פרק 16

S.Riddle

New member
זה היה פרק כל כך מרגש! ;;-;;

*סניף* סבא של נאדשיקו כל כך מקסים... והפלאשבק... הפלאשבק!! למה לעזאזל לנאדשיקו בת ה-10 (מקסימום) היה קול של אישה מבוגרת? @@;;; שיהיה... אניוואי... ווה, כל כך מקסים ;__; הקטע עם הקשת... *-* *מנוצנצת*

OFIRB9

New member
ממש מרגש ../images/Emo45.gif

בעיקר נדשיקו שהיא קטנה, אוף אני שונאת את סונומי!!!!

Konchi

New member
היה טיפה מעצבן

שסונומי נדחפה, אבל בסה"כ היה פרק ממש מקסים!

S.Riddle

New member
סונומי חמודה... :x

קצת מטורפת, אבל הכל במינון ^_^ אני ממש אוהבת אותה...

Vegeta fanatic

New member
ממפ... הפעם הגיע תורי לפספס. ../images/Emo4.gif

טוב, נו, זה היה או סאקורה או הכי גאים שיש, מה נראה לכם שהייתי בוחרת לראות?!
אם אני זוכרת נכון, זה לא פרק שאני מחבבת באופן מיוחד... לא אוהבת את הפרקים "סוחטי הדמעות" האלה. אזזזזז... היה שונן-איי? מש'ו? ^^;

S.Riddle

New member
אהההה.... לא. ../images/Emo3.gif

אבל עדיין פרק מקסים ביותר ^-^ אני חייבת לציין שאהבתי אותו יותר מאשר את הפרק במאנגה... זה יותר מרגש ככה.

Houndour

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif

אני דווקא נורא נהנתי ממנו במנגה ^^ אוליי משתי סיבות. א' כי קראתי את זה קודם לפני שראיתי את זה באנימה, ו-ב', כי קראתי את זה באמצע שיעור אזרחות משעמם(!!) וזה היה הדבר הכי מרגש שיש! בכל אופן נורא נהנתי מהמנגה

S.Riddle

New member
לי משום מה הוא היה נורא איטי ../images/Emo12.gif

הממ, טוב, אני יכולה להבין כמה טוב הוא נראה באמצע שיעור אזרחות
זה פרק נורא חביב גם במאנגה, פשוט באנימה הוא כאילו יותר זז (ביותר ממובן אחד
).

star_female

New member
פרק נחמד...

אהבתי את השיחה בהתחלה, זה נשמע כאילו אבא של סאקורה כבר חושב שיוקי הוא חלק מהמשפחה ^_^ ("אתה עוזר לנו מאוד בבית שלנו, ואני יודע שטויה אסיר תודה לך על כך" - או שאולי בגלל דברים אחרים XD) יוקי וטויה נשארו בבית לבד הרבה פעמים ^^ ואפילו לא היו להם שיעורים לעשות :x ויוקי ממש רצה שסאקורה תצא החוצה לסיבוב ^^; קצת הטריד אותי שכולם כל כך שמחו שהיא מצאה את האיש הזקן הזה, וזה שהיא נכנסה אליו היתה... נו טוב... (לפחות לאבא שלה היתה סיבה כי הוא ידע מי זה...) לא חשבתי שסונומי נדחפה... היא היתה נחמדה בפרק הזה (לא משוגעת ^^; ). גשם מתוק ^_^

S.Riddle

New member
נו, בטח שטויה אסיר טובה.

הוא עושה לטויה את עבודות הבית, וטויה עושה לו את... אה... השיעורים. כן. (באנטומיה וביולוגיה.) "ויוקי ממש רצה שסאקורה תצא החוצה לסיבוב"- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק XD אבחנה יפה
סונומי הייתה מקסימה :x אני לא יודעת מה כולם רוצים ממנה ;;

rocket

New member
אני חייבת להעיר הערה על הפרק

אבא של סאקורה וטויה רוצה ללכת לבית של יוקיטו כדי להכיר את המשפחה שלו... זה לא כמו שנגיד בחור ובחורה מתחתנים אז ההורים של הבחורה הולכים להכיר את ההורים של הבחור ? סתם מחשבה :)

S.Riddle

New member
האמת היא שכן... ../images/Emo3.gif

ככה זה היה עם דודה שלי ואחות של חברה שלי, למשל... זה מאוד שכיח
(כמובן, לא תמיד... אבל הרי לך דוגמאות ^_^)

למעלה