פיט

daniel wentz

New member
תמונה אהובה של פיט

אהבתי את התמונה הזאת מאוד he soooooo hot! 3>3>

מה אתן חושבות?!

סליחה שלא ניצלשתי
אבל אני ממש רוצה לדעת מה דעתכן על פיט עם שיער ארוך! שכל מי שבפורום הזה ירשום מה הוא חושב! אם לא אני יפתח לו תתחת!
חחחחחח XDD טוב לא להרוג אותי שלא ניצלשתי.. בבקשה

falloutgirl XD

New member
זאת באמת תמונה מדהימה שלו ../images/Emo9.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

למרות שהוא יצא *יותר מדי* אימו קיד
והיית יכולה לנצל"ש או לשרשר את זה לאוף
תלמדי לשרשר מהתמונה הזאת

talkl10

New member
אממ. ><"

ממש יפה לו אבל צריך טיפ טיפ טיפ לגזור לא יהיה לו יפה ארוך [נגיד משו עד הכתפיים :\] ארר אני חולה על הפוני שלו ^^

אני חושבת שהאורך בתמונה ששמת יפה לו ובתמונה

שאני שמתי הארוך כבר מוגזם ולא מתאים לו
תמשיכו ליכתוב מה אתן חושבות!!!! אני מקפיצה תשירשוררררר 1 2 3 4 הקפצה!!!

falloutgirl XD

New member
למה זה כל כך משנה מה אנחנו ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

חושבות על השיער שלו? =\ ובאמת היית יכולה לנצל"ש..

זה לא משנה.. זה חשוב לי. ואני יודעת שהייתי

לנצלש וגם כתבתי שאני מיצטערת שלא ניצלשתי אבל זה חשוב לי ואני רוצה שכולן אבל כולן פה בפורום יגידו מה הן חושבות שהוא עם שיער ארוך.. בבקשה אל תיכעסי עלי . :) ודרך אגב תגידי מה את חושבת עליו XD ושוב סליחה אזל זה חשוב לי..

Mrs Wentz

New member
אמממ(חח שמתי לב שרוב ההודעות שלי מתחילות ככה)

את יכולה לשים תמונה יותר ברורה שלו עם שיער ארוך? אבל נראה לי שיותר יפה לו קצר...

לייינוש

New member
שניה שניהמ או רגע רגע

זה השיער שלו עכשיו או שזה פוטושופ?!?! ולא משנה מה בתמונה השניה זה מושלם!!! אין לי מושג למה אבל בזמן האחרון אני נדלקת על בנים רק בגלל השיער שלהם!!!

תגידי לי מה זה משנה 7..../images/Emo108.gif

מצטערת אבל אני לא יודעת את שמך =S שמתי לב שאת נותנת חשיבות רק לפיט .. פחותחת שירשורי תמונות עליו ועכשיו על השיער שלו ?! אני לא חושבת שלדעת מה דעתנו על השיער של פיט ממש משנה .. ובטח ובטח לא צריך לפתוח שירשור על זה . סלחי לי אם זה ניראה שאני תוקפת אבל אני כותבת את זה מתוך רצון לשמור על סדר בפורום
ולא ניראה לי שכל הודעה שלך את פותחת על פיט לא שזה עינייני אבל זה מעצבן <אותי לפחות>

קוראים לי איילה.. וקלטתי שאתן עצבניות עלי שלא

ניצלשתי
כבר ביקשתי סליחה.. כולה ביקשתי תדעה שלכן אבל במקום זה בכל הודעה זה למה לא ניצלשת? ואני חוזרת סליחה שלא ניצלשתי אבל אני רוצה לדעת מה הדעה שלכן..

2DarK AnGeL2

New member
זה לא הקטע... מה שאת לא מבינה

זה שאת חושבת שאת פותרת את זה בזה שאת מבקשת סליחה מההתחלה.... אז יופי כל אחת פה פותחת הודעה אבל מתנצלת. אז עכשיו זה בסדר...... אבל זה לא... כי יש בלגן ומלא הודעות סתם... ואז הכל עובר מהר... אולי לך זה חשוב... אז יכולת לכתוב את זה באוף היו שמים לב תהיי בטוחה... ואז אף אחת לא היתה מתעצבנת... ואני גם לא תוקפת אותך
אולי ההודעה הייתה נשמעת עצנבנית אבל היא לא...

falloutgirl XD

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo214.gif../images/Emo190.gif

יש פה בנות שפותחות הודעות מיותרות וסתמיות שהן יכלו לנצל"ש במקום לפתוח הודעה מחדש והן לא מבינות שהתנצלות לא תעזור לאף אחד כי בסך הכל כולם רוצים לשמור על סדר הפורום. ואמרת שאת יודעת שהיית צריכה לנצל"ש וסליחה שלא ניצל"שת אז אם את יודעת שהיית צריכה לנצל"ש אז למה למה לא ניצל"שת? ואף אחת פה לא תוקפת אותך.. כולנו בסך הכל רוצות לשמור על הסדר של הפורום

טל 182

New member
האמת...

אני אוהבת אותו כמו שהוא עכשיו. זה הכי מתאים לו לדעתי.

טל 182

New member
אני לא אוהבת את התמונה הזאת שלו

אבל בעקרון כן. את יודעת מה...אני אוהבת יותר קצר אבל גם זה בסדר...לא יודעת אני לא חושבת כ"כ הרבה על השיער של פיט =//

למעלה