פרק 24

Slow Cheetah

New member
אעאעאעאע../images/Emo58.gif

איכ, טד עוד פעם גרם לי לחשוב שסוף סוף ראינו את האמא. לפי ההתקדמות של הסדרה מבחינת הצגת האמא, הסוף יהיה זה שנראה את האמא והוא יגיד שככה הוא פגש אותה וזהו =/ עאעאעאעאעאאעעאאע1# - לילי בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כל כך אדיר שמארשל התחיל לקבל חדשות טובות, מראה שעומדת להיות רק עליה מפה (אני מקווה שהוא יקבל את העבודה
). אעאעאעאעאאעעאאע2# - אמגגגגגג, בארני מתחתןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 $%^&%$#@$#%^&^^%$ וזה לא ברור אם זה עם נורה או עם רובין! -רובין לא נראתה באף חלק שהראו את החתונה, מה שאומר שאו שהיא הכלה או שהיא החליטה לא לבוא, לאור העובדה שהיא כנראה מאוהבת עדיין בבארני, לפי הפרק האחרון לפחות. פרק מעולה ^_^

מה יא

New member
וואי זה בדיוק מה שרציתי לכתוב:../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif

אהאעעעאעעעאעע!! בארני מתחתן עם נורה!!!! אני די בטוחה שזאת נורה
ומארשל ולילי האלה כ"כ חמודים!! איזה כיף שהיא בהריון וזה לא הרעלת מזון! איזה פרק חמוד! יווו אני לא מאמינה שצריך עכשיו לחכות מלא זמן לעונה חדשה

IkMfNiY

New member
../images/Emo58.gif

לא רע, נהניתי מאוד. האמת שהפתעתי את עצמי שלא הצלחתי להבין שלילי בהריון עד שמרשל לא קיבל הרעלת מזון
היו בפורום ספקולציות לגבי הchallenge accepted והנה... כמו שאבא של בארני אמר: settling down is a challenge, it's the biggest challenge of your life ובאמת לא ברור אם בחתונה שלו זו רובין או נורה.. (אבל בעיני זו רובין) יעל

elad218

New member
נסו לומר בקול רם ../images/Emo58.gif

"בארני סטינסון הולך להתחתן לפני טד מוסבי". אם נתקפתם פרצי צחוק בלתי נשלטים וחשבתם לעצמכם שאין מצב בעולם כנראה שאתם יותר שפויים מקרטר בייס וקרייג תומאס. אני רק מקווה שבכל זאת יש קצת היגיון בשיגעון. ושאלה לא קשורה–זה שמראיין את מארשל בקשר לעבודה הוא לא הבחור שמכריח את אשתו ללבוש שקיות זבל לשלוש השנים הבאות (.קום
)?

tritone

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

בדיוק השבוע ראיתי את הפרק הזה שוב ונכנסתי לאתר הנפלא הזה! איך שלא יהיה, כן, זה משעשע. בכלל משהו בבארני שעומד להינשא נראה לי ממש לא בסדר (קצת כמו בארני בלי חליפה)

Slow Cheetah

New member
מה הכתובת של האתר?

כאילו, אני לא בטוחה אם זה Guy או Dude או מה שלא יהיה ואם זה עם רווחים או קווים תחתונים או מחובר או לאדעת מה. אז לינק, בבקשה? D:

Devil il love

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב

ההריון של לילי היה די צפוי עם כל ההקאות שלה. סוף סוף נפטרו מהארקידן הזה, כמה אפשר לסחוב?! כמה?! בראני מאוהב ומתחתן?! הזוי ביותר. מעניין מי הכלה. האם זה הפרק שסוגר את העונה השישית או שצפוי עוד פרק?

Pumpkin Mania

New member
../images/Emo58.gifאעעה!!~

איזה פרק יפה
מהרגע שלילי התחילה להקיא ישר חשבתי שהיא בהריון.. היה דיי צפוי אבל אני כלכך מתה על מארשלילי ועל לילי בכללי(יש הרבה ל' במשפט הזה..) שלא אכפת לי
אני חושבת שהחתונה תהיה אולי ממש רחוקה... כי אני לא חושבת שהם יסכנו את הדמות של בארני בשביל טוויסט מסכן... דמות חזקה מדיי בשביל שיהרסו לי אותה ככה
בקטע שטד אמר "וזה איך פגשתי את אמא שלכם" האמנתי לו!!~ עוד סיבה לשנוא את טד למרות הזדהותי עם עניין הנורות- כשחושבים על זה זה באמת מלחיץ!~ מישהו יודע מתי העונה החדשה?

אה ו.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

החתונה של ברני תהיה בטוח לקראת הסוף, כי כביכול טד פוגש בחתונה את האמא. אז די הגיוני שישמרו את החלק הזה לסוף. למרות שהם בטח יראו לנו כל פעם קטעים משם או משהו כזה...

loveguitar

New member
ושוב זה גורם לי לתהות ../images/Emo58.gif

אולי זו תהיה האחות של בארני?? הרי אבא שלו דיבר על הבת שלו שלומדת בקולג'.

Slow Cheetah

New member
נכון?! ../images/Emo58.gif

אני כולי צווחתי "אעעעעעע, אנחנו יודעים מי האמאאאאאאאאאאא" ואז האידיוט טורח לומר ששוב זו לא היא.

גרטה1

New member
../images/Emo58.gifפרק טוב אבל מאכזב

פרק טוב כי הוא היה פרק בארני-רובין וברור שהם עדיין אוהבים אחד את השני
והלוואי שהעונה הבאה תהיה שרובין מאוהבת בבראני-הפוך מעונה 4- שהיתה הטובה ביותר. רק שכמובן שבסוף החתונה חייבת להיות בראני-רובין חסר להם שזו נורה
מאכזב בגלל אחרי כל הראיונות של יוצרי הסדרה על החתונה- ששם יתחיל סיפור האהבה של טד, שנדע יותר על האמא וכו' ראו רק שבראני החתן (שזה כבר היה ברור מהרגע שאמרו על החתונה או אפילו לפני) ועכשיו גם לא ברור האמירות שלהם שהחתונה היא הסוף של סיפור האהבה של מישהו והיא לא תסתיים בטוב-אבל היא תהיה רק עוד שנה (סוף עונה 7) אז אני כבר לא יודעת מה אני רוצה שזו החתונה של בארני-רובין
אחרי שכל עונה 7 הם ינסו עם אחרים (בארני עם נורה) ואז יבינו שהם נועדו זה לזו? או שזו החתונה עם נורה ואז באמת ארצה שלא תסתיים בטוב אלא שרובין תגיד משהו ובראני יבין שהוא אוהב אותה ולא את נורה-אבל אז צריך לחשוב כל העונה שבראני מאוהב בנורה?

loveguitar

New member
פרט שהבחנתי בו

בתחילת העונה בארני מקטר על כך שהתחיל הסתיו ואין יותר שמלות קיץ / sun dresses וכעת שהוא פגש את נורה בפרק שהיה עכשיו הוא מיתלהב מהשימלת קיץ שלה :)

למעלה