פרק 301

ifatkd

New member
באופן חוקי לגמרי!!!! הפרק שוחרר

ונמצא בכתובת: http://video.msn.com/v/us/v.htm לא מורידים אותו אלא פשוט לוחצים על הקישור בחלון של הוידאו מצד שמאל. הבנתי ששחררו גרסה לאינטרנט והיא חוקית, רואים דרך האינטרנט. מעולה, כן ירבו

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 301-אירנה, יש משהו בשבילך.

אוף, כתבתי פה הודעה די ארוכה ובטעות מחקתי אותה, כי היא היתה בתגובה המהירה. גאד, אני כה מפגרת. פרק ממש מצויין. נכון, הוא יותר נראה כמו פרק באמצע העונה והיו ממש חסרים לי הפלאשבקים, אבל למרות זאת מצויין. למעשה, הייתי בטוחה שיהיו פלאשבקים בגלל המעבר לרשת חדשה וכי לא כולם מכירים את הסידרה והכל, אבל בסדר. לוגן וורוניקה - גאד הם כה חמודים ביחד. פיץ ממש חמוד, הוא נראה כמו תוספת נחמדה מאוד לסידרה. הייתי רוצה אותו עם מאק. גם פרקר ממש חמודה. הייתי בטוחה שהיא תהיה כזו ביץ', אבל היא היתה ממש בסדר. peppy זה בסדר...
קצת ג'יה כזו, אבל הרבה יותר נסבלת
דיק דיק דיק, אתה כל כך חמוד כשאתה מפגר
ועוד יותר חמוד כשהוא בוכה. אני אוהבת את זה שהשאירו אותו גם לעונה הזו. הפתיח של הפרק מדהים, דרך אגב. כן, אני מתגעגעת לפתיח הישן אבל גם החדש ממש יפה ומתאים לסימון של תקופה חדשה - גם הקולג' וגם המעבר לרשת CW. קריסטן ממש יפה בפרק הזה, באמת, מתאים לה ארוך. אני אוהבת את השחקן של לאקי - והעוזר הוראה של הפרופ' - וממש נחמד שהשאירו אותו כי הוא באמת שחקן מצויין, אבל זה נראה לי קצת מוזר שממחזרים שחקנים. מה, לא הייתם יכולים למצוא שחקנים חדשים? בכל זאת, נראה מה יש לרוב תומס לעשות איתו. אהבתי את הקורס והיה לי ברור שכשורוניקה ישבה עם העיתון [והוא צחק עליה - ורוניקה מלכה
] היא פתרה את התעלומה. איזה חמודה היא
קית' - מקווה שהוא ישרוד. טוב זה מטומטם, ברור שהוא ישרוד, אני רק תוהה איך
. באמת שזו היתה הפתאעה בשבילי שקייזר ירה בקנדל. היא דווקא העיתה ממש חמודה הפרק, כולה אוהבת ונחמדה. חבל לי שהוא ירה בה
אני מחכה לראות את הפרק שוב באיכות קצת יותר טובה כשהוא יצא באופן רישמי בארה"ב, ואז אירנה, כמו שהבטחתי, וולפייפר. אבל לא הבנתי, איזה קטע את וצה, כי אמרת שאת רוצה את הסצינה האחרונה. את רוצה את דיק ולוגן? בכל מקרה, פרק ממש טוב ונורא נהניתי לצפות בו. הוריי ורוניקה

TheLost

New member
מישהו יכול בבקשה

לשלוח לי במסר קישור לפאב או לראפידשייר?

ghony

New member
../images/Emo58.gif

איזה מלך דיק יואווו נשאר אותו דבר וטוב שכך הדמויות החדשות דווקא אין לי בעיה איתן,נראה לי שהן ישתלבו לא רע בכלל,וכן הכל עדיף על ג'קי :D מעניין מי יציל את קית' אה? P:

אפרופו ג'קי ../images/Emo58.gif301

וואלס בשניה התגבר עליה? כי לי זה נראה שהוא ממש היה מאוהב בה.

אתה מתפלא

על וואלס? ומה עם ורוניקה? שקפצה מדאנקן לטרוי, לליאו, ללוגן, שוב לדאנקן ואח"כ שוב ללוגן, והיד, איך אומרים, עוד נטויה?

היא לא סגורה על עצמה ../images/Emo58.gif

קודם כל, אני בת. דבר שני, כן, ורוניקה לא סגורה על עצמה. אבל וואלס היה כ"כ מאוהב בג'קי. ורק בג'קי! והיא עזבה והוא היה כביכול שבור, ועכשיו, הפרק הראשון של העונה החדשה, הוא לא מזכיר אותה אפילו? לא נראה שהוא כל כך broken up וזה נראה לי מוזר. כמו בזהות בדויה שנדיה נכנסה לתרדמת בסוף העונה הרביעית ונראה שלוייס לא אכפת בכלל.. זה מוזר. אני לא אוהבת שעושים את זה בסדרות.

razi1376

New member
../images/Emo207.gif

אמממ...לא הייתי בטוחה איפה לשרשר את זה ...או אם מישהו אחר פרסם את זה.... קישור למסיבה של ה-CW -- הקאסט של ורוניקה מארס ובנות גילמור video 2 המנחה שואלת לגבי המזוודה המסתורית.....

darthziv

New member
את התחרפנת? (ספוילר סוף 2)

למה שמק תצא עם הבחור המגעיל הזה? מלבד זה שהוא נהנה לאמלל אותה, שהיא יצאה עם אחיו, ושהוא קצת סייע לו לאנוס את ורוניקה (הוא הכניס אותו לחדר איתה כשהיא מעולפת ואמר לו שיהנה) אישית מקווה שהוא יקבל את שלו... בכלא.... ממישהו גדול מאוד

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 301

אז סוף סוף ראיתי את הפרק. האיכות ממש גרועה אז לא כ"כ הבנתי כמה דברים... לדוג' את כל הקטע של קית' וקנדל. אבל אני אתעמק בזה יותר כשהפרק יצא באופן רישמי. ורוניקה ולוגן - איזה כיף לראות אותם יחד, אבל נראו אותם קצת פחות מידי. לא הייתה הרגשה שהם יחד. הקטע עם הכרטיס לחדר שלו היה מתוק, אבל למה נראה לי שורוניקה הולכת לזרוק אותו (יש לציין, שוב) בכל רגע? פרקר - מעצבנת. אולי עכשיו היא תרגע קצת ותהיה יותר נורמלית. ומי עוד חושב שהשיער שלה היה נראה כמו פאה (לפני שגולח)? פיז - חמוד לאללה.טיפשון כזה, אהבתי שהוא נדלק ככה על ורוניקה. אבל מה לעזאזאל הולך עם השיער שלו? בכלל אי אפשר לראות את הפרצוף! הקטע עם מאק ודיק היה חזק. הקטע בסוף הפרק עם דיק בכלל היה ענק. בכלל לא היה וויבל או שריף לאמב
לסיכום, היה כיף שורוניקה חזרה, אבל בהחלט הפרק לא היה מותח או מעניין במיוחד. התיאור שלכם "פרק אמצע עונה" מתאים בהחלט. אני רק מקווה שה-3 תעלומות האלה לא יגרמו לכל הפרקים להיות ככה.

ורוניקה מעצבנת! ../images/Emo58.gif301

לוגן אוהב אותה, מת עליה מטורף עליה.. והיא כל הזמן זורקת אותו ושוברת לו את הלב! הוא לא עשה שום דבר רע הפעם! אין לה זכות לזרוק אותו
וזה באמת נראה כאילו היא חושבת על זה. איזה עצבים איתה.

sexyvampire

New member
../images/Emo58.gif#$Q^#^%$Y../images/Emo185.gif

זה רק אני או שוורוניקה פתרה כבר את בעית האונס-מגלחראשים? [בעונה השניה]

darthziv

New member
ספוילר 2

היא רק הוכיחה שזה לא היה הידיד שלה היא גם מצאה מי שלח לנאנסת שיער כדי לפגוע בה רגשית אחר כך (הבחור שניסה להתחיל איתה) אבל היא לא חקרה מי כן עשה את זה

הקטע ../images/Emo58.gif 301

עם האונס והגילוח ראש עושה לי ממש רע כשראיתי את פארקר בסוף הרגשתי ממש ממש רע כאילו, פיזית ונפשית! למה לא יכלו להשאיר את זה מאחורה בעונה 2?

והקטע עם דנקן ../images/Emo58.gif301

אי אפשר להשאיר את זה פתוח שהוא הורה להרוג את אהרון והכל. פשוט אי אפשר. אוקיי, פיטרו אותו. אבל לפחות תפקיד אורח. לדעתי זה טעות שפיטרו אותו, אפילו שממש לא אהבתי את הדמות שלו.

../images/Emo58.gif פרק 301

איזה פרק גדול..... כ"כ מגניב לראות את ורוניקה ולוגן ביחד... מה לעזאזל היא עשתה עם דאנקן תגידו לי..... דרך אגב.... סחטיין על השרירים..... היו המון דברים מוזרים בפרק הזה..... כמו למשל הקטע עם קנדל. דווקא היה לי נחמד לראות אותה לא כזאת מגעולה כמו שהיא תמיד...... אבל היא מתה.....
לא נורא. נתגבר. אבל מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק היה שם? מאק וואלס חמודים כתמיד..... דווקא מסתדר לי לראות אותם יחד. למרות שזה קצת מעוות. אוי דיק... הוא נראה כזה כלבלב עלוב..... ממש ריחמתי עליו. למרות שעלו פה תאוריות שאולי הוא זה שאחרי לסדרת האונסים המחרידה הזו. למרות שלא נראה לי שזה הוא. הוא לא כזה מתוחכם. יהיה נחמד לראות אותו מתבגר. הוא אולי אפילו לא יראה כזה אידיוט. מסכנה פארקר. ממש בא לי לבכות כשראיתי אותה. ובאמת זכרתי שלא פתרו את תעלומת האונס...... זה בטח יהיה מה שיעסיק את וורוניקה העונה הזו. או לפחות בפרקים הבאים. אה ו..... אם יקרה משהו בין וורוניקה והפיז המוזר הזה....... אני לא אשמח. לא אשמח בכלל.
שתבוא עלינו עונה מהנה במהרה!

Eliya92

New member
../images/Emo58.gif מישהו יכול להסביר לי..

מה הקטע של האונס והגילוח ראשים הזה שהולך שם? לא ממש ראיתי את העונה השניה...

../images/Emo58.gif אז ככה

אני מקווה שאני אצליח להסביר.... בעונה השנייה הזמינו את ורוניקה ועוד כמה תלמידים לעשות סיור באוניברסיטה. היא פגשה שם את טרוי אם את זוכרת, זה שהיה חבר שלה לכמה זמן בעונה הראשונה ובסוף ברח והתברר שהיה לו עסק עם סמים. בערב יש להם מסיבה עם הסטודנטים, וטרוי מתחיל עם איזו בחורה, שלמחרת בבוקר מגלים שהיא סוממה, נאנסה והראש שלה גולח. כמובן שמאשימים את טרוי בזה אבל הוא נשבע שזה לא הוא, ומבקש את העזרה של ורוניקה. ורוניקה מגלה שיש עוד בחורה כזו שעשו לה את אותו הדבר לפני כחודש כשטרוי בכלל לא היה בנפטון, וככה מבינים שטרוי לא אשם. הקטע הוא שורוניקה לא גילתה מי עשה את זה, אלא רק גילתה שיש עוד בנות כאלו ושזה לא היה טרוי. בתחילת הפרק ראינו עוד בנות כאלה, ובסוף כמובן מה שהיה עם פארקר, ועכשיו אנחנו מבינים שזה אנס סדרתי, ושזה כנראה הולך להיות נושא די מרכזי העונה. עזרתי?

למעלה