פרק 34.

Houndour

New member
כן ../images/Emo58.gif ../images/Emo79.gif

אריאול כזה קרציה!! תחשוף כבר את הסוד שלך ותעוף מהסדרה! כמה נזק אתה יכול לגרום!! למרות שיחסי אליו התרכך, אחרי הכל הוא יצר לסאקו ושאורן אווירה רומנטית במעלית ^^

S.Riddle

New member
אריאול >_< ../images/Emo58.gif

מוות לצוציק הקטן והטיפש >_< אני נשבעת לך, הוא פשוט לחלוטין לא יעיל מלבד הקטע במעלית... זה יכול היה להיות כל כך הרבה יותר פשוט ללכת לסאקו ולהגיד "תשמעי, את צריכה להפוך את הקלפים לקלפי סאקורה או של תוכלי לתמוך ביואה וקרברוס", זה הכל! אידיוט -_____-

OFIRB9

New member
במאנגה קראתי ../images/Emo58.gif

שהיא נופלת לבור בגלל הארטי ולי צועק "סאקורההה!" ואז כשקרו מציל אותה היא באה ללי ואומרת לו "קראת לי סאקורה" ^^ והוא מסמיק, ואז היא שואלת עם היא יכולה לקרוא לו לי קון והוא אמור לה מסמיק "תקראי לי איך שבא לך" זה מה שקראתי...

S.Riddle

New member
באנימה...../images/Emo58.gif

הם יורדים ביחד במעלית ואז פתאום היא נתקעת (מעניין למה? -_-) ונוצר בה בור וסאקו נופלת... לי-קון נשאר בשוק היסטרי ואז כזה נכנס למן, לא יודעת... משהו מדהים כזה.... והוא צועק את השם שלה בכזאת עוצמה... ואז פתאום יש אור מהבור וסאקורה עולה משם עם פלואט... ולי-קון תופס אותה ומחבק ו....ניה ;;-;; *מנגבת את הדמעות* חמודים

Houndour

New member
*מהנהן* ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif

ואז כשדלת המעלית נפתחת וטומויו עומדת בפתח, הוא ישר עוזב אותה

moon flower

New member
../images/Emo58.gif

ולא לשכוח את העוגיה! *-* (חח, הקטע עם יוקיטו ושאורן בחנות כזה.. יוקיטו- אתה הולך היום יחד עם סאקורה-צאן לתצוגת בובות הדובים, נכון? שאורן- *מהנהן* יוקיטו- אני בא אליהם לארוחת ערב ורציתי להכין עוגיות, תרצה לעזור לי לבחור תבנית? שאורן- *מהנהן שוב* יוקיטו- *לוקח תבנית באורך של מטר* מה אתה חושב על התבנית הזאתי? שאורן- >.>;;; אה.. אולי יותר קטנה? *לוקח תבנית דובון* יוקיטו- טוב.. לא משנה.. ניקח את שתיהן ^^) ניווווווו הלוואי שיתרגמו את שיר הנושא של שאורן *-* ("לא יכול להתעלם ממך")

Houndour

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo79.gif

זה בדיוק מה שקורה באנימה רק ששם זה קורה בתוך מעלית שאריאול מכשף, וזה הרבה זמן אחרי שיש ברשותה כבר את כל הקלפים. וזה שאורן-קון ^^ אחרת אין שינוי

S.Riddle

New member
אמ...

נהרס אחד הרעיונות הכי מרגשים בסדרה כששאורן צעק בצורה ברברית לחלוטין את השם "סאקורה"!! נ.ב. תירגמו את היטוריג'ימהההההההההההההההההההההההההההה??? זה מה שאמרתם שהוא השיר של מיילינג??
כי זה בכלל לא השיר שלה בלעדי o_O שרה אותה איזה מישהי ששרה כלמיני שירים של הסדרה, לא המדובבת של מיילינג =_- אם כבר אז זה שיר סאקורה.... אבל.. אה. אני רוצה לשמוע ^__^

Houndour

New member
אה.. ../images/Emo79.gif

זה היה בחלק שלפני שהתחילה התחרות, כששאורן גילה שסאקו הצתוותה עם יוקיטו אאל"ט.. ביפנית הוא פשוט מדבר אליה בלי לקרוא לה קודם. את קולטת שנשחט מוטיב שלם ואחד ההכי יפים?! כל הקטע זה ששאורן לא קורא לה בשמה לאורך כל הסדרה כדי שמתי שהוא יקרא בשמה בפעם הראשונה זה יהיה אחד השיאים הכי מרגשים של הסדרה ארררר וזה כבר פעם שניה.. הראשונה עוד הייתה בלתי מורגשת כי הוא היה בגוף של קרו.. רררררר וגם כשהוא אמר את השם "יוקיטו" בפרק 25 זה עוד היה נסבל.. אבל כאן?? בטח בפרק ההוא בעתיד זה ישמע כאילו סתם עוד פעם שהוא קורא לה
ואולי אני סתם עושה היפופוטם מיתוש? *הולך לטייל בגשם כדי להרגע* הא? אין גשם..
אה ברור שהיטוריג'ימה זה לא השיר של מיילין כי הוא אחד מאלה של סאקורה

Houndour

New member
אופיר! ../images/Emo79.gif

מה הייתי עושה בלעדייך! (כנראה שדוחף את הראש לתוך הפריזר.. אני חייב להצטנן
) אריגטו ^^

17סיסי

New member
מה!?!?!?!?!?!?

אתם רוצים להגיד לי שכל הסידרה הוא לא קרא בשם של סאקורה אפילו פעם אחת?????? איזה מוזר זה.... לא שמתי לב

OFIRB9

New member
כן כל הסדרה הוא סתם דיבר אליה....

מוזר שגם אני לא שמתי לב...

OFIRB9

New member
גיהי, שוב רמזי יואה...

קרו נראה כאילו הוא ממש סובל! איזה קטעים! ראיתי את הפרק היום עם שתי הבנות דודות שלי (בנות 10-12) והן ממש לא קלטו! הן חשבו שהפרצופים המצחיקים של שאורן זה בגלל שהוא יפני ושכולם מתנהגים ככה! (לצחוק או לבכות?) בכל מקרה ניסיתי להסביר להן, אמרתי "יש שלושה אנשים בסדרה הזו שאוהבים את יוקיטו, תנחשו מי?" והן מתחילות לנחש לי בסוף הקריצו לי את טמויו ומיילין (כמעט הרגתי מישהו) ואז פתאום אחת מהן אומרת "טויה!" ומתחילה לצחוק, ואני אומרת לה"כן" ואז יש תשקט המביך הזה...ואז היא צורחת "יו היפנים האלה כאלה הומואים!" באותו רגע עיבדתי את עצמי ואני כבר לא זוכרת מה עשיתי לה... בכל מקרה אחרי זה אמרתי לה שלי הוא השלישי ואז היא עשתה את הפרצוף הזה של "אה! בגלל זה הוא עשה את הפרצופיןם האלה כל הזמן!" קליטה בימנו זה לא מה שהיה פעם... אגב, פרק קצת משעשמם מבחינת עלילה...

Spinel Sun

New member
פרק חביב

ואיך מיילין נתקעה יום שלם בפתירת החידה... "הגפרורים נראים כמו כוכבים בשמיים!" XD .... אהבתי את החידה עם הקרח רק חבל שלא היה קלף... אפילו לא אחד... ומה סאקורה פתאום מתעלפת שהיא מסתכל על הירח? *וואי איזה ירח מדהים! כל כך מדהים עד שאפשר להתעלף!* וזה היה נשמע שקרו אמר יואי (חחח עוד מישהו אמר זה שכחתי מי)

למעלה