הרשי לנו להגיב.
ברור שג'ארד מושך יותר תשומת לב, אבל.. כמו שהדיון שהיה כאן לפני כמה חודשים הזכור לכולם, ניסינו או יותר נכון קבעבנו לנו כמטרה להתייחס ללהקה כמכלול ולא רק לג'ארד ספציפית. כפי שנקבע לפני כמה חודשים, אני לא יודעת, אם את יודעת או לא.. רוב הבנות הצטרפו לאשלון, מה שאומר, שבפורום מצויינים גם ימי קידום, הופעות, קישורים ל..הצבעות וכו' וכו'.. בין השאר הוא הצטרף למשפחה גדולה עם חברים מכל העולם, ולמשפחה הזאת יש הוויה מיוחדת ומעל הכל מחוייבות אחת לקדם את הלהקה, לתמוך בה כמכלול ולא רק בג'ארד לגבי יערה- הבענו דיעה, אם תקראי שוב את ההודעה של אופק שאותה ניסחנו יחדיו ברצינות שהכוונה שלנו לא הייתה לפגוע וכתבנו את זה כדי לא לתת לתופעה שעמלנו כל כך קשה כדי לא לתת לה להתפשט. מה שקורה, כשמפרסמים הודעות בפורום, אנשים מגיבים להן וכל אחד לוקח את זה באופן שונה- אנחנו לא יכולות לצפות תגובות כל כך חריפות כמו שהיו כאן. אנחנו לא מתנצלות על מה שהיה ועומדות מאחוריי ההחלטה שלנו והדיעה שלנו. אף אחד לא אמר לה לא לכתוב פאנפיק הבענו את דתינו שהיא שהפאנפיק לא היה כל כך במקום- יש גבול מה מסופר בפאנפיק עצמו על הלהקה, בחינתינו זה עבר את הגבול. אנחנו פורום, משמע, נוצרים קשרים, חלקם חזקים יותר וחלקם חזקים פחות, האם דיבורים בטלפון על דברים שקורים בפורום נחשבים ריכול? האם זה לא דבר טבעי? הפורום הוא חלק גדול ואינטגרלי ממערכת היחסים והחברות בינינו שלא לדבר שמשם כולנו הכרנו. לא ריכלנו על אף אחת, לא צחקנו, לא מתחנו ביקורת רשעית וגסה וואט סו אבר, דיברנו וחלקנו את דיעותינו ואת יודעת מה?! אף אחת היא לא שה תמים, לכל אחת תמיד יש מה להגיד ובדרך כלל מדברים על זה עם בנות אחרות. ואנחנו במקום להתלונן בפלאפון ימים ולילות על זה שאנחנו לא כל כך אוהבות את הפאנפיק בחרנו להיות ישירות ולספר מה אנחנו חושבות, אז לזה קוראים ריכולים?! וואטאבר. אנחנו לא באנו להתנשא עליה או לדרוש ממנה לעשות דבר כזה או אחר, וגם לא מכל בת אחרת, תסתכלי בבקשה על כמות ההודעות שאנחנו פותחות ביום כדי להעשיר הפורום ולחזק את האשלון ותגידי לי בבקשה אם זאת התנשאות, אנחנו משקיעות את רוב זמנינו על הפורום ועל הלהקה ועל הפיתוח של הפורום, ואת יודעת מה?! באמת שחשבנו שאם ילדה אחת מפרסמת תגובה לא טובה מ3 בנות או 4 אם את רוצה, זה יותר טוב מ4 בנות שנותנות לה את אותה התגובה 4 פעמים, מבחנתינו כשחשבנו על זה האפקט הוא פחות חזק. אז אם את חושבת שהפאנפיק שלה תורם לפורום אז מה שאחנו עושות זה כלום?!שכל יום אנחנו פותחות הודעות בקשר לימי קידום, פליירים, הצבעות, רדיו, עידכונים והודעות אחרות שקשורות לקידום הלהקה- רק כדי ששאר הבנות בפורום ידעו, כי לא משנה מה עשינו רוב הבנות נמצאות כאן ולא ברישמי. בבקשה תגידי כמה זה רלוונטי או לא. היא כתבה סיפור. יופי. היא שחררה אותו לרשת. נהדר. הוא פתוח לדיונים מכל הרמות ולתגובות גם טובות וגם רעות, מבחינתינו, אין לפאנפיק הזה מקום כאן או שום תרומה לפיתוח הפורום, הסיפור קשור לג'ארד לא ל30, זה פורום של 30 , תסבירי לי ת'קשר. בקשר ל"משפחת שלושים" אני בכלל לא מעריכה את הנימה הצינית הזאת. אני חזרתי על זה אינספור פעמים והסברתי, אז.. אני אסביר שוב. רוב הבנות שייכות לאשלון. כניראה שאנשים לא מבינים מה המשמעות האמיתית של להיות אשלון. להיות אשלון זה לא לאהוב רק את ג'ארד אלא לאהוב את כולם ולא רק את תומו או רק את שאנון או וואטאבר. האנשים האלה נותנים את כל כולם ללהקה, טרחת להכנס לרישמי? או לבדוק את העידכונים והתמונות שאופק ודנה פרסמו מההופעה בלונדון? זאת החוויה הכי חזקה שהייתה לי. והשייכות הכי הדוקה שלי היא לשמה. אם דבר כזה היה מתפרסם בפורום הרישמיהיינו מלאכיות לצד התגובות החריפות שהיו כותבים שם. שוב, להבהיר, באשלון לא מקבלים העדפות ועוקרים אותם מהשורש. בתור בנות ששואפות להביא את הלהקה ארצה, והעלות את האשלון לרמתם של כל האלשון בכל המדינות בעולם ובתור אחת שטסה ללונדון כדי להביא להם את האשלון בוק שלנו זה אומר שהפורום הזה, הוא חלק מהוויה הרבה יותר גדולה ואני חשבתי שכאן לוקחים את זה ברצינות, אז כן, אנחנו קצת חריפות אבל יש לנו סיבה, ויש לנו מטרה- את יודעת מה?! אם נדבר שנייה על ג'ארד אז אני יכולה להגיד לך שהבן אדם שהכי שונא פאנגירלז של ג'ארד הוא ג'ארד עצמו, בחיים לא ראית איך הוא מתייחס לבנות האלה, ואת יודעת מה? אני לא רוצה להיות שם כשהוא קולט אותן עם העין, כי אז זאת פשוט השפלה לשמה. זה בכלל לא קשור אם זה לרוחינו או לא, זה קשור להוויה, זה קשור למטרה של כל האנשים שמסורים ותומכים בלהקה באמת. מצטערת, אני לא רואה את זה בעין יפה, ואשלון בחו"ל שהיו מודעים לכל הסיפור גם לא. אני מקווה שעכשיו את מבינה ממה יצאנו בכלל. את לוקחת מקרה אחד ומכפילה אותו להרבה מקרים שמעולם לא קרו, האם את מדברת על הבועה שהתפוצצה לפני חודשים?! כל הבנות חזרו, יש כאן דיונים הרבה יותר פורים מבעבר והאמתי, שהרבה יכולות להסכים שהאווירה הייתה יותר קלילה בפורום אחרי מה שקרה (איי שם לפני מספר חודשים). אז כל מי שלא הרגיש שייך ואמר את זה, הרגיש שייך מיד, לדוגמא מורן (אם אני יכולה לקחת אותך כדוגמא כמובן) שאמרה את דעתה ואחר כך התקבלה כאן בחום. בקשר לזה שאת לא מרגישה שייכת.. אני אומרת ברצינות, מעבר ל"ריב" שנוצר כאן בשרשור הזה, זה משהו שרוב הבנות שמו לב אליו ותהו היכן את- למה לא אמרת לנו קודם?! זה שאת מנהלת אומר שאת חלק מהפורום, אני בטוחה שאת יודעת שחלק מהלרגיש שייכת זה להגיב, אז תגיבי, אף אחד לא ינשך, מה שקרה כאן זה משהו שהרגשנו שעבר את הגבול ובתור חלק מהאשלון אנחנו חייבות להגיב בהתאם.את מנהלת את תצטרפי לפורום.. ברצינות. שני,דנה, אופק וחן