ותודה לאל על שידורים חוזרים ^_^
H Houndour New member 2/4/04 #20 Nihao Shaoran!! ../images/Emo6.gif זה המשפט הראשון שהיא אומרת (בגרסא היפנית) ואז רצה להמרח עליו בקטע קורע במיוחד! (שבמקומו זכינו להנות ממסך שחור וחמוד)
Nihao Shaoran!! ../images/Emo6.gif זה המשפט הראשון שהיא אומרת (בגרסא היפנית) ואז רצה להמרח עליו בקטע קורע במיוחד! (שבמקומו זכינו להנות ממסך שחור וחמוד)
C CozCoz New member 2/4/04 #22 איך אתם משווים את מיילין לשמפו ?! איך אתם יכולים להשוות ביניהן ?! מיילין כזאת מגעילה וקרציה, שמפו גם כזאת, אבל בצורה עדינה יותר ומתוקה.. -_-" עוז
איך אתם משווים את מיילין לשמפו ?! איך אתם יכולים להשוות ביניהן ?! מיילין כזאת מגעילה וקרציה, שמפו גם כזאת, אבל בצורה עדינה יותר ומתוקה.. -_-" עוז
D DanaDuck New member 2/4/04 #25 בקלות שתיהן סיניות, לשתיהן יש קוקיות כאלה, לשתיהן יש עיניים אדומות, שתיהן מאוהבות ומשוכנעות שהן הארוסות של אלה שהן אוהבות...
בקלות שתיהן סיניות, לשתיהן יש קוקיות כאלה, לשתיהן יש עיניים אדומות, שתיהן מאוהבות ומשוכנעות שהן הארוסות של אלה שהן אוהבות...
R rocket New member 2/4/04 #41 כן אבל ... לדעתי אחרי עונה שתיים זה מתחיל לחזור על עצמו ולהיות משעמם (שרדתי עד אמצע עונה 3)
S star_female New member 2/4/04 #43 לא אמרתי שלא... אני ראיתי רק את העונה הראשונה ואת ה-OAVs והסרטים... כל השאר היו פרקים ראנדומליים ^^;
V Vegeta fanatic New member 3/4/04 #48 כמוני כמוך... ^^; אבל אין כמו הפרק הראשון של העונה הראשונה. ^^; אף סדרה לא גרמה לי לצחוק כמו הפרק הזה.
כמוני כמוך... ^^; אבל אין כמו הפרק הראשון של העונה הראשונה. ^^; אף סדרה לא גרמה לי לצחוק כמו הפרק הזה.
H Houndour New member 2/4/04 #27 נכון גם שתיהן לובשות בגדים סיניים (וגם ראנמה ושאורן), שתיהן נמרחות ושאורן ולי דומים לא מצליחים להבהיר להם שהם לא אוהבים אותן zaizein
נכון גם שתיהן לובשות בגדים סיניים (וגם ראנמה ושאורן), שתיהן נמרחות ושאורן ולי דומים לא מצליחים להבהיר להם שהם לא אוהבים אותן zaizein
H Houndour New member 2/4/04 #32 במקור אולי לא אבל ליפן הוא כן הגיע מסין ולכן התלבושת שלו סינית גם בסדרה.
L Leemon New member 2/4/04 #28 ../images/Emo26.gif היום השידור החוזר מתחיל ב- 16:25! שלא תפספסו. גם בבוקר זה התחיל היום לפני 11, ורק במזל פתחתי את הטלוויזיה לפני הזמן... =\
../images/Emo26.gif היום השידור החוזר מתחיל ב- 16:25! שלא תפספסו. גם בבוקר זה התחיל היום לפני 11, ורק במזל פתחתי את הטלוויזיה לפני הזמן... =\