פרק 301

הוא שיחק גם את העוזר מרצה

בפרק הראשון של העונה השלישית בקורס קרימינולוגיה שורוניקה לקחה

Lirchu

New member
חחח../images/Emo58.gif..

כששאלו את ורוניקה בשיעור אם היא יודעת מי הרוצח הייתי כמעט בטוחה שהיא תגיד שזה 'לאקי', כביכול..חחח כי זה כ"...ו.מארס! אבל לא.. מזה המיחזור הזה של השחקנים? חחח רוב? הלוו אנחנו נזכור גם שחקן שרק עבר ליד ורוניקה. :S קיצר, כן איכשהו חשבתי שיתפתח פה משהו עם אדון לאקי אבל לא! זה לא הוא...חחח אני מפחדת שאחרי פרק פתיחה שכזה, לא יהיה סחף של מעריצים חדשים שבחנו [ויבחנו] לראשונה את הסדרה. אבל נקווה לטוב.

Charmed Gal

New member
בשירשור זה נמחקו הודעות. ../images/Emo88.gif

חבר'ה, אני מצטער, אבל חוקים זה חוקים. ואירנה, אני מצפה ממך יותר מכולם, בתור אחת שמכירה את הפורום, תורמת, עוזרת, ואנחנו מאד מעריכים את כל מה שאת עושה בשביל הפורום, באמת, אבל יש לך גם את האדום החביב הזה שאומנם הוא לא איזה כוח או סמכות אבל הוא כן ייצוגי וכן מתוקף כך אני מצפה ממך לכבד את החוקים יותר מהשאר. אני יודע שהכוונה טובה וגם אני בעצמי הייתי שמח לעשות את זה, אבל אסור לפרסם תוכן הורדה לא חוקי על גבי עמודי הפורום. יש מסרים בשביל זה. ואת גם לא חייבת להיות זו שמפיצה לכולם, שיעבור מאחד לשני. אבל לא על גבי הפורום שוב, בבקשה. אני בטוח שזה לא יחזור שוב, תודה והמשך גלישה ודיון מהנה לכולנו.

irene17

New member
אם מדובר בקישור ששמתי לפני זה

הקישור הזה הסתובב בכל הרשת גם במקומות שלא שמים קישורים כאלה בד"כ. מכיוון שהפרק הזה שוחרר לאינטרנט אנשים גם העלו אותו כקובץ להורדה מהגירסה שגם ככה הייתה חינמית וזמינה לכל אחד! לא הייתה שם שום הפצה בלתי חוקית של פרקים שלא אמורים להסתובב ברשת. בכל מקרה, זה הפורום שלך ואני מקבלת את מה שאתה אומר.

TeaBag

New member
...

הפרק הוא בעצם מעשה שיווקי של רשת CW. משמע, חוקי ורשמי לגמרי. (אם לזה אתה מתכוון)

red mosquito

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif1X22

ראיתי לא מזמן את הפרק האחרון של העונה הראשונה, וכאילו לא הבנתי מה הקשר של השם- leave it to beaver אם אני לא טועה בכלל לא ראו אותו בפרק...

ביבר סיפר לורוניקה

שללוגן לא היה אליבי לזמן הרצח של לילי, כמו שהוא סיפר לשוטרים ודיק וביבר חיפו עליו, ולכן היא האשימה את לוגן ברצח, ואז הוא אמר לה שאם היא הייתה קוראת את המכתב שהוא כתב ללילי, היא הייתה מבינה שהוא לא הרוצח, ובגלל שהיא ידעה שלילי תחביא את המכתב בפתח של המזגן בחדר שלה, היא הלכה לשם, ואז היא נתקלה בקלטות שלה ושל אהרון, וככה בעצם גילתה שהוא הרוצח האמיתי. תשאירו לביבר לפתור בסוף את כל הבלגן..

red mosquito

New member
../images/Emo58.gif 302

לפי מה שהבנתי דון וגם דנקן(מה?!) עומדים להשתתף בפרק

Lirchu

New member
חחח שאלה מוזרה קצת לפה אבל את

רואה גילמור? כאילו בקצב ארה"ב?

orale12345

New member
גם אני רואה

וראיתי תפרק הראושן, וחייבת להגיד קצת התאכזבתי.

Lirchu

New member
יו את חייבת לעזור לי דחוף ../images/Emo10.gif

יש לך מסן?

Ulong

New member
מאיפה הורדתם? מסר בבקשה.

הפרק לא שודר עדיין! הדלפה? מה?

O M R 1 1

New member
../images/Emo92.gifמצטרף לבקשה !

אם מישו יכול בבקשה לשלוח לי במסר קישור או כל דבר אחר לצפייה בפרק אני אשמח