פרק 49

../images/Emo41.gifפרק 49../images/Emo41.gif

אני יודעת שעוד מוקדם אבל ראיתי את הפרק ^^ פרק חמודדדדדדדדד אני פותחת שירשור ^^ אחר כך אני יגיב ^^ וואי מכינה דף ועיפרון לכתוב ציטוטים ^^

ExtreamGirl

New member
מי הוא חושב שהוא האיראול הזה?!

אני חושב שהולך להיות כאן ממש כיף למי איכפת מי הוא ביכלל! איזה שיעמום עכשיו שהיא הופכת את הקלפים לקלפי סאקורה :\

פרק יפה

ומצחיק ^^ הפסנתר רדף אחריהם חחח ומה הקטע שאריאול אומר יהיה כיף.. ולמה יוקי אוכל פי 5 וטויה יודע הכללללללללללל חחחח ואיך לי תפס את סאקורה

פרק נחמד.^^;../images/Emo87.gif../images/Emo172.gif

הא, סאקורה אמרה בהתחלה משהו כמו "אל תדאגו לי, אבא".
ולמה הבנות שראו את נאקורו משחקת כדורסל התכוונות כשהן אמרו שהיא כמו יוקי?

ערן1987

New member
חח,גם אני קלטתי את ה"אל תדאגו לי

אבא",חחח.. איך אני אוהב את הקטעים שבהם סאיוראן מסמיק.. היום כשהוא הסמיק השיער שלו עלה כזה למעלה,בדיוק אכלתי וזה קרה אז נחנקתי.. זה היה מצחיק!! חחח

כי גם יוקיטו שחקן מעולה בכדורסל

זה היה באחד הפרקים שיוקי שיחק בכדורסל בפסטיבל הקיץ בשיבל לי וסאקורה

חח פרק 14 נוסטלגיה ... איך אני רוצה

שנחזור לפרק 14 .. פרק תמים.. פרק תמים.. פרק תמים.. טוב דיי ! פרק תמים ! מה לעשות עכשיו קיבלנו פסנתרים מעופפים !

star_female

New member
דווקא 14 תמים מכל הפרקים?

זה הפרק עם ההצגה של טויה, להזכירך

וחוץ מזה,../images/Emo87.gif../images/Emo172.gif

אם הפסנתר היה יכול לרחף כדי לרדוף אחריהם, למה הוא לא היה יכול פשוט להמשיך לעוף אחרי הקלף או לחזור לגג? למה פתאום הוא שכח שהוא יודע לעוף ופשוט נפל?
ורק לי הקול של טומויו כשהיא שרה נשמע קצת, המ, לא אנושי?O.O

Yosh Yosh

New member
פרק יפה! ../images/Emo13.gif

הפסקתי לספור את הפעמים שלי הסמיק. טיהי
הכי חמוד היה כשהם באו לבקר אותה והוא נורא האדים מזה שהיא אמרה להם שלום!
והוא חיבק אותה בסוף!!! *-* בערך... ^^; לא חבל על הבית ספר? ;-; טוב נו, מה אני דואגת... ליפנים האלה יש טונה כסף במערכת החינוך XD אני נורא לא מסכימה עם הדיבוב של אריאול... למרות שגם ביפנית מצאתי את הדיבוב לא משהו

S.Riddle

New member
איזה פרקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

קודם כל, אני רוצה לתת *עוד* ח"ח לאורלי- זאת הפעם הראשונה שאני שומעת את השיר הזה בעברית, וג'יזס, הוא מדהים
פשוט יפיפה
אהם, ועכשיו לפרק- ההסמקות! *מצחקקת* הפרצוף של שאורן פשוט בוהק ^__^ כמה מקסים!! אוח, סאקורה כל כך נאיבית o.o; נאם, לא היה יואה היום ;-; ויוקי... יוקי ;-; *מוחה דמעה* מסכן שלי, הוא כל הזמן רעב... ווה ;-; *מתכוננת לפרקים היותר מאוחרים של העונה* אוף, נאקורו הפוסטמה נתקעת בכל מקום >>;;; אר, אלוהים, אריאול נשמע כמו ילד קטן ו...רגיל. איזה פספוס-דיבובי ;; אריאול טיפש מכוער אידיוט @$*@#%! >_< הוא כמעט פגע בטומויו! לא אסלח >_<x טומויו...!
ילדה יפה. ^^ נאם, פרק ממש יפה... הלחש החדש נורא מגניב ^-^

OFIRB9

New member
אורלי תוציעי כבר דיסק שיא אללה!!!!

כמה אני יכולה לסבול את הקול היפה הזה??? *נופלת* בכל מקרה היה נחמד... פסנתרים מעופפים!!!! *מנופפת בידיים* יוקיטו טיפש? "מה אני לא הצתרפתי לשום מועדון?" לבן אדם אין מושג מה קורא עם עצמו? "לא רק לזה התכוונתי" חחח לשניה פחדתי שטויה באמת יספר לו!!!! טוב שקרו כבר שם לב שטויה עלה עליו...ואריאול כזה נודניק מושלם...עם הוא היה עושה שטיות לפעמים כמו לי אז הייתי אוהבת אותו יותר אבל הוא כזה ילד טוב ירושלים...ונאקורו תמיד עושה את הפרצוף הזה כשמזכירים לה את יוקי? כלבה מעצבנת................... ומתי לכל הרוחות נראה ונשמע את סופי על אמת~?~??

למעלה