פרק 521

../images/Emo41.gifפרק 521../images/Emo41.gif

אנשים ואנשות!! יש היום פרק!!!!!! אז אני לא הכי זוכרת מה קורה בו.. אבל אני כבר לא אשאלך את השאלה השבועית..
..צ'רלס לא ישתתף היום.. אני יודעת...

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

לא נורא שאין היום צ'ארלי... אבל תראי מה מצאתי! ערכתי חיפוש מיוחד בארכיון ומצאתי את השרשור שעשינו על הפרק הזה שהיה בחופש הגדול לפני שנה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה הקישור.. תיהנו! (גם מהפרק....) צ'או נמש

BrowN EyeD GirL

New member
אחלה שרשור!!בלאטטט נראה לי

שלא ראיתי את הפרק הזה..או ששכחתי אותו כבר.. אבל זה לא הגיוני כי יש בפרק דוסון ללא חולצה
אניוווווי,כולם לראות!!שק האבנים חוזר לפעולה!!!!!

Dawson girl

New member
פרק מקסים!

יו, אפ'חד לא הגיב.. מוזר פלוס! ג'ואי כל כך חמודה איך שהיא חרשה ככה... חחח ואודרי אמרה להם "היתה באוהל עם בחור במקום ללמוד" קרעה אותי...
ולדוסון, חמש מילים: שעווה זו לא מילה גסה. ג'ק היה חמודדדדדד ופייסי היה חרמן וטמפיט! חשבתי שהוא אוהב את אודרי! טל, בואי נכסח את אלכס. מי מצטרפת??.. *גם בנים... אמרתי כי הרוב בנות*

אני גם מצטרפת ../images/Emo66.gif

נשארו עוד קצת אבנים בשק.
ראיתי רק חלק מהפרק, אבל אני זוכרת מהשבע פעמים הקודמות שראיתי אותו.
פרק חמוד!

איזה פרק יפההה!!! ../images/Emo107.gif

ואלכסססס---- כלבהההה!!!!!! בעאכססססס...... והיה צחוקים עם ג'ואי.. אהה וגם עם הסקצ'רס של דוסון... בלע.. חחח

שונאת את אלכס ../images/Emo95.gif

זה כל מה שיש לי לומר על הפרק.. אה והמבקרת קולנוע חמוטה!!!

../images/Emo5.gifבעעע

אלכס.. שונאת אותההההה!
יודעים את מי עוד אני שונאת?!
הא כן.. את מתמטיקההההההההההההההההההההההה!
בואו נתקע אותה ואת אלכס על אותו אי!!! שיחנקו אחת את השנייה
! ארררג!
אוקי! אמממ הקטע של ג'ק
ופייס בתחילת הפרק היה ממש ממש ממש ממש חמוד
!הם צריכים יותר סצינות ביחד
! וממממ...ג'ואי- גאט - א- לייף!!!
מה את יושבת כל היום בספרייה?!!?
ממממ אלכס- כבר אמרתי שהיא תקועה באי ביחד עם מתמטיקה!
דוסון- בעאעאעא.. טוב.. אני לא אמשיך כי נמש תסקול אותי אבל.. גאט-א-חולצההההה!!!!
מממ פייס...מה שעצבן אותי שהוא לא קיבל מאלכס
ואז הוא התקשר
לאודרי...כאילו זה היה מגעילולי מצידו
!ודיי הגיע לו מה שאלכס עשתה!
למרות שזה היה מנייאקי
!אמממ וגם אודרי הייתה מסכנה..
זהו בערך.. הפרקים בלי צ'רלס...הם לא אותו דבר...

1Shir

New member
מה ג'ואי ודוסון דיברו שם בסוף?

ראיתי במקביל "שוטר בגן הילדים" בערוץ 10 וקצת פיספסתי... למה ג'ואי התכוונה כשהיא אמרה שהיום הזה משקף בשבילה את כל הסמסטר? ואיזה משפטים הם אמרו ממש בסוף, כשדוסון אמר משהו כמו "כן, אני מניח..."? הוא לא סיפר לה עלך הסקס, נכון? ובעיקרון גם היא לא יודעת שהוא יודע על צ'רלי, לא? ושאלה אחרונה-איך קוראים לשחקנית של מבקרת הסרטים? היא היתה קצת עעצבנת, יותר מדי מתוקה כזאת! ושאלה עוד יותר אחרונה - נכון שג'ן לא הופיעה היום?! אפילו גראמס הופיעה!

אממממ

אני לא עונה בעקרון כי אני לא הכי יודעת מה תשובות.. אני לא חושבת שג'ואי יודעת שדוסון יודע על מה שהיה עם צ'רלי.. לשחקנית אין לי מושג איך קוראים! וג'ן באמת לא הופיעה! מקווה שאיכשו עזרתי...

1Shir

New member
../images/Emo105.gif

תגיבו לי בבקשה שאלתי משהו שמעניין אותי

למעלה