פרדייס הוטל...

M i k a M o o

New member
זאק?../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

הפסדתי את הפרק- אבל אני לא אשקר ולמען האמת אני די מרוצה מהעובדה שזאק כבר לא משתתף.. בהתחלה הכי אהבתי אותו- כן הוא ממש שווה בצורה שלו אבל... הוא התגלה כבעל אגו לא קטן.. לא יודעת מה אתכם- אני לא אוהבת אנשים שמאוהבים בעצמם.. אלכס ובו לעומת זאת חמודים מאווווודדדד באופי ואלכס גם ביופי!

yogevit

New member
איזה שטויות

יש קבוצה עילית שאסור להוציא את חבריה? תתבגרי שלגיה, זה משחק וצריך לעשות שיקולים נכונים כל אחד לגבי עצמו ולא לגבי אחרים. אם הם התאהבו הם ימשכו מאותה נקודה אחר כך. קית לא צריך לוותר על זכיה בשביל איימי (הדי מופרעת) וזאק. לא הבנתי את הקביעה שהוא משחק אותה, זה לא הוא זה הכוח שנותנים לו, הוא חייב להעיף מישהו בכל מקרה, אולי רצית שיעיף את עצמו?

שימי לב שכתבתי תגובה חדשה

כתבתי הודעה חדשה לגבי מה שהגבת,אני התחרטתי על מה שכתבתי וכתבתי הודעה חדשה...אז קראי..

TheSegal

New member
אני הבן אדם היחיד שמתפוצץ מצחוק

בכל פעם שאיימי וטוני נהגו להגיד כל אחת לאיש שהיא הכי שונאת - גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאני אעשה אתה תעוף מפה !!! והן אומרות את זה כל הזמן למצלמה...זה פשוט מצחיק אותי !!! מה שעוד מצחיק אותי זה שהן מחייכות וקורצות וטוני אפילו ניסתה "להשלים" עם דייב ואחר כך מדברת עם החברות שלה בחדר על ה"חבורה" שמנסה להעיף אותן ואז בארוחה היא אמרה שזה לא בסדר והיא עושה את זה בעצמה... מעניין אם כשהם רואים את עצמם אחר כך הם מבינים איזה פארשים הם יצאו...

למעלה