פרק 57

איזה פרק מדהימון !

איזה יפה ^-^ איזה מגניב !! וווווואאאאאאאאאאאאאיייייייי אני מאוהבת ! הוא ניסה להציל אותה והוא חיבק אותה.. 0.0 ואיזה שיחת טלפון מוזרה סאקורה השאירה.. אפשר לקרוא לך סיוראן ... במנגה זה יותר יפה ^-^ ווואאאאאייייייייייי זה אחד הפרקים הכי יפים !

rocket

New member
פרק שיפי ! ^_^

(חחחחח שנים שלא השתמשתי בביטוי הזה ^^)

Yosh Yosh

New member
הכל התחיל כשמישהו החליט~~

חחחחח סתם... אני אתן לך דוגמא מפוקימון: מי שתומך באש/מיסטי הוא פוקשיפר. מי שתומך בג'סי/ג'יימס הוא רוקטשיפר. ואז נגיד היה את הפרק עם העבר של ג'יימס, זה היה שיפי (מבחינת הרוקטשיפרים). אני לא יודעת איך קוראים לאוהדי סאקורה/שאורן, אבל הפרק הזה שיפי מכיוון ש... אממ... הוא ההוכחה שלי אוהב אותה
מובן? ^^;

אבל... השיר היה מעצבן ביפנית זה ויו

תר יפה... (מרחרה ... חלק מהשיר) אמממ אוף שמו את השיר של מיילין וזה לא התאים ^-^

moon flower

New member
האי *-* ../images/Emo41.gif אבל הם עצלנים ><"

הם לא דיבבו את שיר הנושא של שאורן ;_; (לא יכול להתעלםפ ממנה בתרגום פשוט ^^) חח, איזה נפילה לדיבוב בארץ X3 (תנסו אתם לשמוע את השירים של הפרק בעברית אחריי השירים Embracing light and darkness ו Morning grace [מורנינג בגרסאתו המלאה ולא הגרסא המקוצרת של שיר הפתיחה {של טוטו}])

Yosh Yosh

New member
poo ../images/Emo10.gif

ואני קיוויתי לשמוע את דניאל שר ;-; אתם חושבים שלא היה השיר הזה מאותה הסיבה שאין את הפתיחה השלישית?
"אני אוהב אותה? כנראה שכן..." לדעתי, היה יותר טוב אם היו משאירים את זה כמו היפנית: "אני... אוהב אותה...?" או שהם חושבים שילדים בישראל טיפשים יותר מילדים יפנים
אני זוכרת שכשראיתי ביפנית, ממש ממש התעצבנתי על כל הקטע של ההילוך האיטי. כאילו, זה יכול להיות נורא נחמד, אבל זה נמשך יותר מדי זמן
מה שכן, היה ממש יפה שהראו אותה נופלת שלוש פעמים... כדי להדגיש את המצוקה של לי החביב
אה, וגם זה שהוא הקשיב פעמיים להודעה היה ממש חמוד ^^

Death Girl

New member
פרק חמדמד...!

איזה חמוד לי עם כל סוגי הפרצופים שלו...וכשהוא מסתכל על סאקורה... הם מאוד חמודים... "אממ..לי..אפשר לקרוא לך שאורן?" חחח...

האאא!../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

פרק יפהההה...^_______^ לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל... לי היה די חמוד.
הוא לא הסמיק ליד יוקיטו, אני לא רגילה לזה.
הומ. הפרק הזה גרם לי לחבב יותר שאורן/סאקורה, למרות די חד-צדדי. בינתיים לפחות.

למעלה