../images/Emo58.gif 301-אירנה, יש משהו בשבילך.
אוף, כתבתי פה הודעה די ארוכה ובטעות מחקתי אותה, כי היא היתה בתגובה המהירה. גאד, אני כה מפגרת. פרק ממש מצויין. נכון, הוא יותר נראה כמו פרק באמצע העונה והיו ממש חסרים לי הפלאשבקים, אבל למרות זאת מצויין. למעשה, הייתי בטוחה שיהיו פלאשבקים בגלל המעבר לרשת חדשה וכי לא כולם מכירים את הסידרה והכל, אבל בסדר. לוגן וורוניקה - גאד הם כה חמודים ביחד. פיץ ממש חמוד, הוא נראה כמו תוספת נחמדה מאוד לסידרה. הייתי רוצה אותו עם מאק. גם פרקר ממש חמודה. הייתי בטוחה שהיא תהיה כזו ביץ', אבל היא היתה ממש בסדר. peppy זה בסדר...
קצת ג'יה כזו, אבל הרבה יותר נסבלת
דיק דיק דיק, אתה כל כך חמוד כשאתה מפגר
ועוד יותר חמוד כשהוא בוכה. אני אוהבת את זה שהשאירו אותו גם לעונה הזו. הפתיח של הפרק מדהים, דרך אגב. כן, אני מתגעגעת לפתיח הישן אבל גם החדש ממש יפה ומתאים לסימון של תקופה חדשה - גם הקולג' וגם המעבר לרשת CW. קריסטן ממש יפה בפרק הזה, באמת, מתאים לה ארוך. אני אוהבת את השחקן של לאקי - והעוזר הוראה של הפרופ' - וממש נחמד שהשאירו אותו כי הוא באמת שחקן מצויין, אבל זה נראה לי קצת מוזר שממחזרים שחקנים. מה, לא הייתם יכולים למצוא שחקנים חדשים? בכל זאת, נראה מה יש לרוב תומס לעשות איתו. אהבתי את הקורס והיה לי ברור שכשורוניקה ישבה עם העיתון [והוא צחק עליה - ורוניקה מלכה
] היא פתרה את התעלומה. איזה חמודה היא
קית' - מקווה שהוא ישרוד. טוב זה מטומטם, ברור שהוא ישרוד, אני רק תוהה איך
. באמת שזו היתה הפתאעה בשבילי שקייזר ירה בקנדל. היא דווקא העיתה ממש חמודה הפרק, כולה אוהבת ונחמדה. חבל לי שהוא ירה בה
אני מחכה לראות את הפרק שוב באיכות קצת יותר טובה כשהוא יצא באופן רישמי בארה"ב, ואז אירנה, כמו שהבטחתי, וולפייפר. אבל לא הבנתי, איזה קטע את וצה, כי אמרת שאת רוצה את הסצינה האחרונה. את רוצה את דיק ולוגן? בכל מקרה, פרק ממש טוב ונורא נהניתי לצפות בו. הוריי ורוניקה