פינת סוף השבוע

shani judd

New member
../images/Emo41.gifפינת סוף השבוע../images/Emo41.gif

או איך שלא קוראים לזה
אני מקווה שזה בסדר>< שיר השבוע של הלוסטפרופטס: שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: סרט השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אושרית אמורה לפתוח את זה

ומשום מה היא לא הייתה כאן היום
שיר השבוע של הלוסטפרופטס: Shinobi Vs Dragon Ninja שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: הוממ.. שמעתי כל מיני. אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: Start Something אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: Angels & Airwaves - We Don't Need To Whisper סרט השבוע: הצעקה. יורו טריפ. ציטוט השבוע: "אם פספסתם את הרכבת האחרונה הביתה - עלו על הגג והצטרפו לפורום". חחחחחח כמה אמרתי את זה השבוע XD משהו טוב שקרה השבוע: הפורום נפתח D: מפגש פורום. תיקנו לי את המחשב. עשיתי ראסטה. קניתי דיסק. משהו רע שקרה השבוע: הממ.. נגמר הפוסטר השני שרציתי לקנות של לוסטפרופטס? תוכניות לשבוע הבא: לשמור הרבה על אחותי. לעשות מנוי לקראנג. תמונת השבוע: אין לי תמונות עדיין במחשב.

shani judd

New member
אה אופס../images/Emo122.gif חשבתי אם אף אחד לא פתח עד עכשיו

אז זה פשוט לא שייך לאף אחדXD

oshriti123

New member
בדיוק היום לא הייתי במחשב כל היום ><

חד פעמי.. שבוע הבא אני כבר אפתח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif סבבה. נוו רק התחלנו את הפורום חחחח

עוד צריך להתרגל כאן לדברים וזה ^^

bloody marey

New member
הציטוט שבוע שלך צריך להיות -

תבדקו אם גרים בעיר שלכם אנשים ששם המשפחה שלהם זה רובין מצד האבא XDDDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחח נכוןןןןן XDDDDDDDDD

ואז להחנק XDDDD ולא להפסיק לצחוק ולא להצליח לגמור את הצ'יפס חחחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כבר כמעט בטוח שלא ;;

זה עולה פאקינג 1008 שקל לשנה!
סבבה שווה את זה.. אבל ראש1 עולה לנו 250 שקל לשנה. תשווי את זה ככה חחח אז ההורים לא מוכנים לשלם.. אז אמרתי שאת הכסף שחסכתי לטוס לחו"ל עוד חצי שנה אני מוכנה לשלם על המנוי 700.. אבל לא.. הם עוד לא בטוחים בזה. באתר של קראנג. תחפשי בתפריט למעלה איך כתובים "מנוי" באנגלית חחח זה אחד לפני האחרון אני חושבת..

odemn

New member
../images/Emo39.gif

שיר השבוע של הלוסטפרופטס: For sure שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: The Ghost Of you אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: SS אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: Infinity on high סרט השבוע: הגבר המושלם (????) ציטוט השבוע: "אם אין אני לי- מי לי?" משהו טוב שקרה השבוע: נפתח הפורום, קניתי פוסטר של לוסט משהו רע שקרה השבוע: אמממ..לא זוכרת
תוכניות לשבוע הבא: טיסה לארה"ב!!1 תמונת השבוע:

bloody marey

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של הלוסטפרופטס: Everyday Combat שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: the used - Blue and Yellow אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: TFSOP אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: TCFSR - MCR סרט השבוע: רובוטריקים ציטוט השבוע: של שחר במפגש P: - "תבדקו אם אתם מכירים אנשים עם שם משפחה רובין מצד האבא" XD משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום D: ועוד משהו אישי P: משהו רע שקרה השבוע: אין D: תוכניות לשבוע הבא: ממ להוציא כרטיס עובד ולמצוא עבודה
ומפגש פורום מכ"ר\מיוז D: תמונת השבוע:
הזריחה מהחלון בחדר אני צילמתי D;

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לוסטפרופטס:The new transmission שיר השבוע לא של לוסטפרופטס: House of wolves - MCR אלבום השבוע של לוסטפרופטס: SS אלבום השבוע לא של לוסטפרופטס:MCR-TBP סרט השבוע: הארי פוטר וגביע האש
כי עוד לא ראיתי את מסדר עוף החול>> ציטוט השבוע:אין
משהו טוב שקרה השבוע:קניתי סקייטבורד
ו-2 אלבומים של גאנז!D: משהו רע שקרה השבוע:לא דעת
תוכניות לשבוע הבא:לנסוע לת"א,ולישון, ולקרוא הארי פוטר,לראות את מסדר עוף החול,ולעשות דיאטה>> תמונת השבוע:

mili2828

New member
יאוווווווווווווווו גו ברוקברק מאונטיין!!!

שיר השבוע של הלוסטפרופטס: last trian ^^
שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: אממ כל הרשימה? טוב.... ghosts- the worl is outside MCR-desert song
MCR-cementry drive FOB- TTO, TBO klaxons-totem tome line klaxons-golden skans the killers- somebody told me muse- citizen earaised
אין לי כוח לכתוב עוד
אלבום השבוע של הלוסטפרופטס: SS אני מנחה.....
אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: מממ.... קלאקסונס!!!!!!!!!!!!!!
- myth of the near future תגידו עוד מישו פה שומע אותם?
סרט השבוע: מחר להארי פוטר וגם "גאווה ודעה קדומה"
ולא לשכוח- הר ברוקבק
ציטוט השבוע: אממ וואי זה קורע
אהאהאהאה והתחדשתי לי באלבום המדהים של klaxons חיחי שהלכתי לסלקום ווליום היו בהתחלה כל מיני להקות מתחילות וזה והייתה להקה דיי גרועה שאמרו שהמודל שלהם הם FOB וMCR אז אני צעקתי להם: לכו תרדו לג'רארד!!!
משהו טוב שקרה השבוע: ממממ.... הרבה דברים D:
משהו רע שקרה השבוע: אחי האגואיסיטי בעע S: תוכניות לשבוע הבא: לת"א בעזרת השם!! תמונת השבוע: חמווווד

עונהD:../images/Emo217.gif

שיר השבוע של הלוסטפרופטס: הממ,A Thousand Apologies,Always All Ways שיר השבוע לא של הלוסטפרופטס: Wake Up Dead-MegaDeth,Misfits -Dont't Open Til Doomsday,Kill All Your Friends-MCR,כל טרי צ'ירס של MCR אלבום השבוע של הלוסטפרופטס:פייק סאונדP: שמעתי יותר שירים ממנו השבוע^^ [ואני רק מתחילה להכיר את האלבום באמת.] אלבום השבוע לא של הלוסטפרופטס: הממ, טרי צ'ירס, של מייכמ. סרט השבוע: יומני הנסיכה 2 ציטוט השבוע: אני: ~מספרת לחברה שלי משהו שקרה באוטובוס~ חברה שלי:" קטעים באוטובוס, הא?" משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי עם חברות, היו מלא סקייטרים ואנשים חתיכיםD: משהו רע שקרה השבוע: הרבה חברות לא באוOO תוכניות לשבוע הבא:שיעור גיטרהP: תמונת השבוע:והו, התמונה הזאת גרמה לי לחייך כל כך הרבה. למרות שהם יצאו לבנים כאלה

bloody marey

New member
התמונה אמיתית?

זה נראה כאילו חיברו את זה בפוטו ואני בטוחה שראיתי את התמונה הזאת רק שפראנק אם מישהו או מישהי טוב אני סנילית

למעלה