פורש...

E l i Y a H o O

New member
../images/Emo41.gif פורש... ../images/Emo41.gif

מתהלך לו בחוץ מנסה להבין מה היא רוצה ממנו..מנסה לא לחשוב עליה לכמה רגעים רק כדי שאוכל להיזכר לאן הוא הולך.. אבל אין לו יעד מראש..אין לו לאן ללכת..הוא משוטט ברחובות מנסה להבין למה..? למה כל הדברים האלו קורים לו.. למה הוא צריך להתמודד עם הדברים האלו כבר עכשיו למה הם לא יכולים לחכות להמשך החיים.. אבל אף אחד לא יענה לו..יצעק ויצרח..אף אחד לא שומע אותו..כל מילה שלו כמו אילמת..יעשה כל מה שיעשה שום דבר לא ישנה את הרגשתו.. הוא נזכר בה..מתאכזבת מהיחס שלו מנסה להבין למה הוא מתנהג אליה ככה..נזכר בה מתעניינת..ושואלת כי היא באמת רוצה לדעת.. ולא רק כדי לצאת ידי חובה..נזכר בה מקווה שביום שלמחרת ידברו מחוץ לשורות...נזכר בה ומנסה להבין לאן זה נעלם.. למה עכשיו זה ככה...? בגלל שהוא אוהב אותה..? בגלל שהוא רוצה אותה..? תשובה אחת עלתה בראשו אחרי שיחה קצרה איתה... ה-ו-א ל-א מ-ס-פ-י-ק ט-ו-ב ב-ש-ב-י-ל-ה ! הוא יודע שהיא לא תנסה לשכנע אותו שהוא טועה..הוא יודע שהיא לא תנסה לגרום לה להבין שהוא כן מספיק טוב..שהיא רוצה אותו כידיד...אז כמו שאומר המשפט.."אם מוחמד לא יבוא אל ההר...ההר יבוא אל מוחמד" ובפירוש נורמלי..הוא יגרום לעצמו להבין את זה.. אבל ברור שבדרך יצטרך להכאיב לעצמו..ברור שבדרך יצטרך לזרוק את כל הרגשות שהיו לו ולדרוך לעצמו על הכבוד העצמי.. אבל עדיפות צרות אלו על צרות אחרים... קשה לנהל ידידות כשאתה גם ידיד וגם ידידה זה כמו לנפח בלון עם חור..על כל טיפת אוויר שתכניס..יצאו שתי טיפות.. תנסה לשכנע את עצמך שאתה יכול לשכוח אותה..אולי ככה באמת תצליח לעשות את זה.. לעמוד מול הדבר הכי יפה שברא אלוהים ולהתפלל לאותו הבורא שהיא תתייחס אלייך..שהיא תעבור ותחייך..לא יותר מזה.. חיוך קטן..שיהיה מכוון ומוקדש כולו אליך.. אבל זה כמו לבקש אור יום באמצע הלילה..זה כמו לבקש להגיע לבגרות בגיל...תשעים... זה כמו לבקש להיות בגן עדן בלי למות.. אבל בקשות נועדו כדי שימלאו אותם לא ? אז למה את הבקשה שלי את לא יכולה למלא.....?
החלטתי סופית...האהבה היא משחק בלי מנצחים..אין לה יעד מוגדר..ואין בה הצלחות...פעם אחת בחיים נוכל להבין מה היא באמת אהבה והיא כשנתחתן..אז עד אז..אני פורש מאהבה..

BaBy LiS

New member
אליהו מאמי נראה לי עובר עלייך מה

שקרה לי.. ועוד דבר.. מאמי אין אחת כזאת שאתה לא מספיק טוב בשבילה תקלוט את זה...!!! מתה עלייך...

תות15

New member
תקשיב..

"החלטתי סופית...האהבה היא משחק בלי מנצחים..אין לה יעד מוגדר..ואין בה הצלחות...פעם אחת בחיים נוכל להבין מה היא באמת אהבה והיא כשנתחתן..אז עד אז..אני פורש מאהבה.." דבר ראשון- גם כשמתחתנים לא תמיד יודעים מה זאת אהבה. וחוצמזה, אם מצאת אהבה, ואתה מאמין שזוהי האבה שלך- תעשה ה-כ-ל כדי שתהיו ביחד, הכל כדי שתהיו מאושרים. רק המון המון אהבה ואופטימיות מצידך ורצון בלתי מוגבל יביאו לך בחזרה את האהבה שאתה רוצה ואושר. קח את עצמך בידיים, שב עם עצמך, תחשוב. תעביר זרמים בכל הגוף שלך. תחשוב מה הלאה. רק אתה יודע מה טוב בשבילך- בין אם זה להלחם על האהבה שמצאת או למצוא אהבה חדשה או בכלל סתם להנות מהחיים ולא לחפש שום אהבה. אבל פאק, אל תוותר בחיים על האושר שלך, ואל תדחה אותו לחתונה, הגישה הזאת פשוט מסריחה. צא מזה- תהיה אופטימי.

E l i Y a H o O

New member
גם הגישה הכי מסריחה בעולם עדיפה על

הכאב הכי גדול בעולם... זה לא זה..הסיפור הוא ארוך..על ידידה טובה שלי שהתאהבתי בה והיו רגעים שהייתי בטוח שגם היא בי..ועכשיו אנחנו כל הזמן רבים הידידות שלנו על סף פירוק..וזה כואב..לאבד ידידה טובה בגלל שאני אוהב אותה..? אנחנו כמעט כל יום מסכימים להפסיק לריב אבל למחרת רבים שוב..היא מסוגלת לעבור לידי בבית ספר ואפילו לא להסתכל לכיוון שלי..היא טוענת שאני ידיד טוב שלה אבל זה בכלל לא נראה ככה..פעם עוד היה נראה שאכפת לה..היום אני כבר לא בטוח.. אני כבר אפילו לא רוצה שניהיה אוהבים אני רק רוצה שהידידות שלנו תסתדר..

sh53

New member
לפעמים זה מעייף, לפעמים צריך להניח

לדברים כמו שהם, גם אם לא הכי מי יודע מה. ניסיתם לדבר פעם אחת, פעם שניה ופעם שלישית - באיזה שלב האוזניים נסתמות וכבר אין כוח להקשיב, אין רצון לתקן את הדברים, זה מעייף, לא רואים שינוי וזה מתסכל - אני במצב כזה הייתי מניחה לדברים כמו שהם, עוזבת הכל, הולכת לנוח קצת ומתחילה לאגור אנרגיות גם בשבילי (לשקם את הנפש והלב) וגם בשביל שנינו (כי אם זה חשוב לי, הייתי נותנת לו - במקרה שלך לה לנוח קצת).

תות15

New member
גבר...

אני לא יכול לתת לך עצה, ואף אחד לא יכול.. שב עם עצמך ותחשוב מה אתה תעשה כדי שיהיה לך טוב. בהצלחה.

E l i Y a H o O

New member
חשבתי שלקרוא את ההיסטוריה איתה

מהיום הראשון שאנחנו מדברים יכול לעזור..אז זה מה שאני אעשה..

sh53

New member
פורש מאהבה?

אולי זה דווקא טוב - כי אולי דווקא כשאתה לא תרצה את האהבה, אז היא תגיע אליך ותמצא אותך? בקשר למה שכתבת: לא סיפרת לנו הרבה על הידידות בינך לבינה, לא סיפרת על מה אתם רבים, שמרת את הכל בבטן והבטן כבר מלאה מדיי, מתפוצצת והכל יוצא החוצה וכשזה יוצא החוצה במצב כזה - גם האדם הכי רגוע יכול להרוס יותר מאשר לבנות מערכת יחסים. אני מציעה לך דווקא בתקופה זו שאתה פגוע, להתרחק קצת אחד מהשני, במילא המריבות שלכם נהפכו להיות על בסיס קבוע, התקשורת כבר לא מי יודע מה ביניכם, הכעסים רבים, גם כשאתם מנסים לפתור את הבעיות אתם לא מצליחים. יודע מה עושה זוג בזוגיות כשלא מצליח לפתור בעיות בעצמו? הולך אל אנשים אחרים שמשקיפים מהצד על הקשר, לא מעורבים רגשית ומבקשים מהם לומר את האמת מה הם חושבים בענין, מה הם היו עושים בענין זה ולבקש טיפים. אל תשמור הכל בלב ולא תנסה להתמודד לבד עם כל הבעיות, אנו כאן בשביל לעזור וגם לתמוך - אז נצל אותנו.

K a R n O n A

New member
אל תשקר לעצמך...

לא כדאי לך להתחיל בלשקר לעצמך...כי בסוף זה לא יסתיים... הרי בינך ולבין עצמך אתה עדין אוהב אותה..עדין חושק בה...עדין מאמין שיש לאן להמשיך.. אתה יודע שמאהבה אי אפשר לפרוש, אי אפשר פשוט לקום וללכת. ואת האמת זה לא החלטה שלך ושל המוח שלך..זה החלטה של הלב...ואתה יודע שהלב לא מקשיב לראש... אל תחייה באשליה... אל תנסה לזכות בקרב שמראש אתה יודע שתפסיד..אל תכנס לעימותים עם הלב והראש...כי רק סבל תקבל מזה... תחשוב טוב טוב על שרשמתי פה...ואם אתה צריך עזרה אתה יכול לדבר איתי...רק אל תשקר לעצמך! שולחת לך
דגווווווול

E l i Y a H o O

New member
אני לא משקר לעצמי...

אבל אני לא מזוכיסט ואני לא אוהב שמכאיבים לי...מצטער בשבילה...אבל כל הסיפור הזה הולך להיגמר..הידידות שלי איתה..הקשר שלי איתה..והרגשות שלי אליה..אל תשאלו למה..אני לא במצב רוח טוב לספר את זה...

כנס../images/Emo36.gif

אם החלטת לוותר אני בטוחה שזה אחרי שעשית את המקסימום שאתה חושב שאתה מסוגל לעשות... אם אתם כבר לא מסתדרים כידידים, ניסיתם לדבר על זה כמה פעמים, היא פוגעת בך כל פעם מחדש ואפילו עוברת ולא אומרת שלום.. שאני מאמינה שזה הכי כואב לך ואתה נפגע מזה מאוד... פשוט תתרחרק.. תנסה גם לתת גישה צוננת... כי ברגע שכל מילה הופכת לריב עדיף לשתוק... כמה שזה קשה וכואב אני חושבת שקיבלת את החחלטה הנכונה לעזוב את זה... אני יודעת שזה קל לדבר.. ואני בטוחה שקשה לך לעשות את הצעד הזה... אבל זה הדבר שהכי טוב בשבילך ובשבילה כרגע... כי ממריבות שחוזרות ונשנות כלום לא יצא.. רק כעסים... תתפתח שנאה כלשהי... ואני לא חושבת שכדאי להמשיך ככה... אולי אם תתן זמן ותרחקו קצת זה יסתדר ואולי הקשר בכלל יתנתק.. אבל תמיד תדע שהייתה לכם ידידות נפלאה ולקראת הסוף זה קצת לא הסתדר ולא נורא... בקשר לרגשות אני יודעת שזה לא קל לשכוח ומי כמוני יודע את זה... היה לי משהו דומה... עד עכשיו עוד יש לי צביטה קטנה כשאני רואה אותו... גם בגלל הפיספוס, גם בגלל המריבות שאני כל כך מצטערת עליהן... אבל אין מה לעשות אי אפשר לחזור אחורה אי אפשר לשנות כלום.. כל מה שצריך זה לאגור כוחות אפילו אם נראה לפעמים שאין מאיפה ולהמשיך הלאה... ברגע שתחליט שאתה שוכח אותה ועובר הלאה ותהיה נחוש בדעתך לעשות את זה תאגור את כל הכוחות שיש לך אבל שאני אומרת הכל אני מתכוונת לזה... אתה תצליח באיזהשהו שלב.. אני מסכימה איתך שלשכוח אותה לגמרי יהיה קשה מאוד... ואני בטוחה שתמיד ישאר לך את הזיכרון ממנה המתוק והקצת פחות מתוק... אבל לפחות תוכל להמשיך ולהתמודד עם החיים... ולא להיתקע בבועה בעבר... אתה תראה שיותר הלאה שתעבור את השלב הזה אתה תסתכל אחורה ותראה שזה לא כל כך נורא כמו שאתה רואה את זה עכשיו... אני בטוחה שיהיה בסדר אבל אתה צריך לבוא עם ההחלטה והנחישות הזאת לשכוח, לעבור הלאה ולהתרחק.. כי אתה יודע שזה הדבר הכי טוב לשניכם... עצם העובדה שכבר הגעת למסקנה הזאת שצריך לעזוב זה כבר השלב הראשון.. אל תעלה את המחשבה שאתה לא מספיק טוב בשבילה זה בכלל לא נכון כמו שהיא דוחה אותך אני בטוחה שיש הרבה אחרות שרוצות אותך ומצד שני יש כאלה שדוחים אותה ואם אין אז יהיו... כי אין אחד שלא סובל מהאהבה באיזה שהו שלב בחיים...אבל החוכמה היא להנות מהאהבה ולנצל את הצדדים הטובים שבה כי זה הדבר הכי נפלא שיכול להיות... אני יודעת שבדרך כלל שכשמי שאתה רוצה ומנסה בכל דרך אפשרית להשיג דוחה אותך זה כואב וזה גורם לחוסר ביטחון... זה בדיוק מה שקרה לי ועד היום יש לי את החוסר ביטחון הזה... אבל אתה צריך להכניס טוב טוב לראש שיש הרבה אחרות... ושהיא זה לא כל העולם.. למרות שזה מה שנראה לך עכשיו זה ישתנה... ואתה תראה שאתה שווה הרבה יותר ממה שאתה חושב עכשיו.. אז תוציא מייד את המחשבה שאתה לא מספיק טוב בשבילה כי אין אדם שיותר טוב ממך... כל אחד שונה מאחרים לכל אחד יש את התכונות שמייחדות אותו ואין אף אדם ששווה יותר מאחר... בקשר למה שכתבת זה טוב להוציא את מה שאתה מרגיש זה הרבה פעמים משחרר... אני יכולה להגיד לך שאני דיי מזדהה עם מה שאתה עובר.. והכל יהיה בסדר... אתה תעבור את זה אם רק תחליט שזה מה שאתה רוצה לעשות... אני בטוחה שתוכל לעשות את זה... ובכל החלטה שתבחר כולם פה יתמכו בך.. כי באמת שזה פורום מקסים.. אז קח חיבוק ענק..
והכל יהיה בסדר...

למעלה