פרק 49

S.Riddle

New member
חחחחחחחחחח, זה התרגום הקלוקל ../images/Emo6.gif

אחרי שטויה אמר שנאקורו דומה לו הוא אמור לשאול "בכך שגם אני לא בשום מועדון?" ולא "מה אני לא הצטרפתי לשום מועדון?"

ערן1987

New member
אני חושב שאם אריאול ייצבע את השיער

לחום כזה,ישים משקפי שמש וישיר באנגלית-יש לנו אלטון ג'ון יפני

liri g

New member
../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo24.gif

גם זה יגיע מתישהו....

akeno

New member
../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה יש לכם מאריול. נכון, קלאו ריד מעצבן בטירוף, אבל אירויל מאמי! טוב, לפחות הצד שלו שעובד ביום...

lazy Gi®l

New member
O__o

כן גם היה קטע שהיא אמרה "לכו לבית ספר, זה בסדר" .. משהו כזה
חחח ההסמקות של שאורן היו חמודות ומצחיקות (כרגיל) ואני מבסוטה שטויה ממשיך לקרוא ליוקי יוקי !

lazy Gi®l

New member
הייתי בטוחה שהוא ארכאולוג ../images/Emo163.gif

או משו כזה =\ מי מבין אותי

DogsGirl

New member
פרק נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

יוקיטו אוכל פי 5 ממה שהוא אוכל בדרך כלל

Houndour

New member
פרק מצחיק! ../images/Emo79.gif

יש כאן את אחד הדיאלוגים הכי יפים: טויה: נאקורו טובה בספורט אבל לא משתייכת לשום מועדון. היא בדיוק כמוך.. יוקי: מה, כי גם אני לא שייך לשום מועדון? טויה: לא לזה התכוונתי... וואי בצפיה שניה הדיאלוג הזה כ"כ גאוני! טומויו-צ'אן יפה! ושרה יפה ^^
והקטעים עם הפסנתר היו מצחיקים.. במיוחד כשהוא נפל ונשבר והיה רעש כזה של פסנתר נופל ונשבר

חחח ויותר מצחיק זה שעוד ראיתי את

זה ביפנית לפני ונישפכתי מצחוק .. גם יפני וגם זה זה כבר יותר מידי ^^ ואין לי שום דבר נגד יפנית.. זה היה הפעם הראשונה ששמעתי יפנית בחיים שלי אז זה הצחיק אותי .. חיחי

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ולהזכירך..

*מדביקה מדבקה עם "יאואי" ענקי עליה* טויה- "אה.. יוקי.. יש לי משהוא לספר לך.." יוקיטו- "מה..?" אני- "הוא אוהב אותך!" X3

star_female

New member
לא ../images/Emo3.gif

זה מה שהוא אולי רוצה להגיד אחרי שהוא יגיד את מה שהוא מתכוון להגיד. (יש פה הגיון, פשוט קשה למצוא אותו ^^; )

למעלה