פרטיות

SuperShiro

New member
../images/Emo41.gifפרטיות../images/Emo41.gif

פרטיות/מייקל ג'קסון די,התמונות לא מספיקות? למה אתם עושים הכול כדי למצוא את הסיפור שיקבור אותי באדמה? אתם מבלבלים את כולם, אתם מספרים כל בדיה שעולה בראשכם ואתם מנסים להוציא אותי מדעתי! אתם כל הזמן עוקבים אחרי, פולשים לפרטיות שלי אולי כבר תרדו ממני? כי המצלמות שלכם לא יכולות לשלוט במוחות אלו שיודעים שתמכרו את נשמתכם כדי למכור עוד עותק עיתון אני צריך את הפרטיות שלי אז פפראצי, עופו לי מהעניים חלקכם עדיין תוהים למה ומדוע חברתי הטובה נאלצה למות כדי להעביר את המסר בעולם, מסר שעוד לא שמעתם החברה שלי הייתה מבולבלת, כמו רבים וטובים שהכרתי אך ביום הסגרירי ההוא, גאוותי נחטפה מעולמי והיא - היא אינה מקבלת הזדמנות שנייה, רק ירידות וטרידה אז תגידו לי למה ומדוע? ולסיפור הזה יש לקח, כבוד מרוויחים, לא קונים אז תפסיקו כבר לתקוף את היושר שלי באכזריות! הוידיאו קליפ פרטיות. לכולנו יש פרטיות, לחלקינו יש יותר פרטיות ולחלקינו יש פחות פרטיות. לרובנו ככולנו יש שליטה מוחלטת על הפרטיות שלנו, הרי שהפרטיות היא אחד המרכיבים היותר חשובים בחיינו, היא זו המאפשרת לנו להרגיש נוח עם עצמנו, ועם הסביבה. חלק מן הדברים אנו בוחרים להשאיר לעצמנו, ולא לספר, אך בחלק מן הפעמים אנו בוחרים להיוועץ באנשים הקרובים אלינו, בידיעה שיעזרו לנו, בידיעה שהפרטיות שלנו תישמר. כך או כך אנו מרגישים טוב, וכך או כך הפרטיות שלנו נשמרת. עם בריטני, עם בריטני מדובר בסיפור שונה לחלוטין. הייתי כותבת כי יש כאלה שיטענו כי כך נראה עולמו של כל אדם מפורסם, אך כולנו יודעים כי הדבר אינו נכון. פרטיותה של בריטני נפרצה בכל דרך אפשרית. החל מהעובדה שסוכנויות צלמי פפראצי עוקבות אחר כל צעד וצעד שלה 24/7, אחת מהן, X17 אף סיפרה בראיון לתוכנית אשר עסקה בנושא כי צלמי פפראצי ממתינים לבריטני באופן תמידי מחוץ לביתה, וכי לסוכנות יש צוות מיוחד העוסק כולנו בבריטני, או נכון יותר לומר, בהפרת הפרטיות של בריטני. נוצר מצב בו כל צעד וצעד שלה מתועד, וגרוע מכך, נוצר מצב בו היא לא יכולה לסמוך על האנשים הסובבים אותה. בריטני מושכת אש, היא מעניינת, מסקרנת, מושכת את תשומת ליבם של אנשים, וכתוצאה מכך אנשים רבים נוטים למעול באמונה, למכור למגאזינים שונים סיפורים אשר עוברים השחתה נוראית, סיפורים שלבסוף מסתברים כרחוקים אלפי קילומטרים מן האמת. למה? כיוון שבריטני מעניינת, והם, המספרים, הם יקבלו סכום כסף נכבד ואת 15 דקות התהילה שלהם, בעוד המגאזינים השונים ייהנו מקהל קוראים רחב, ומכסף, הרבה כסף. החיים האישיים והפרטיים של בריטני כבר מזמן הפכו לעניינו של העולם כולו, והתקשורת אף לא מוחלת ונותנת לה את הכבוד המינימאלי הנקרא לספר את האמת. למה? למה אי אפשר לתת לה את היחס אותו מקבלת ביונסה? אותו מקבל לודקריס? את היחס אותם מקבלים כל המפורסמים מן הדרג הראשון? היא הרי נמצאת באותו הדרג בו הם נמצאים, למה הם כן והיא לא? הפרטיות של כל אלה גם כן מעטה, אך לפחות להם נשארה מעט פרטיות. לבריטני? לבריטני לא נשארה פרטיות בכלל, נסו לתאר כמה קשה לחיות בידיעה שחייך חשופים בפני העולם. כמובן, מדובר בשיר של מלך הפופ הבלתי מעורר, מייקל ג'קסון. מייקל עצמו עבר חוויות דומות מצד התקשורות ומצד אנשים שנהגו להספידו ולהמציא אודותיו שמועות נבזיות. בשירים רבים מייקל מדבר על התקשורת ועל הברוטאליות והנבזיות אשר היא מפגינה, זהו אחד מן השירים האלו "פרטיות", הנמצא באלבומו האחרון "Invincible" שיצא בשנת 2001. צודק או לא צודק? הכי צודק בעולם. המון תודות לגל [Live for the day] על העזרה הרבה שלו

Brit22k

New member
פ פ ר צ י../images/Emo70.gif

פפרצי מספיק
מייקל רשם יפה מאוד! אבל מישהו יודע על איזה חברה הוא מדבר?! תראו מה עושים לבריטני...
גם זה מזעזע ושימו לב המשטרה עומדת בצד במקום לעשות משהו ..! מקווים שיום אחד זה יפסק! לפחות קצת .. ולא שכל יום יהיה 50 צלמי פפרצי אחריה זה קשה!
וזה מוגזם וזה לפעמים עובר כל גבול! לפעמים בריטני יודעת להסתדר במצבים כאלה אבל לפעמים זה גם קשה!

In Rehab

New member
נכון שהיא מסכנה,אבל זה ברור שירדפו אותה.

היא עשתה מה שרק אחוז קטן מהעולם הצליח לעשות. וזה להצליח ברמות בינלאומיות שרק אמנים כמו מדונה והביטלס הצליחו להגיע אליהן.. אז ברור שיסתכלו עלייה כעל חייזר ותמיד יחקרו אותה ואת מה שהיא עושה,לובשת ואוהבת.

Brit22k

New member
אהה... נכון

ואוי אני שמעתי על הסיפור שלה! סיפור עצוב מאוד תודה !

xtina 4 ever

New member
אפילו השוטר מצלם.../images/Emo4.gif ../images/Emo210.gif

אני לא מבינה איך היא עדיין יכולה להישאר עם חיוך על הפנים.

annaLOVExtina

New member
כן אהה? ../images/Emo4.gif

מה, אתם רוצים להגיד לי שזה מה שנקרא לשמור על החוק?

YugiBoy

New member
היא רגילה, מה שיותר מטורף זה,

מילא, כשהיא הולכת ברחוב... אבל לפעמים זה כבר מצחיק מרוב שזה מגעיל... אתה לא יודע אם לצחוק או לבכות... ראיתי פעם פפראצי שלה בחוף הים. ואז ראיתי את אותה התמונה מזווית אחרת. זווית של בריטני משתזפת לה בחוף, כאילו הכל בסדר, ומול הפנים שלה, רבע מטר, עומדים איזה 20 אנשים, שדופקים לה פלאשים בפנים, כאילו זה סוף העולם ולאף אחד כבר לא איכפת מהכבוד העצמי...

יש לך את התמונה?

ואני מבין איזה סיוט זה. פעם בפורום לא היינו בטוחים שזה חלק מהמשברים שלה, היום אנחנו מבינים את זה. אולי זה חלום של אחד מאיתנו לתהילה כזאת, אבל כשנמצאים כבר בתוך ה'תהילה' הזאת, במיוחד בריטני שכבר שנים נמצאת בעסק הזה בהצלחה רבה, זה מתחיל להמאס ולהיות בלתי נסבל. אתמול שמעתי את השיר 'לאקי', אפשר לקשר בין המילים של השיר למה שבריטני עוברת היום.

tali44

New member
האלבום האחרון בשנת 2001???

הוא לא הוציא אלבום לפני כמה זמן או מה...?? לא יכול להיות ש-6 שנים (אוטוטו 7) הוא לא הוציא אלבום, אפילו לא אוסף? בכל מקרה,זה נשמע שיר מאד עמוק ומשמעותי ונורא אהבתי את התוכן והמילים שלו. את הקליפ אני אראה בהזדמנות, ותודה רבה...!!

annaLOVExtina

New member
מה זאת אומרת?

אלבום האולפן האחרון הוא In The Zone והיה גם את אוסף הרמיקסים לפני שנה וחצי B In The Mix ואני מתארת לעצמי שידעת את זה לא?

תגובה

בעיקרון,צודקת.הפרטיות של בריטני נפרצה בכל מקום אפשרי.זה בטח נורא ללכת לכל מקום ושהפפרצי יקפצו מכל פינה.זה נורא שהחיים שלך מתועדים מול אנשים זרים לגמרי.זה ברור שהיא מרגישה זוועה,והגיוני אפילו שהיא תתקשה לסמוך על אנשים. אבל מצד שני,יש פיתרון למצב הזה דווקא מצדו של מייקל ג'קסון.כולנו זוכרים שלפני כמה שנים הוא היה במצב דומה לזה של בריטני,למעשה,ממש מצב זהה.בתקופת המשפט שלו הוא ספג המון ביקורת וכמובן "נהנה" מחוסר פרטיות מוחלט.אבל לאחר שזוכה במשפט,הוא בחר להעלם לגמרי(!) מכל הערים המרכזיות,לעבור לבחריין ולעבוד בשקט בשקט על האלבום הבא שלו.בריטני,עומתו,לא מבינה-היא ממשיכה לעשות פרובוקציות,בין אם הן מכוונות או לא,ולמעשה נותנת לצלמים סיבות להכנס לחייה.כמו ש"מיאו..." רשמ\ה,היא צריכה להוריד פרופיל-זאת אומרת לא לצאת הרבה מהבית,מקסימום למשפחה וחברים.אולי גם לבנות אולפן פרטי בבית שהיא תוכל לעבוד בשקט בלי לפגוש פפרצי כשהיא מגיעה לאולפנים\יוצאת מהם(קייט בוש עשתה את זה כשהיא רצתה להקליט בקצב האישי שלה ללא ביקורת אבל זה שימושי לעוד דברים).מחאות של המעריצים לא יעזרו(אלא אם כולם לא יקנו עיתונים יותר),והפפרצי בטח לא הולכים לוותר-אז היחידה שיכולה לעשות עם זה משהו היא בריטני.

Over To You

New member
../images/Emo207.gif בלוג היצירות שלי

אני רוצה לפרסם פה את הבלוג שלי כי אני פתחתי אותו כדי שאנשים יכנסו ויגיבו על היצירות שלי אבל הם לא חח אז אני מקווה שלפחות חלק ממכם יגיב לי.... http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=450481 הלינק יעבוד הפעם? מקסימות תעתיקו חח

למעלה