פינת סוף השבוע

o DaNiEl o

New member
../images/Emo129.gif

שיר השבוע של לוסטפרופטס: כל האלבום LT. שיר השבוע לא של לוסטפרופטס: My Chemical Romance- Kill All Your Friends Paramore- Misery Business אלבום השבוע של לוסטפרופטס: Liberation Transmission אלבום השבוע לא של לוסטפרופטס: - סרט השבוע: - ציטוט השבוע: "שה[שם משפחה שאני לא זוכרת XD] יהייה מהצד של האבא" [שחר במפגש פורום, וזה לא נשמע משעשע כי נראה לי שעיוותתי את זה ><] משהו טוב שקרה השבוע: אבא חזר מחו"ל^^,פגשתי חברה שלא ראיתי אותה בחיים
, והמפגש פורום^^ משהו רע שקרה השבוע: לא אפרט B| תוכניות לשבוע הבא: אין בינתיים, חוץ מהמפגש של מכ"ר. תמונת השבוע:

oshriti123

New member
יאי פעם ראשונה של הפורום

שיר השבוע של הלוסטפרופטס: A Million Miles שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: Biffy clyro - Umbrella (ella ella ella)
אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: SS
אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: ממ נראלי שמאדינה לייק. סרט השבוע: ספרות זולה ציטוט השבוע: לא יודעת, כניראה משהו מהסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=OMXwVIAFokE אם רק היה לכם מושג כמה חרשתי עליו
משהו טוב שקרה השבוע: הפורום נפתחD:::::::::::::::::::::::::::::::::: משהו רע שקרה השבוע: ממ.. לא עולה לי. תוכניות לשבוע הבא: להישמר מספוילרים! ולישון. תמונת השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif איזה תמונה.. הוא ניראה כמו דוגמן

... טוב האמת שיש בגדים שהוא מדגמן P:

StartSomething

New member
קובהראקי!!%@$@#

שיר השבוע של הלוסטפרופטס: Kobraka שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: Shiny Toy Guns - You Are The One (הורדתי את האלבום
) אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: The Fake Sound of Progress
אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: Shiny Toy Guns - We Are Pilots סרט השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול ציטוט השבוע: אממ אין... משהו טוב שקרה השבוע: המפגש, FSOP, העצומה. משהו רע שקרה השבוע: אין... תוכניות לשבוע הבא: יותר מדי דבריםם תמונת השבוע: XDD

PerfectSP

New member
../images/Emo190.gif

שיר השבוע של הלוסטפרופטס: Sway...,Hello Again שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס:נופ אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: המ...SS...אולי בגלל ש.....קניתי אותו
אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: NPNH...JB של SP...כי אולי...קניתי אותו גם
סרט השבוע: המ. ציטוט השבוע: לא זוכרת
משהו טוב שקרה השבוע:שני דיסקים,שלושה מפגשים. משהו רע שקרה השבוע: כנראה הלך למחשב שלי ההארד דיסק[שזה בערך המחשב...]ו...עוד כמה...אה,כן,כמובן, שיש לי עגבנייה על העין.כי היא שוב נפוחה וכואבת כמו לא יודעת מה.גם כן עין מטופשת.
תוכניות לשבוע הבא: לקות שהעין תסתדר כבר.וללכת למפגש של מכ"ר וא"ל. תמונת השבוע:עזבו אותי באמאש'כם.

PerfectSP

New member
זה לא בדיוק תמונה... ../images/Emo190.gif

אין לי מה לעשות,כי המחשב מת...[עכשיו למשל אמא שלי לא בבית אז אני אצלה.והיום שני אחיי בבית...] וגם אפשר להגיד שיש לי עין וחצי
השניה לא כל כך נפתחת...אולי קצת
אז לקחתי דף...ועט עיפרון...וראיתי את הדיסק SS שקניתי ביום חמישי...ויש לו כזה עטיפה יפה...אז ניסיתי לציירXD
רק שאני לא כל כך יודעת לצייר.בערך פעם ראשונה שאני מנסה להעתיק משהוD: חוץ צאולי לפני ארבע שנים שהייתי בחוג...
ואני גם לא מציירת אנשיםP: ולקח לי איזה שעה וחצי לעשות את זהXDD ולא היה לי כוח להמשיך..אולי אח"כ..:)

למעלה