פרק 301

למה אדיוט ../images/Emo58.gif

גם בבאפי עשו את זה מלא ואני חושבת שזה מגניב לפעמים.

yonco

New member
../images/Emo74.gif זה כבר כאן!

לגבי הפתיח החדש, לא אהבתי כל כך. חסר באמת ה"אקשן" שהיה בפתיח הקודם... הם די עיוותו את השיר ועכשיו זה כבר לא ממש מגניב. בסך הכל היה אחלה פרק, אבל אני מסכים שאין לו בדיוק אופי של פרק פתיחת עונה. הפרק הראשון בעונה השנייה היה הרבה יותר טוב. שתי שאלות: 1. מי זה האיש שנסע עם קית' באוטו? למה הוא הרג את קנדל ולמה היא רצתה לצאת מנפטון? 2. קראתי במדור של מייקל אוסיאלו ב-TVGuide.com שהתעלומה הראשונה בעונה השלישית היא האנס של הרסט, ושהיא נחשפה כבר בעונה השנייה. מתי זה היה? נראה לי שפספסתי... אירנה, תודה רבה על הקישור לקובץ!

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif ל-3X1 מעליי ובפנים

האיש שקית' נסע איתו זה קורמק פיצפטריק הוא היה חבר של קנדל והיא ישבה בגללו בכלא (חיפתה עליו או משהו) למה הוא הרג אותה ולמה היא רצתה לברוח מנפטון ? זה יתברר בהמשך נחשפנו לאנס מהארסט בפרק 2X16

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif 3X01

דווקא די הסבירו למה קנדל רצתה לצאת מנפטון. אח של קורמק (ליאם) גילה שהיא קיבלה 8 מיליון דולר מהעסק נדל"ן של קסידי ודרש חלק גדול, לכן היא רצתה להסתלק.

TeaBag

New member
שמישהו ייצבוט אותי.

פרק מצוין. ואני חשבתי שהפגרה תהרוג אותי..תודה לאל שכמה ימים אחרי פרק סיום העונה, פיצו אותי עם הפרק המתוק הזה. ורוניקה נשארה אותה ורוניקה משובחת (רק עם שיער ארוך יותר, וחזות לוהטת בטירוף), וולאס עדיין ממלא משבצת לא מוגדרת של דמות ספק חשובה (אך עדיין אהובה), מאק חמודה. תמיד אהבתי אותה. מי ייתן ומערכת היחסים בינה לורוניקה תפרח, לוגאן, חה! גם הוא נשאר אותו לוגאן, רק עם תכשיט בלונדיני שנהנה לקיים איתו יחסי מין. ו..דיק? הגופי האהוב עלינו הפציע עם אותן שטויות שעשה בנפטון, ומיד גילינו שיש עוד רבדים לדמות הזאת. אני מקווה שיהיה לו חלק גדול בעונה. פיז ופארקר. אני חייב להגיד שאני מרוצה מאוד מהמשחק של שניהם, במיוחד של פארקר. פיז מעט גיי (הoh my god הזה אל מול רכבו הריק מדברים לא החמיא לו) לא שזה מפריע לי לאהוב אותו, ופארקר נראית מעולה. (היא שיחקה ב"סיפור סינדרלה" עם המופלצת ההיא, הילארי דאף. תקנו אותי אם אני טועה) הכתיבה עדיין מעולה. הטראקים המצמררים עדיין..מצמררים (ומעולים). המשחק נהדר. העלילה לא מפסיקה להפתיע ולהדהים. יאפ, ורוניקה חזרה והיא טעונה ביותר. מחכה לפרקים הבאים בקוצר רוח. :) (ד''א, שמתם לב איזו אווירה קיצית הייתה לפרק? שלא לדבר על הקאמפוס הקליפורני להחריד. ולא אמרתי שזה רע, זה נותן מן מראה חדש ומרענן לסדרה)

וואו!וואו!וואו! פרק מעולה!!../images/Emo58.gif

היה לי ממש כיף לגלות שכבר אפשר לראות את הפרק, כי חיכיתי לשבוע הבא... זאת הייתה בהחלט הפתעה נעימה
והפרק עצמו.. מעולה! ברגע שראיתי את ורוניקה הבנתי כמה התגעגעתי לסדרה! חבל שלא יצא לנו לראות את לאמב חברנו, אבל חוץ מזה אין שום ביקורת...אה, ופיז גם מעצבן אותי קצת, מקווה שזה יעבור... ופרקר
ודיק ולוגן
וורוניקה ולוגן
. איזה כיף שהסדרה חזרה!! נתפלל לנתוני רייטינג גבוהים!!!

tuzik22

New member
פרק מעולה !!! ../images/Emo58.gif

טוב אז ככה.... אני אישית מאוד אהבתי את הפתיח החדש......אני מעולם לא בכיתי בורוניקה מארס אבל..... בסצינה שדיק בא ללוגאן אני פשוט בכיתי כמו ילדה קטנה מודה..... אלוהים איזו סצינה....כמו שציינתי בפעם הקודמת - השחקן שמשחק את פיז הוא פשוט אלוף.. אהבתי אותו בסדרה הקודמת שהוא שיחק ונראה לי שאני אוהב אותו גם עכשיו.... בתנאי שהוא לא יתאהב לי בורוניקה..... בקיצור - פרק באמת מעולה..........................

orale12345

New member
חייבת לציין-301

ורוניקה שיכוריה היה גדול פשוט גדול!!! זה פעם ראשונה שהיא הייתה ראשונה מרצונה{לפחות שאנחנו ראינו} והיא קרעה אותי מצחוק!

OMRICH

New member
אני חייב לציין שהפרק היה ממש טוב!

למישהו יש את התמונה מהפתיח של העונה השניה שהיא מצלמת ואז היא מורידה את המצלמה...? תודה.

guysahaf

New member
לא יודע... ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

מצד אחד התגעגעתי נורא לורוניקה, והיא הייתה מצחיקה ושנונה ומעניינת כמו תמיד. גם היו לנו דמויות חדשות שממש ממש ממש לא הרגיזו אותי (בניגוד לחלק מכם, שלא אהבו את פיז)... אבל... ויש אבל... הקטע שאנסו וגילחו את פארקר, ושירו בקנדל - זה היה נורא צפוי. הקטע עם קנדל עוד קצת פחות, אבל עם פארקר לא היה דבר יותר צפוי מזה בכל הסדרה, אולי. כמובן שהיו את הקטעים המעולים של דיק ולוגן... ורוניקה מצחיקה אותי... קית' והשטויות שלו. רואים שזה 'ורוניקה', אבל אני חושב שאולי ה-CW לא עושים לנו רק טוב... זה נראה קצת קליל, הרעיון של 3 תעלומות מאוד מאוד מאוד מטריד אותי... לא יהיה לנו יותר את ההתרגשות הזאת והארנדלין שיש בסוף עונה... בסופו של דבר, פרק מעולה. פרק פתיחה מעולה? לא כל כך... מה יותר מעורר, מטריד ומעניין - פרק פתיחה עם אונס של מישהי שרק הכרנו, או מוות של 9 ילדים שנפלו עם אוטובוס מצוק? נ.ב. - רוב ת'ומאס מטומטם וחושב שכולנו עיוורים. לאקי?!?!? אגב, ברוכה השבה ורוניקה! התגעגענו... (והתרגום יגיע עם השחרור הנורמלי של הפרק)

השרת הזה מהביצפר..

שההורים של מג בערך ניסו לשדך לה אותו. שהוא הגיע לביצפר והתחרפן והיה עם אקדח.. וכמעט ירה בוואלס ובסוף הסתבר שזה אקדח מים והמאבטח של הביצפר ירה בו והרג אותו.

כן....

את זה הבנת לפי התמונה שהראו פה.... אבל את מי הוא שיחק שכולם פה בטוחים שרוב תומאס חושב שאנחנו עיוורים?

למעלה