פרק 24

Montelimar

New member
../images/Emo58.gif היה אחלה!

האהא! מהפעם הראשונה שלילי הקיאה ידעתי שהיא בהריון. D: זה היה מאוד מרגש. הסוף... כשלילי אומרת למרשל שהיא בהריון, ואז הראו את בארני שהוא בעצם החתן, ועוד עם השיר של ג'ורג' האריסון ברקע שהיה בפרק הראשון בעונה... כמעט בכיתי מהתרגשות.
(נו.. זה שיר שעושה את האווירה מרגשת...)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אעאעא אני אוהבת את הדרה הזאת! ../images/Emo58.gif

וכן אני יודעת שאני בכלל לא פה, אני מסיימת י"ב אין לי חיים
בקיצור - חולה על הסדרה הזאת!!! פשוט אין לתאר!!
כי עוד לפני שטד אמר שזאת האימא (ואז שזאת לא) ידעתי שזה מה שהוא יגיד, כי היה לי ברור ברגע שלילי התחילה להקיא שהיא בהריון, במיוחד עקב העיסוק האובססיבי של מרשל שהוא עומד להתחיל להקיא היה ממש ברור שלא, כי ברני ורובין חייבים להיות ביחד וכי סוף סוף אין יותר זואי!!
פותחת שרשור סיכום עונה, כי לא ראיתי אחד כזה, זרמו

Twilight Girll

New member
קוביות|טוב אני בדיליי אבל ראיתייייי../images/Emo58.gif

(יש לי בגרות במתמטיקה מחר, נו
) טוב תוך כדי צפייה: רגע לא אמורהל היות חתונה?! ניו איז וולוויז בטר!!!! חחחחחחחחח אמרתי את זה עם ברניXD לילי בהריון! נכון???? אעאעאעא ~ברני ורובין במונית~ אומייגאאאאאאאד החתונה היא של רובין וברני?!?!?!!! פאק עצר לי הלב לשנייה כשטד אמר שככה הוא הכיר את האמא שיפסיק לעשות את זה!!!!!!
אי מרשל לא מקיא! נכון שלילי בהריוןן?!?!?! ידעתי!!!!!!!!!!!!!!1 D:::::ףף ואיזה כייף שנפטרנו מהבניין המכוער הזה. ממש שמחתי שהוא התפוצץ חחחחח אוי נורה מה היא עושה פה אוי הוא מתחתן עם נורה?!
כבר פיתחתי ציפיות חחח ואחרי שראתי את התגובות שלכם עצם באמת ישמצב שזה עם רובין!!... לא הראו את הכלה. הידדדD: סיום מעולה!=]

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

ברני מתחתן? יש לי הרגשה שבסוף הוא לא יתחתן, גם אם תהיה לו חתונה (אני לא אומרת שהוא לעולם לא יהיה נשוי, אבל יש לי הרגשה שזה שמשהו מפתיע הולך לקרות). לילי בהיריון?

למעלה