פרק 34.

SailoR VenuS

New member
וואו איזה פרק יפהההה!../images/Emo47.gif

טויה בכל מקום
XDDD
יוקיטו כזה חמודדדדד *___* איך הוא נפל על טויה! חחחח XDDD איזה מתנה שווה! עט! חחח טוב לפחות לא מחק
קרו דיבר הרבה בפרק הזה הא? חחח.. הוא שוב אמר יואה *________* ומה הקטע של הירח המלא?
התלהבו ממנו חחחח כל שנייה מראים את הירח..

Vegeta fanatic

New member
הו, וואו. וואו. וואווווו! ../images/Emo2.gif

איזה פרק יפהפהההה! *____*
למה נראה לי שבחמש דק' הראשונות האנימציה והציורים היו.. המממ... מרושלים? לא יודעת. זה נראה כאילו האנימטורים ציירו מתוך שינה. או לא הרגישו טוב. או מש'ו.
אבל אח"כ זה השתפר.
אני ממש אוהבת את המאבטחות של טומויו! GIRL POWER! ^____^
זה היה פרק מצמרר. באמת. קאהו מפחידה אותי. וגם המוזיקה בחלומות של סאקורה... בררררר!!! זה באמת עשה לי צמרמורת!!! o_O;;;;
צ'יהרו לשקרן הפתולוגי (למה שכחתי את שמו?
) - "חייב להרוס.."
מה זה היה השיר ברקע?! זה הפריע לי לשמוע את לירון לב - אהם, כלומר - את יוקיטו... >>; מה שמוביל אותי לכוכב הבאה... |ריר|
יווווווקיטוווווווו~~~~~~
או מיי גד. *_* |שוחה בריר|
שששששווווווננננןןןןןן אאאאאייייייי רררררוווווללללזזזזזז!!!! הוווו, זה היה מדהים! כשיוקיטו נפל על טויה... וואההההה... אני עד עכשיו לא מפסיקה למלמל משהו שנשמע כמו "בוהוהוהאהא בוהיהי הוווו"... ^^; זה היה פשוט מתוקקקק... *_____* ושמתם לב שכשטויה החזיק את העט, ואז נתן אותו ליוקיטו, הם החזיקו ידיים "כבדרך אגב" ורק אחרי כמה זמן יוקיטו עזב את היד?!
|טובעת בריר| נראה לי שזה כל מה שרציתי להגיד... ^^;

haunter

New member
זהו../images/Emo70.gif

השיר שהיה ברקע זה השיר של מיילין ששודר לפני כמה ימים והתברר שאני היחיד כאן שראיתי את זה! אז הוא סוף סוף מקבל אזכור!
פרק נחמד... לי מתחיל סוף סוף להתאהב בסאקורה או שזה רק נדמה לי?
ואיזה כיף, צ'יהארו נצחה! כל הכבוד לה ולהוא שמדבר שטויות!

שסק לבן

New member
ווף....

יש למיילין שיר? אוף, מתי הוא היה? לא שמתי לב
בקשר לשאלה... זה באמת נראה כך. הם החזיקו ידיים די הרבה בפרק, וכשסאקורה התחילה לבכות הוא אמר "לא, אל תבכי.. זה רק גורם לי לרצות לבכות
".

haunter

New member
אז אני עדיין היחיד שראה את זה../images/Emo35.gif>_<

זה פשוט שיר שראיתי פעם אחת לפני כמה ימים קליפ שלו בערוץ והיום הכניסו את השיר גם לפרק, ברקע. מתי כבר ישדרו אותו שוב בערוץ?? (אם לא פספסתי P=) ו... בתשובה לשאלה את לא מדברת על יוקיטו? כי אני התכוונתי ללי! (היה את הקטע המצחיק הזה שהוא הסתכל על יוקיטו והסמיק ואז את סאקורה והסמיק ונראה קצת מבולבל...
)

שסק לבן

New member
חח, אופס...

הייתי קצת מבולבלת אתמול o_O ואמ.. לי נראה יותר מאוהב ביוקיטו מאשר בסאקורה..

Houndour

New member
אה זה כי ../images/Emo79.gif

הוא יותר מאוהב ביוקיטו מאשר בסאקורה..

haunter

New member
אבל הנה..!

גם בפרק של היום הוא עשה את זה! חחח, זה מצחיק בכל פעם מחדש

Vegeta fanatic

New member
נמנמ... לא משהו מיוחד.

היה אימון של מעודדות, או משהו כזה, ואז החבר'ס של סאקורה דיברו על החידון הזה. בכל אופן, כולם נראו קצת מעוכים כאלה, והצבעים בעיניים היו פחות עמוקים והתנועה של הדמויות היתה חדה כזאת ולא חלקה. או שזה רק הדימיון שלי. ^^; או אולי משהו פסיכוסומטי - כ"כ רציתי לראות את יוקיטו, שהכל נראה אפרפר בלעדיו.
הו, כמה פואטי מצידי. ^^;

Houndour

New member
../images/Emo46.gif ארר ../images/Emo79.gif

נהרס אחד הרעיונות הכי מרגשים בסדרה כששאורן צעק בצורה ברברית לחלוטין את השם "סאקורה"!! הוא לא אמור בכלל להכיר את השם הזה עד איזה פרק 57 אאל"ט!!!!!
סאקורה לא תפסה היום שום קלף.. לא נורא, יהיו עוד
השיר המדהים Hitorijime תורגם ^^.. איזה שיר יפה! *-* עוד ועוד רמזים על הפיינל ג'אדג'מנט ^^ מחר פרק סיום העונה הראשונה עם הקלף היפה והדרמטי ביותר!

Houndour

New member
אה ^^; ../images/Emo58.gif ../images/Emo79.gif

סאקורה תהיה בסכנה, ושאורן, זמן לא ארוך אחרי שהוא הבין שהוא אוהב אותה, יצעק בחוסר אונים "סאקורהההה" ואז תהיה פאוזה בשביל להדגיש את הרגע ההיסטורי (?) ^^

למעלה