פרק 408

רבההה

New member
../images/Emo41.gif פרק 408 ../images/Emo41.gif

אתמול שודר בארה"ב פרק 408 ובטח יש כאלה שראו או יראו [כמוני.. אני עדיין מחכה =/] אז.. ספרו חוויות וצפייה מהנה

timor014

New member
../images/Emo58.gif לפרק הבא

אני לא רואה דרך האינטרנט אני מחכה שזה יגיע ליס אבל אני ראיתי את הפרסומת לפרק הבא והולך להיות פרק מדהים היילי עומדת להיפגע מתאונה ולוקאס עומד להתמוטט בגלל מחלת הלב שלו

רבההה

New member
אוקי אז.. 408 ../images/Emo58.gif

ראיתי אותו עכשיו.. לא יכולתי להתאפק P: היה אחלה פרק.. אהבתי אותו ממ אני שמחה שברוק ולוקאס הבינו שביניהם לא הולך לקרות שומדבר ואני גם ממש מקווה שלוקאס ופייטון לא יהיו ביחד כי זה פשוט לא זה.. הם לא מתאימים. מסכן ניית'ן.. ודן..ובכלל.. וויטי.. כאילו הוא כל כך רוצה לנצח אז אני מקווה שניית'ן בכל זאת לא יפסיד במשחק ושהכל יהיה בסדר.. בסוף הכל יהיה בסדר,לא? זה חייב להיות ככה! מקסימום מישהו ימות חח סתם לא.. חס וחלילה.. לסיכום, אחלה פרק!! מחכה כבר לפרקים הבאים לדעת מה יהיה עם ניית'ן וכל זה וממ סתם בא לי לראות איך לוקאס מנפנף את פייטון [בתקווה שזה יקרה P:] לילה טוב =]] אהה ואם למישהו יש אז שישים פה בבקשה ת'פרומו לפרק הבא.. תודה :)

mayaorr13

New member
איך?

אוקי התחלתי לראות באתר אחד את כל הפרקים של העונה הרביעית ועכשיו זה לא עובד איך אתם רואים ת'עונה הרביעית?

רבההה

New member
אסור לדבר על זה../images/Emo8.gif

אם את רוצה לדעת שלחי לי הודעה בפרטי

dana22222222

New member
פרומו לפרק 9../images/Emo58.gif

יו איזה פרק הולך להיות....... http://www.youtube.com/watch?v=rSztREW9GL4 תהנו............

רבההה

New member
409 ../images/Emo58.gif

יאאא אני מתה לראווותת לא הבנתי מה הלך שם עם ניית'ן והמכונית.. אבל נראה פרק ממש טוב!

Bleed for Me

New member
וואי../images/Emo58.gif

זה נראה ענק!!! מעניין מה יקרה!! והשיר(it ends tonight) מדהים

../images/Emo58.gifשאלות לגבי הפרומו

מישהו יכול להסביר לי מה קרה ב: 1) עם התאונה של האוטו? 2) עם היילי? 3) עם ניית'ן?

0RainGirl0

New member
408../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק. היה ממש יפה.. אין לי כח לפרט כ"כ אבל היה פרק טובבב אממ איפה אני יכולהל מצוא את התסריט של הפרק הזה? והפרק הבא הולך ליהיות פרק טוב!

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

פחק נחמד.. אני מרגישה כאילו חזרנו לתחילת העונה השלישית..לא יודעת למה חחח הקטע עם דנטה ונייתן ממש הפחיד אותיע,הייתי בטוחה שהוא יפרק לו ת'ברך! וואי.. ופייטון סופסוף אמרה ללוקאסשהיא אוהבת אותו! יאא.. ודרק עזב,אבל הוא יחזור
ודן וקרן חמודים מעניין מה יהיה עם נייתן והמשחק..

אה אה ../images/Emo58.gif408

דן וקרן - טעות! והיא צריכה להבין את זה ומהר שדן לא ישתנה.

ColdFear

New member
לא ראיתי את הפרק ואני מת לראות :|

מישהו יכול לשלוח לי מסר עם הורדות ישירות?

למעלה