פרק 34.

יוקיטו...../images/Emo99.gifטויה...../images/Emo99.gif

אוי...זה היה פרק שחיכיתי לו... לראות אותם יחד.... כאלה חמודים!!!!

Spinel Sun

New member
חסר כל רגש

גם אני מאוכזב שלא היה קלף אבל זה היה פרק יפהההה כל מה שמעניין זה הקלפים?

haunter

New member
דוקא היה לא רע. רק...

לא יכלו לתת חידות שגם המוגבלים מבחינה יפנית שבינינו יכולים לפתור??

nolee232

New member
איזה פרק חמוד../images/Emo9.gif

אוווווי היה קטע בהתחלה שחשבתי ,טויה יא בהמה זאת אחותך קצת רגש שהוא אמר לה:"תזהרי מופרעת" למה כולם אומרים לה להיזהר מיוקיטו כאילו הוא יאכל אותה או משו איזה חמוד קארו שהוא אומר יואה זה נשמע כאילו הוא מתגעגע אליו...
איזה חכם יוקיטו אני גם רוצה עט כמו אותו דבר כמו שלו... איזה חמוד הוא:"אל תבכי סאקורה שאני רואה אותך בוכה ככה זה כואב לי יותר" בווובייי יוקיטו מושלם אחד שכמותך...
איזה מצחיקה מיילין :זה כמו הכוכבים בשמיים" ...חחחחח
וואי בדיוק המורה (שכחתי איך קוראים לה צוקימיני זאת) עמדה לגלות משו על יוקיטו שסאקורה פתרה את החידה.. אני גם רוצה ליפול על טויה או שיוקיטו יפול עלי...
אגב מישו יודע עם אחרי שיוקי ישתנה ליואה היחס של סאקורה אליו ישתנה או ההפך והאם קארו שונא את יואה או שהם בסד ועוד שאלה למה קארו היה תקוע בתוך הספר ויואה היה חופשי ומאושר

S.Riddle

New member
פרק מדהים! ../images/Emo99.gif

כמובן שפספסתי היום (ישנתי
) אז ראיתי ביפנית... גוּ, אני אוהבת את פרק החידון ^^ מגניב ביותר! ונתחיל מהסוף- הוא נפל עליו הוא נפל עליו הוא נפל עליו!!!!!!!!!!!!!!!!1 *נא לקרוא בקול פאנגירלי להחריד* תודה ^_^ ונחזור להתחלה- מיילינג כזאת קרועה, בואנה XD יש לה רעיונות, זאת
איך ששאורן וטויה הסתכלו אחד על השני, זה היה כל כך חמוד ^_^ טויה: אם תיגע באחותי אני מכסח אותך מכות, צוציק! שאורן: ביץ', אני בכלל לא רוצה את אחותך! *blush* אני רוצה את החבר שלך! *blush* לא רגע, את סאקורה... *blush* לא רגע, את יוקיטו... לא... רגע.... מה לעזאזל?!?! @_____@;; קלאמפ: *אי שם במרתף חשוך* Mwahaha. Dance, our puppets! זה היה רגע אקראיות o.o; יוקיטו כל כך חכם
גם חכם, גם מושלם... הוו ^.^~ וסאקורה הייתה ממש, ממש חמודה ^_^ מותק של ילדה
ממש אהבתי איך כשבסוף הפרק שיוקי קיבל את העט הוא נורא התלהב בשביל שסאקורה לא תתאכזב... פשוש

Vegeta fanatic

New member
XDDD

אוווו, ראית ביפנית! ניים, היו צזנורים?
~נעמה מקווה ש*בטעות* מחקו קטע סלאשי במיוחד~

S.Riddle

New member
לא ראיתי בעברית :<

אני אראה מחר ואגיד לך ^^ למרות שבתכלס אין בפרק הזה יותר מדי מה לצנזר, ואם לא צינזרו את הנפילה של יוקי על טויה, שזה בערך הקטע הכי סלאשי בפרק, אין מקום לדאגה

enjye

New member
קודם כל...

דבר ראשון יוקיטו וסאקורה פשוט לא מתאימים!!!! (גם לא חמודים ביחד) ויוקיטו??? מה זה הדבר הזה שעל הראש שלו מה הוא סבא?! הוא וסאקורה ניראים ביחד כמו אבא ובת יותר גרוע כמו סבא
ובת !!! ולדבר השני לידיעתכם אני בכל אופן מחכה שסאקורה תתפוס את הקלפים כי גם שאורן שם והוא דואג לה במיוחד בתקופה הזאת שהוא מתחיל להתאהב בה
(זוכרים את הפרק שהוא הציל אותה מהקרחון ומזה שהיא לא תקפא?) לכל מי שלא זוכר זה היה ביום ראשון.

h p g i r l

New member
אוווווו../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

טיויה ויוקיטו כאלה חמוווודים ביחד!!!!!
איך הוא נפל עליו ונתלה עלו, הם כאלה חמודייים
דייייייי, אוך שיהיו כבר ביחד !!!! יוקיטו היה ממש מצחיק "וואו עיפרון! יש לנו אותו דבר^^! רציתי כזה" קוואי. טויה היה ממש חמוד בפרק הזה! איך שהוא שמע שיוקיטו נפצע ושאל אותו אם הוא בסדר ואז הוא נפל עליו
סאקורה היתה חמודה בפרק הזה ^^כרגיל... והיא הייתה ממש מאושרת כשהיא החזיקה את היד של יוקיטו וכשהיא הצליחה את השאלה האחרונה מיילין הייתה טיפשה מהרגיל
, איזה רעיונות יש לילדה הזאת?
. קרו לא היה מספיק אבל הזכיר את יואה!^^ שוב^^ קהו מוזרה כרגיל... צ'יהרו וימאזקי חמודים טומיו הייתה חמודה ברגעים המעטים שהייתה בהם ושאורן
היה כזה חמוד. ברגע שהם נכנסו לאוהל הוא ישר נעמד מוכן לתקוף את טויה
וכשהוא גילה שיוקיטו עם סאקורה וכשהם לא הגיעו הוא רצה לבדור מה קורה איתם ובכל הפעמים שהוא היה בפרק הוא היה כזה חמווד
אבלאבלאבל, הוא נפל על טויה!!! בקיצור פרק טוב פרק שולט, אני צריכה לראות אותו ביפנית!!!!

DogsGirl

New member
^_^../images/Emo60.gif

איזה כיף להם.. הם קיבלו עט
גם היה מצחיק שמיילין ניסתה לעשות כוכב עם הגפרורים ולא הצליח לה
היה פרק נחמט^_^

שסק לבן

New member
שמתם לב ש...

הראש של יוקיטו נראה בשלה מסויים כאילו הוא ממוקם באמצע הצוואר? והיי, למה ההודעה לא פורסמה בפעם הראשונה ששלחתי את זה?

למעלה