פרק 19

Houndour

New member
"יוקיטו ../images/Emo99.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo88.gif" ../images/Emo6.gif

למה תרגמו קאנג'י כמאפייני גוף? ומיילין אמורה לקרוא לו כל הזמן שאורן ולא לי..
אבל בכל זאת, הדיבוב בקטע עם מיילין בסוף היה מעולה אצל כולם! אהבתי נורא ^^

star_female

New member
באמת תהיתי מה זה "מאפייני גוף"

אבל אולי זה בגלל שהם לא ידעו איך לתרגם את זה... קשה להסביר מה זה קנג'י במילה אחת. ^^; (אבל יכלו להגיד "סימנים" או "כתב"...)

Yosh Yosh

New member
לדעתי...

גם, כמו שטלי אמרה, עם כל הכבוד (ויש כבוד) לזה שהשאירו את המאפיינים הפינית (זה באמת מעולה
), לך תסביר לילדים מה זה "קאנג'י". עד כמה שידוע לי, בסינית אין כל כך דקדוק. יכול להיות שב"מאפייני גוף", הם התכוונו ל"אני הלכתי" וכאלה...

star_female

New member
פרק חמוד XD

איזה יופי שהשאירו את כל מה שכתוב ביפנית ^_^ אפילו את ההתייחסויות לתרבות והכסף ^^ סאקורה ציירה מנגה על עצמה ביומן XD (היא דווקא מציירת יפה...) מה יש להם עם פינגווינים?... "אז אולי נלך לספרייה יחד ונעשה את זה?" אה.. ^^; קרו עם התשובות שלו במתמטיקה... "שלום שלום שלום"?! XDD איזה ציור חמוד היה על הספר ^^ "אהה!" "מצאת אותו, טומויו?" "לא, רק ש.." "רק שמה?" "רק שהייתי צריכה להביא את מצלמת הווידאו שלי!" ... *נפילת אנימה* אהבתי את הקטע שסאקורה מתרכזת *-* XD אהבתי כשלי וסאקורה נפלו למים... איזה מתוק לי, מציע לסאקורה להחליף אצלו בגדים *-* מיילין-צ'אן~~~!! "איך התגעגעתי אליך, ממי שלי!!" לפחות השאירו את זה שהיא אוהבת אותו... מעניין אם הם עדיין קרובי משפחה בגרסה הזאת ^^;

OFIRB9

New member
אני לוקחת חזרה ^^

מיילין היא כלה!!!!!! (לא מבחינת נישואין כאילו כלי-בנקבה) היא מדליקה ומצחיקה ומגיע ללי לחטוף ממנה קצת!!!!!!! ולי היה נחמד במיוחד היום לא? יוקיטו לא היה בסביבה...

Magma99

New member
מיילין לא כלה

מיילין היא מכה
חסר לה ממש קצת כדי להיות כמו הקרצייה מספר 1 של סאקורה: נאקורו אקיזוקי. את שתיהן צריך לזרוק מהסדרה...

OFIRB9

New member
כל דבר טוב חייב לבוא עם דבר רע

כמו שצ'יפס תמיד יגיע עם ירקות

nolee232

New member
תומכת בך לחלוטין

את מזה מזה צודקת זה הרס את כל הפרק !!!! אני

למעלה