ידוע לי שזה שכיח אבל התכוונתי שאין הקבלה לכך שאבא של סאקו רצה לבקר את משפחתו של יוקיטו..
H Houndour New member 31/3/04 #45 ידוע לי שזה שכיח אבל התכוונתי שאין הקבלה לכך שאבא של סאקו רצה לבקר את משפחתו של יוקיטו..
S S.Riddle New member 31/3/04 #46 לפי דעתך הלא מקצועית-פאנגירלית ../images/Emo3.gif הרי אתה בטח יודע שאנחנו מומחיות בדברים האלה
S S.Riddle New member 31/3/04 #40 דווקא את הקטע הזה פספסתי ../images/Emo3.gif די, הוא באמת אמר את זה? כמה גאוני XD
S S.Riddle New member 31/3/04 #42 ס-ב-ט-ה. *_* ../images/Emo99.gif יש סיכוי ש... אה... תשלחי לי כמה מהפאנארטים האלה שסיפרת לי עליהם? *_* *ראתה עכשיו FMA1* הו, אדוארד..! *_*
ס-ב-ט-ה. *_* ../images/Emo99.gif יש סיכוי ש... אה... תשלחי לי כמה מהפאנארטים האלה שסיפרת לי עליהם? *_* *ראתה עכשיו FMA1* הו, אדוארד..! *_*
R rocket New member 31/3/04 #43 ברוכים הבאים למועדון המעריצות של אדואר תראי עוד כמה פרקים וכשתדעי מי זה רוי אני אשלח לך הרבה יאוי
S S.Riddle New member 31/3/04 #47 הוא מושלם! מושלם אני אומרת לך!! *התקפת צחקוקים* ארר, הביטורנט שלי אכזרי, אני לא אוהבת אותו ;; אולי עוד יומיים יהיה לי פרק 2, מי יודע x.x;;
הוא מושלם! מושלם אני אומרת לך!! *התקפת צחקוקים* ארר, הביטורנט שלי אכזרי, אני לא אוהבת אותו ;; אולי עוד יומיים יהיה לי פרק 2, מי יודע x.x;;
R rocket New member 31/3/04 #49 את יודעת, אם תגיעי למפגש שלנו אני יכולה לחסוך לך את המאמץ ולהביא לך את הסדרה
S S.Riddle New member 31/3/04 #50 את...יכולה? *מבט מלא דמעות* הו, סבטה... זה יהיה... כה... נפלא ;__; *מקנחת את האף* קודם כל טאסוקי, כלומר פושיגי יוגי, ועכשיו אדוארד, כלומר פול מטאל אלכימיסט... את נפלאה! ארר.... מתי המפגש בכלל? ^^;
את...יכולה? *מבט מלא דמעות* הו, סבטה... זה יהיה... כה... נפלא ;__; *מקנחת את האף* קודם כל טאסוקי, כלומר פושיגי יוגי, ועכשיו אדוארד, כלומר פול מטאל אלכימיסט... את נפלאה! ארר.... מתי המפגש בכלל? ^^;
R rocket New member 31/3/04 #51 בנתיים נדמה לי שהוא יהיה בשביעי. הסקר יסגר היום בערב ואז נקבע את כל הפרטים