פרק 301

בקשר ל../images/Emo58.gif301

פארקר יש מצב שעכשיו היא לא תהיה כזאת קלילה.. בכל זאת, קורבן של אונס. ולא מספיק שאנסו אותה, גם גילחו לה את השיער. ואני לא צוחקת, כאילו, תחשבו שגילוח השיער מתגמד לעומת האונס, ואני לא משווה או משהו, אבל אם היו מגלחים לי את השיער, עוד יותר לא הייתי רוצה לחיות.

Ch3nf3l

New member
אממ.. ../images/Emo58.gif301

כן, נכנעתי ללחץ חברתי והורדתי. מבחינת פרק של ורוניקה, זה אחלה פרק, כרגיל. אבל הוא ממש לא נראה כמו פרק פתיחה לעונה, למרות שהסוף היה מזעזע משהו... (אבל אי אפשר להחזיר את ההבעה על הפנים שלי כשראיתי את האוטובוס במים...) בנוגע לדמויות החדשות: פארקר שווה (אבל העדפתי אותה עם שיער) והיא משעשעת כזאת, באמת מעופפת. לא נראית מזיקה מדי (אלא אם היא תתחיל לבכות עכשיו כל הזמן). פיז בהתחלה עצבן אותי, אחרי זה דווקא התחלתי לחבב אותו. בינתיים אין שום סימן מוויבל ונראה לי שלא הראו את לאמב (?) דיק היה קורע מצחוק, כרגיל, אבל בהחלט נחמד לראות צד אחר שלו... נראה כאילו הפכו את זה לבאפי, תוקעים לי מועדון שמופיעות בו להקות רוק. :p את כל הקטע עם קית' וההוא לא הבנתי בכלל. מי זה, מה זה ולמה לעזאזל הוא ירה בקנדל? זה אמור להיות תעלומה? כי די ברור מי ירה בה... ולא הבנתי למה הוא לא חיסל גם את קית'. אם אפשרים הסברים בנושא זה יהיה טוב. יאללה, כיוון שהתגעגעתי הפרק יקבל ציון טוב, 9.5 גיטרות "הגביע הקדוש" מתוך 10.

darthziv

New member
כי רק בבאפי

יש מועדונים שבהם בני נוער ובני 20 אוהבים להקשיב למוזיקת רוק... בעיר כמו נפטון הרי ברור שאנשים מעדיפים מוזיקה קלסית... עכשיו תסלחו לי אני הולך להתפקע מצחוק

Ch3nf3l

New member
חחחח זה בצחוק

ולהוא מלמעלה - אין רע בבאפי. ואת/ה, דווקא יש עוד דברים שבהם ורוניקה מארס מזכירה את באפי, אבל לא משנה.

darthziv

New member
נו בסגנון אני יודע

אבל הקטע עם הלהקה היה לא קשור חחח

Alon XD

New member
../images/Emo58.gifאוי כלכך חיכיתי לזה../images/Emo178.gif

טוב אז נתחיל, קודם כל, אני נורא מאוכזב ממה שעשו לפתיח...הקודם היה יותר אקשני ומגניב כזה.. החדש נורא יבש ושקט כזה ומרגישים יותר דרמתיות. הפרק הראשון הציג יפה את הדמויות החדשות ונראה לי שהולך להיות בסדר.. הקטע של דיק מעורר חשד ("איי מסד אפ"). פארקר די מעצבנת אבל אפשר לשרוד, היא מן ג'יה כזאת לעונה החדשה.. פיז בסדר, אני לא מחבב את השחקן במיוחד. תאכ'לס בתור פרק פתיחה לא התלהבתי - הפרק פתיחה של העונה ה-2 היה הרבה יותר מהנה, מעניין ומרענן. לא יודע, הפרק הראשון נתן לי תחושה יותר של התיישנות מאשר של התחדשות. פרק כבד כזה. 7/10

אה כן ../images/Emo58.gif בערך

רציתי להגיב על הפתיח ושכחתי. גם אני לא ממש אהבתי אותו.

אני דווקא

מאוד אהבתי את הפתיח... הוא יותר בוגר כזה, יותר אפלולי..... מתאים לזה שורוניקה יותר בוגרת.... הוא גם פחות רעשני.... אני אהבתי....

irene17

New member
מה שזה אומר../images/Emo58.gif301

זה שרוב ת'ומס אידיוט. האמת, רוב פשוט אהב את ג'יימס ג'ורדן השחקן ששיחק את לאקי אז הוא החליט לתת לו תפקיד אחר, כי הוא חשב שלאקי גם ככה היה דמות קטנה ולא ישימו יותר מידי לב. אני שונאת שעושים את זה! שונאת!!

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 3X1

כי העלימו לו את האקדח .... והוא הבין שויני עובד עם הפיצפטריקים

razi1376

New member
זה באמת מעצבן

ומבלבל.....אז זאת לא אותה דמות? הא........טוב....האמת שזה די מוזר שמחליטים "להשתמש" באותו שחקן לשתי דמויות שונות לחלוטין.....ממ

למעלה