פרדייס הוטל...

../images/Emo41.gifפרדייס הוטל...

היי לכולם... אני נורא אוהבת את YESREAL חוץ מהישרדות שלא כל כך אהבתי אבל לגבי פרדייס הוטל - אתמול 12.1 היה פרק נורא מגעיל שבו קית הוציא את זאק. המשחק הוא משחק ברגשות. זוג שנמצא יחד (איימי וזאק) מספיק זמן והספיק להתאהב (על אף שידוע מראש שזה משחק) ומגיע מישהו שמרגיש ה' ומפריד בינהם נראה לי קצת חסר טעם בכל אופן זאת דעתי.

amitooshacham

New member
השיקול של קית'

השיקול של קית' להוציא את זאק לא היה קשור ליחסים שלו עם איימי, אלא היה קשור באיך להגיע כמה שיותר רחוק במשחק. הוא בא למשחק, הוא לא בא לתוכנית בשביל למצוא אהבה.

amitooshacham

New member
אם כך, הבעיה היא לא בתוכנית

אלא באיימי וזאק, שלא מבינים שזה משחק ונקשרים אחד לשני יותר מדי.

yes REAL

New member
קשה לי להבין את מנטליות אופרת הסבון

שאיימי וזאק אימצו לעצמם ושכל אנשי המלון מאמצים בשמחה. איך זה יתכן שאנחנו אמורים להאמין שהיתה בינהם אהבת אמת ענקית מהסרטים כשרק 4 וחצי סצינות לפני זאק - כהרגלו בקודש - גער בה, נזף בה על שהיא לא מפנה את כל זמנה לכרכר סביבו והזיל ריר על טרה בזמן שהוא טען בתוקף שהוא ואיימי לא נשואים ושהכל פתוח. אמנם שיכתוב תסריטים זה דבר מאד מקובל באופרות סבון - ולט'ס פייס איט, פרדייז הוטל היא סוג של סבוניית ריאלטי - אבל הם מצפים שנשכח דברים שקרו פרק לפני או באותו הפרק?

צודק, ולכן

טענתי שהדמעות של איימי לוקות באמינותן.. דמעות תנין יותר נכון. אני בכלל לא הבנתי מה היא מצאה בו חוץ מפרצוף יפה. שגם לא עוזר הרבה לאישיות הבלתי נסבלת שלו.

תסלחי לי מאוד

כמה שזה נראה ככה, זה לא מועדון הכרויות, זה משחק טלויזיה. וזכותו לעשות הכל בשביל לנצח. זו המטרה פה, ולא לרחם על אנשים "מאוהבים". איך אנשים ינצחו שם אם הם יתנו לחבורה המגובשת ההיא להשאר שם?? מלבד זאת התירוץ שהם "מאוהבים" הוא פאתטי. סה"כ זה לא סוף העולם!! הם יפגשו בחוץ!!!

תגובה

את צודקת זאת תוכנית אבל תוכנית שמשחקת על רגשות... אין לה שום פואנטה! מבחינת המשחק זה מהלך יפה מאוד מבחינת קית אבל מה שאמרתי היתה דעתי על התוכנית...

את יודעת מה אני חושבת?..

שאיימי בכתה יותר בגלל שהכיסוי תחת שלה הלך, ופחות בגללו. למען האמת הדמעות שלה נראו די מזוייפות.

yov6

New member
טוב שהעיפו את זאק

כול הכבוד לקית על האומץ עם הוא לא היה מפריד בין אימי כריסטין טוני אלכס זאק כריס אז הם היו משחקים בתוכנית כי תמיד הם היו נשארים לא? עכשיו המשחק מתחיללללל

זה ממש שטויות!

זה פשוט כי זאק היה כיאילו "המלך שמה" אז זה הרים הרבה גבות! אם בו היה המלך והיה עף - אותו דבר כנ"ל לדייב,או סקוט! זה פשוט כי היו 4 "שולטים" שהם החליטו על הכל וכשממישהו סופסוף עשה משהו נכון וסילק אחד מהם אז פתאום הוא רשע וזה! וחוץ מזה זאק ואיימי אם הוא יכל לבגוד בה על ימין ועל שמאל זאת לא אהבה כזאת גדולה...

napton

New member
מה אתם רוצים

קית הוא אחלה גבר עד שסוף סוף בא מישהו אם ביצים למלון ופירק שם את החבורה אתם חושבים שהוא מניאק. נכון הוא יכל להעיף את דייב או בו אבל הוא ידע שאם הוא יעיף אחד מהםשבוא הבא הוא הבא בתור וחוץ מזה איזה אידיוט בו הוא כועס שקית העיף את זאת נו באמת הוא צריך לנשק לו את הרגלייים הרוב רצו להעיף אותו.וחוץ מזה ההיתנהגות של איימי היא מאוד ילדותית מה היא מקללת למה מי היא בכלל שתשב בשקט ושתשחק חכם, נכן את לא מתה אליו אבל עכשיו בגלל כל ההצגות שלה היא היא בעלת סיכוי טוב לצאת החוצה, הקיצר ברוך הבא קית וביי ביי זאק (אפרופו הלוואי שהבנים יבחרו בבלונדינית לא שראיצי אותה כל כך אבל השחריורת ניראת על הפנים) וחוץ מזה אתם תראו שהעניין ישכח בסופו של דבר

אתם מדברים באוויר

כי לידעתכם הרבה איימי וזאק כן ביחד עכשיו והם מאוהבים וגרים ביחד.. אז אל תדברו סתם מי שרוצה לשמוע ראיונות איתם שיכנס לאתר www.paradise-hotel.coo.co.il ויראה שזה באמת אמיתי!!

babyblue22

New member
אורית!!! סחתן על הפרסומת לאתר שלי..

סתם... באמת מי שרוצה, מוזמן לשמוע ראיונות של המתמודדים שהם עשו ברדיו באתר, זה נמצא בדף הסרטונים..

וואלה צודק! אני חשבתי ככה מהתחלה

זאק באמת השתלט שם על כל המקום,הוא הרגיש מלך והסכים לעצמו גם להעביר את זה לכל השאר,הוא שחצן ומגעיל,וקית עשה בשכל,כי זאק היה האויב שלו עוד לפני שבכלל קית נבחר.זאק השתחצן עליו כשהוא אמר לו שלדוגמנים אמור להיות גוף ובסוף קית הביא לו ביאוס שהראה לו שיש לו גוף תותח יותר משלו. נכון זאק נראה סבבה סוף הדרך אבל האופי שלו מחורבן,והיופי לא ממש מחפה על זה.

דרדסית15

New member
איימי וזאק גרים ביחד במציאות

הורדתי מאתר ראיון והיא אמרה שהם גרים יחד!!! ושחלק שם היה משחק אבל מה שהיה אמיתי זה הרגשות שלהם! ועכשיו הם גרים יחד

שיגורו עד מחר מצידי

כמו שאמרו פה זה לא תוכנית הכירויות קית' בא כדיי לנצח. הוא פחד מהרבעייה ולכן עשה את הצעד הנבון ביותר! העיף את "ראש" הקבוצה. ולדעתי הוא עוד ינצח

אני שמח מההחלטה של קית'

באמת נמאס מהרבעייה. הוא יצא גבר. חוץ מזה עלאק היו שם רגשות כול שניה רבו על זה שהיא לא רוצה אותו באמת מנצלת אותו ולא מנסה להתחבר עליו. כאילו מה הקטע

the cookie girl

New member
השרדות שולטת!

הייתי מוכנה לראות שבוע את פרדייז הוטל ופגישת מחזור בלופ (
) רק בשביל לראות פרק אחד של השדות
.

jaws15

New member
זאק הלך!!! יש!!!

סוף סוף הוא זבל!! למרות שהוא כוסון והייתי מזיינת אותו! אבל די הוא חרא כלפי איימי וזהו.

למעלה