פרק 23

akeno

New member
*סוגדת לתרגום*

(אוקיי, אתם לא מכירים אותי, אבל רק שתדעו, אני בדרך כלל לא סוגדת לדיבבובים בארץ. בלשון המעטה) התרגום גדול. אין מילים אחרות.

Vegeta fanatic

New member
"בואו נשאיר את זה בצד" ../images/Emo6.gif

וואו, רק היום שמתי לב עד כמה התרגום מדויק. הרבה קרו ^_______^ ומיילין ^^ וטומויו ^^ פרק חמוד.

moon flower

New member
../images/Emo41.gif מחשבשבת ^^

גאד איזה פרק טוב היה! שאורן החליט לקלל ^^ איזה כיף לו ^^ מציק לי העניין שעשו מקרו-צ'אן דוב /= הוא אריה! ~.~! LOL מיילין קורעת! צריך לתת לה תוכנית בת ^~^ "אוווף! למה לא הבאתי מצלמה?!" כל השאר נראה לי אמרו 0.0 (טויה ויוקיטו מתאמנים במתיחות ליום הספורט והם ישנים ביחד ^^ יי! ובאיחוד כשיש דרכים כה מעניינות להרפות כאבים במקרה של מתיחת שריר ^.~)

OFIRB9

New member
קרו כל כך שולט ^^

אבל משו ממש לא מובן לי עם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בין קלף הסונג לקלף הוייס? והיא שרה כל כך יפה שבא לי לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טמויו הכוונה |בן| ומיילין, חחח אני הכי אוהבת שכולם ביחד משתיקים אותה...בעיקר קרו "בואו נשים גם את זה בצד " ציטוט לתחתימה במכירה פומבית!!! מי קונה???

HuGo Hell

New member
פרק יפה. ../images/Emo1.gif

כמו שאמרתי לדנה - לאורלי (טומויו) יש קול יפה. מאוד ציפיתי לשמוע אותה שרה, אהבתי את השיר. ציפיתי לו כל הפרק.

Konchi

New member
אורלי באמת שרה יפה ../images/Emo8.gif

סאקורה זו הסדרה היחידה עם תרגום כל כך טוב. יש לנו אחלה מדובבים.

star_female

New member
*אהם*, דיג'ימון, *אהם*

התרגום שם הוא מהגרסה האמריקאית, אבל הגרסה העברית הרבה יותר שולטת, אז זה כבר אומר משהו. ^^

מייקי30

New member
הייתי חייבת להגיב

אני מסמיקה לי כאן מנחת. ומאחר וגם דיג'ימון וגם סאקורה הן סדרות שלי כולל התירגום אז אני ממש שמחה לקרוא תגובות כמו אלה. חמודים אתםםםםםםםםםםםםםם

OFIRB9

New member
לגבי דיג'ימון וסאקורה

הם בתרגום מעולה כל כך כי את שנייהם מביימת מאיה בר שלום ^^

Leemon

New member
איזה פרק חמוד!!

מעניין מה טויה ויוקי באמת עושים כשהם ישנים ביחד? XD

S.Riddle

New member
מי אמר שהם ישנים? ../images/Emo12.gif

לא שמעת? הייתה להם פגישה לגבי ה"יום ספורט". באמת. u_u (XD)

למעלה