פינת שלישישי

liss 8D

New member
../images/Emo6.gif

רואים שאפעם לא ראית אותי
התכוונתי שגם אני רוצה תמונהD:

טקס פתי"ש מטורף ביובלל

שם / כינוי: שירז/שושי/חיננית שבט: יו- בל הנהגה: איילון תפקיד:מדריכה ה' שעת הגעה לשבט: יום שישי 14:00 יום שבת 6:00 שעת חזרה מהשבט: יום שישי 22:00 יום שבת 23:45 כמה חניכים הגיעו? שבט יובל מונה 520 חניכים:] איך היה? היה מדהיייייםםםםם ומה היה? הרמנו טקס אש כמו ששכב"ג יובל לא הרים אף פעם והיה כל כך כיף, אפילו שכמה דברים לא עבדו ואפילו שהיו כמה תקלות:) מה לבשת מתחת לחאקי? חחחחחחחחח תגידו לי אתם
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: הכל היה כל כך מצחיק בעיקר בפירוק עם משפחת שרר( שושי-אני, שרון-שיר ורונן-רום)ועם סבתי סיגולה עצוב- הכתובת שהייתי בה.. זה לא פייר היא הייתה כל כך מושלמת!!! וסתם משהו מעניין שקרה: אממ שנתנו לי ולחן לעשות קונטרה על הכתובת הענקית של יעבץ..זה היה מאוד מעניין..חחח האיש שעשה לך את היום: שרון ורונן:) למה? כי הם המשפוחה מסר לאיש שמעלך: היה אחלה:) אייקון שמתאר את היום: -- ואייקון שמתאר את הפעולה:-- ציטוט יומי: :"לא אומרים זיבי לאבא!" מסקנה יומית: שכב"ג יובל זה הבית

Adi 2 2

New member
שירז את באמצע הבמה!! ../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif

סתם נו. למה לא הדליקו את הכתובת שלכם?

שRונה

New member
אז גמני אגיב על הטקסס

שבט יובל אמפריההההה שם / כינוי:שירלי שבט: יובללללל אמפריההה הנהגה: איליון תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה לשבט: לשטח.. 6 וחצי בבוקר שעת חזרה מהשבט: מהשטח.. 12 בלילה כמה חניכים הגיעו? 520:) איך היה? מדהיייייייים ומה היה? טקס פתי"ש לאאאפנים! מה לבשת מתחת לחאקי? "צופים לצפון מדריך".. מהקייטנה שהייתה בחופש.. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אמ...עצוב- מה שעבר על הכתובת שלנו :( מצחיק- המסדר!!!!! והלילה אצל לינויי עם חנצ'ייי והכתובת שלא נכבתה... וסתם משהו מעניין שקרה: הכללללל האיש שעשה לך את היום: שכב"ג יובל למה? ככה מסר לאיש שמעלך: שבוע פרוע:) אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: "לא אמצא מנוחה אפילו בלילה..." שיר חרושששש מסקנה יומית:אמ.. יש הרבה...

למעלה