פאנפיק

ואם להביע דיעה זאת תקיפה..

אז אני לא יודעת מה להגיד לך. כי אין דרך טובה לכתוב שלא מסכימים עם באנדם מסויים אבל יש דרך עדינה לעשות את זה. ואני חושבת שעשינו את זה.

תראי,

אנחנו לא פורומים אחרים. אצלנו יש בעייה ספציפית עם כל האהבה המיוחדת הזאת לגארד כי זאת בעייה שכל השאלון נאבק בה במשך שנים, וזה שנכתב שאתם שוכבים יחד זה לא ממש במקום, לדעתינו. אני לא מבינה בכלל על מה כל הריב הזה. את יכולה לפרסם פיקים כמה שבא לך, אבל אחד כזה שפשוט נוגד לכל הדברים הכי חשובים שאנחנו הכי מנסים להדגיש פה, באמת קצת מפריע לנו.

אנחנו?! הוו אהבתי!

נראה לך שבאמת כתבתי את הפיק הזה עלי?!?! ממש אבל ממש לא .

מה רע? הוו

כי אני לא כתבתי את הפאנפיק הזה עלי ואני אף פעם לא אכתוב פאנפיק עלי עם מישהו מלהקה כל שהיא .

'מועדדות יצירתיות'?../images/Emo205.gif

בפורומים אחרים כשמישהו מעלה פיק -גם אם הוא על הסולן- הפיק מתקבל בברכה

נהדר..

אבל יש תופעה כרגע, שמכבידה על כל האשלון ואנחנו קצת רגישים לכל הדברים המתרכזים לג'ארד. הבענו את דעתינו. בואו נסגור את זה. דיי.

TheMarsArmy

New member
כי בפורומים אחרים לא רואים זאת כבעיה.

אבל כמו ששני אמרה כבר מיליון פעם לפני, בגלל שלשלושים יש משפחה כל כך מאוחדת אז כבר ידוע שכל נושא "ג'ארד" זה רגיש. ושמה הבעיה להתייחס לכל הלהקה!? כולם שם מוכשרים ולוהטים יש לציין! אז למה להדבק לאחד? :p

inbal287

New member
אני לא אמחק את השרשור הזה,

ובטח שלא אמחק את הפאנפיק הזה בגלל שהפורום הזה הוא עדיין של כל הגולשים ולא של חלק מצומצם. ולכן יש לך כל זכות שבעולם לפרסם פאנפיקים [כמובן כל עוד הם לא עוברים על חוקים מסויימים]. בקיצור, אל תרגישי רע עם עצמך ותמשיכי לפרסם פאנפיקים. אני מטגלנת אותם וכשיהיה לי זמן אני גם מתכוונת להעביר אותם למאמרים.
.

TheMarsArmy

New member
אני ממש לא חושבת שאת צריכה להפסיק לכתוב לגמרי

פשוט כמו שכבר הרבה בנות אמרו פה לפני, כל הנושא הזה שרק ג'ארד במרכז לא מתאים לנו - האשלון. כבר דנו בעניין שמתייחסים לג'ארד יותר מידי או יותר נכון מתייחסים רק לג'ארד..וזה מביא מעריצים\מעריצות רק בגללו וזה לא במת מעריצים אלה פשוט אנשים שחושבים שהוא חתיך וכו' ובגלל זה שומעים שלושים. אני גם חושבת שאם הפאנפיק הזה גרר כל כך הרבה תגובות חלקן שליליות וחלקן טובות אז יש בזה משו. אם הרבה בנות אומרות שזה מפריע להן שזה יותר מהבנות שהגיבו לזה בחיוב אז זה אומר משו. אולי פשוט תשני את הקונספט...אפשר גם לכתוב על כל הלהקה כאילו שחסרים סיפורים. ולדעתי אם שם הפורום הוא 30 seconds to mars לא צריך להתייחס למישו אחד בלבד. אלא לכל הלהקה. אני גם חושבת שלא היית צריכה כל כך להגזים עם תגובתך. במת. ואני לא אומרת את זה כדי לפגוע חלילה! אין לי שום כוונה לפגוע באפחד! אני רק אומרת שאת יכולה פשוט לקבל תגובות של אנשים בין עם הן טובות או רעות ולדעת להתמודד ולפתור את זה. לא צריך ישר להודיע שאת מפסיקה לכתוב.

inbal287

New member
תגובה לכולם

מכיוון שזה יותר קל. שם הפורום הוא 30STM. הלהקה הזאת כוללת ארבעה אנשים, ג'ארד אחד מהם. באופן טבעי ג'ארד יותר מוכר ומושך יותר תשומת לב, גם בגלל הקריירה שלו כשחקן וגם בגלל שמה לעשות, סולנים בלהקות בסופו של דבר יותר בפרונט. הפורום הזה הוא פורום של כל מי שרוצה. כל אחד יכול לכתוב כאן מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא עובר על תקנון הפורום. אם מישהי מעדיפה להתמקד בג'ארד זו לגמרי זכותה, וזה שיש לאנשים פה בעיה עם זה... וול, בעיה שלהם. ספציפית למקרה של יערה - אי אפשר לכתוב פאנפיק שבו ארבעה אנשים הם הדמויות הראשיות, לפחות לא את הפאנפיק שהיא רצתה לכתוב. והיא בכלל לא צריכה להתנצל על היצירה שלה. לגבי העניין שיש פה חבורות של בנות שאממ "לא מרכלות" מחוץ לפורום, זה נראה לי לא יפה ועוד יותר לא יפה שאתן מגיעות בתור קבוצה אחת, בתור "אנחנו" ומתקיפות בנות פה שרק מנסות לתרום להתפתחות של הפורום. כן, יש דרך להביע דעה. וכן, מותר לכן להביע את דעתכן. אבל אתן פוגעות פה בבנות, גורמות לאנשים להרגיש לא שייכים ולפחד לכתוב את דעתם האמיתית. ולא על כל דבר צריך להביע דעה. הפאנפיק מפריע לכן? אף אחד לא מכריח אתכן לקרוא אותו. עובדה שיש כאן מספיק אנשים שנהנים ממנו ומספיק אנשים שביקשו מיערה להמשיך אותו. אני בטוחה ש""משפחת שלושים"" תמשיך לשרוד על אף האסון הקשה, שמישהי הקדישה יותר מדי תשומת לב לג'ארד. אני אודה לכם אם נסגור את הדיון הזה ונסכים על זה שאנחנו לא מסכימות. אתן תמשיכו להיות בדעה שלכן אבל תעשו טובה ואל תבואו להעיר לכל אחת שעושה משהו שהוא לא לרוחכן. כן, יכול להיות שהתגובה שלי בוטה. אני מתנצלת. אבל אני לא מסוגלת לנהל פורום שאנשים צריכים להתנצל על זה שהם תורמים לו או לפחד לתרום לו, שאנשים מרגישים לא שייכים ובכללם אני.

הרשי לנו להגיב.

ברור שג'ארד מושך יותר תשומת לב, אבל.. כמו שהדיון שהיה כאן לפני כמה חודשים הזכור לכולם, ניסינו או יותר נכון קבעבנו לנו כמטרה להתייחס ללהקה כמכלול ולא רק לג'ארד ספציפית. כפי שנקבע לפני כמה חודשים, אני לא יודעת, אם את יודעת או לא.. רוב הבנות הצטרפו לאשלון, מה שאומר, שבפורום מצויינים גם ימי קידום, הופעות, קישורים ל..הצבעות וכו' וכו'.. בין השאר הוא הצטרף למשפחה גדולה עם חברים מכל העולם, ולמשפחה הזאת יש הוויה מיוחדת ומעל הכל מחוייבות אחת לקדם את הלהקה, לתמוך בה כמכלול ולא רק בג'ארד לגבי יערה- הבענו דיעה, אם תקראי שוב את ההודעה של אופק שאותה ניסחנו יחדיו ברצינות שהכוונה שלנו לא הייתה לפגוע וכתבנו את זה כדי לא לתת לתופעה שעמלנו כל כך קשה כדי לא לתת לה להתפשט. מה שקורה, כשמפרסמים הודעות בפורום, אנשים מגיבים להן וכל אחד לוקח את זה באופן שונה- אנחנו לא יכולות לצפות תגובות כל כך חריפות כמו שהיו כאן. אנחנו לא מתנצלות על מה שהיה ועומדות מאחוריי ההחלטה שלנו והדיעה שלנו. אף אחד לא אמר לה לא לכתוב פאנפיק הבענו את דתינו שהיא שהפאנפיק לא היה כל כך במקום- יש גבול מה מסופר בפאנפיק עצמו על הלהקה, בחינתינו זה עבר את הגבול. אנחנו פורום, משמע, נוצרים קשרים, חלקם חזקים יותר וחלקם חזקים פחות, האם דיבורים בטלפון על דברים שקורים בפורום נחשבים ריכול? האם זה לא דבר טבעי? הפורום הוא חלק גדול ואינטגרלי ממערכת היחסים והחברות בינינו שלא לדבר שמשם כולנו הכרנו. לא ריכלנו על אף אחת, לא צחקנו, לא מתחנו ביקורת רשעית וגסה וואט סו אבר, דיברנו וחלקנו את דיעותינו ואת יודעת מה?! אף אחת היא לא שה תמים, לכל אחת תמיד יש מה להגיד ובדרך כלל מדברים על זה עם בנות אחרות. ואנחנו במקום להתלונן בפלאפון ימים ולילות על זה שאנחנו לא כל כך אוהבות את הפאנפיק בחרנו להיות ישירות ולספר מה אנחנו חושבות, אז לזה קוראים ריכולים?! וואטאבר. אנחנו לא באנו להתנשא עליה או לדרוש ממנה לעשות דבר כזה או אחר, וגם לא מכל בת אחרת, תסתכלי בבקשה על כמות ההודעות שאנחנו פותחות ביום כדי להעשיר הפורום ולחזק את האשלון ותגידי לי בבקשה אם זאת התנשאות, אנחנו משקיעות את רוב זמנינו על הפורום ועל הלהקה ועל הפיתוח של הפורום, ואת יודעת מה?! באמת שחשבנו שאם ילדה אחת מפרסמת תגובה לא טובה מ3 בנות או 4 אם את רוצה, זה יותר טוב מ4 בנות שנותנות לה את אותה התגובה 4 פעמים, מבחנתינו כשחשבנו על זה האפקט הוא פחות חזק. אז אם את חושבת שהפאנפיק שלה תורם לפורום אז מה שאחנו עושות זה כלום?!שכל יום אנחנו פותחות הודעות בקשר לימי קידום, פליירים, הצבעות, רדיו, עידכונים והודעות אחרות שקשורות לקידום הלהקה- רק כדי ששאר הבנות בפורום ידעו, כי לא משנה מה עשינו רוב הבנות נמצאות כאן ולא ברישמי. בבקשה תגידי כמה זה רלוונטי או לא. היא כתבה סיפור. יופי. היא שחררה אותו לרשת. נהדר. הוא פתוח לדיונים מכל הרמות ולתגובות גם טובות וגם רעות, מבחינתינו, אין לפאנפיק הזה מקום כאן או שום תרומה לפיתוח הפורום, הסיפור קשור לג'ארד לא ל30, זה פורום של 30 , תסבירי לי ת'קשר. בקשר ל"משפחת שלושים" אני בכלל לא מעריכה את הנימה הצינית הזאת. אני חזרתי על זה אינספור פעמים והסברתי, אז.. אני אסביר שוב. רוב הבנות שייכות לאשלון. כניראה שאנשים לא מבינים מה המשמעות האמיתית של להיות אשלון. להיות אשלון זה לא לאהוב רק את ג'ארד אלא לאהוב את כולם ולא רק את תומו או רק את שאנון או וואטאבר. האנשים האלה נותנים את כל כולם ללהקה, טרחת להכנס לרישמי? או לבדוק את העידכונים והתמונות שאופק ודנה פרסמו מההופעה בלונדון? זאת החוויה הכי חזקה שהייתה לי. והשייכות הכי הדוקה שלי היא לשמה. אם דבר כזה היה מתפרסם בפורום הרישמיהיינו מלאכיות לצד התגובות החריפות שהיו כותבים שם. שוב, להבהיר, באשלון לא מקבלים העדפות ועוקרים אותם מהשורש. בתור בנות ששואפות להביא את הלהקה ארצה, והעלות את האשלון לרמתם של כל האלשון בכל המדינות בעולם ובתור אחת שטסה ללונדון כדי להביא להם את האשלון בוק שלנו זה אומר שהפורום הזה, הוא חלק מהוויה הרבה יותר גדולה ואני חשבתי שכאן לוקחים את זה ברצינות, אז כן, אנחנו קצת חריפות אבל יש לנו סיבה, ויש לנו מטרה- את יודעת מה?! אם נדבר שנייה על ג'ארד אז אני יכולה להגיד לך שהבן אדם שהכי שונא פאנגירלז של ג'ארד הוא ג'ארד עצמו, בחיים לא ראית איך הוא מתייחס לבנות האלה, ואת יודעת מה? אני לא רוצה להיות שם כשהוא קולט אותן עם העין, כי אז זאת פשוט השפלה לשמה. זה בכלל לא קשור אם זה לרוחינו או לא, זה קשור להוויה, זה קשור למטרה של כל האנשים שמסורים ותומכים בלהקה באמת. מצטערת, אני לא רואה את זה בעין יפה, ואשלון בחו"ל שהיו מודעים לכל הסיפור גם לא. אני מקווה שעכשיו את מבינה ממה יצאנו בכלל. את לוקחת מקרה אחד ומכפילה אותו להרבה מקרים שמעולם לא קרו, האם את מדברת על הבועה שהתפוצצה לפני חודשים?! כל הבנות חזרו, יש כאן דיונים הרבה יותר פורים מבעבר והאמתי, שהרבה יכולות להסכים שהאווירה הייתה יותר קלילה בפורום אחרי מה שקרה (איי שם לפני מספר חודשים). אז כל מי שלא הרגיש שייך ואמר את זה, הרגיש שייך מיד, לדוגמא מורן (אם אני יכולה לקחת אותך כדוגמא כמובן) שאמרה את דעתה ואחר כך התקבלה כאן בחום. בקשר לזה שאת לא מרגישה שייכת.. אני אומרת ברצינות, מעבר ל"ריב" שנוצר כאן בשרשור הזה, זה משהו שרוב הבנות שמו לב אליו ותהו היכן את- למה לא אמרת לנו קודם?! זה שאת מנהלת אומר שאת חלק מהפורום, אני בטוחה שאת יודעת שחלק מהלרגיש שייכת זה להגיב, אז תגיבי, אף אחד לא ינשך, מה שקרה כאן זה משהו שהרגשנו שעבר את הגבול ובתור חלק מהאשלון אנחנו חייבות להגיב בהתאם.את מנהלת את תצטרפי לפורום.. ברצינות. שני,דנה, אופק וחן

יש כ"כ הרבה דברים שאני רוצה להגיב-../images/Emo205.gif

על מה שכתבת פה, אבל באמת שכבר אין לי כוח לזה יותר.

inbal287

New member
...

אבל רק שתדעי שכן, אני כן קוראת ברשמי וקוראת בפורום הרישמי ויש לי שם משתמש אני פשוט לא אוהבת את הצורה של הפורום בחו"ל, לא נוח לי איתם. מה גם שהמטרה שלי הייתה ליצור קהילה ישראלית, שמחוברת וכיף לה והכל בגלל שיש להם בסיס משותף - אהבה למוזיקה של שלושים. אם המטרה שלך היא לגרום לאנשים ללכת מפה ולעבור לפורום הרשמי אז באמת חבל לי. חבל לי שהתעקשתי לפתוח פורום, חבל לי שהוספתי לעצמי עוד עבודה... באמת, אם זה ככה אז יכולתן לחכות עד שדנה תפתח את הפורום וזהו. אבל אני לא רציתי לחכות עם זה [יחד עם דנה כמובן] ועשינו המון כדי שהפורום הזה ייפתח... וסליחה, אבל מה שאת אומרת ואיך שאת מתנהגת זה פשוט מרגיש... כפיות טובה אחת גדולה. אבל אם זה הקטע שלך, או שלכן, אני כבר לא יודעת אם להתייחס בתור אלייך בתור אחת או בתור קבוצה, אז סבבה. יופי לכן שאתן מנסות להפוך אותנו לחלק מהאשלון וכו'... אחלה מטרה, אני אעזור לקדם אותה. אבל אם זה אומר שהפורום יצטרך להתנהל במשטר כזה שמגיבים לאנשים ככה ושלא מוכנים לקבל יצירות של אנשים כי הן רק על יחיד מהלהקה, אז אני אישית אוותר על העניין. כי אם זה ככה, אז לאשלון אין שום משמעות ומבחינתי הוא מזוייף. ולא, זה לא קשור לפאנגירלז. אבל זה נחמד שאת מגדירה אותנו ככאלה. כן אני אוהבת את ג'ארד, וואו עוד כמה שנים טובות לפני ששמעתי על הלהקה, ולא אני לא אפסיק בגלל שאתן אומרות לי. ואף אחת כאן לא תפסיק בגלל זה. כי מותר לנו. וזה לא הופך אותנו לפחות טובות ממכן, זה לא הופך אותנו למעריצות נחותות. אני פתחתי את הפורום הזה כי אני פה בשביל ובגלל המוזיקה של הלהקה. לבוא ולהגיד לבנות שהן פאנגירלז זה מגעיל ומעליב... כי אתן יודעות שלא, הן בפירוש לא פאנגירלז מטומטמות שלא באמת מכירות את הלהקה ורק אכפת להן מ"ג'ארדדדדדדדדדדדדד!!!!1111#%@#$%",הן פשוט בנות שאוהבות את הלהקה ואולי יש להן יותר משהו עם ג'ארד [למרות שבתגובות היה אפשר לראות שלא, וגם אם כן אז שוב מהסיבה שהוא אינדבדואל, שחקן בפני עצמו, וסולנים הם באופן כללי יותר בפרונט כמו שתמיד רואים]. שורה תחתונה - את/אתן עדיין לא המנהלות של הפורום. וכן, בשלב הזה אני אעשה את אחד הדברים שאני הכי שונאת והכי משתדלת לא לעשות - פעם הבאה שיגיעו תגובות כאלה, תוקפניות או מעליבות איך שתרצו, אני באמת אמחק אותן. אין להם מקום כאן. לא במקום שאני מנהלת. בפורומים שאני מנהלת אני יוצרת קהילה של אנשים, אני לא אתן שאנשים ירגישו חרא וירגישו שהם צריכים להצטער על כל דבר. [אגב, את כ"כ חושבת שלא אכפת לי מהפורום, הא? מעבר לזה שעשיתי המון כדי לפתוח אותו, את ידעת שביום שבת האחרון אני ישבתי לעשות את העדכון השבועי למרות שבמשך חמישה ימים לא ישנתי, התרוצצתי למד"א, קיבלתי זריקות הרגעה, אנטיביוטיקה ומלא כדורים. ואז גם חבר שלי נפרד ממני. אבל לא רציתי שהפורום יפסיד עוד סיכום שבועי, אז ישבתי יפה יפה על התחת שלי ועשיתי אותו. והרגשתי חרא וכאב לי הכל, אבל עשיתי אותו. אז אם זה לא מספיק השקעה בשבילך או לא מראה את המחוייבות שלי לפורום אז אין לי מה לעשות. וחוצמזה, איך אני יכולה להיות חלק מהפורום, אם אני שמנהלת אותו פשוט לא מקבלת עדכון על כלום? כדי שאני אוכל לקדם הודעות, כדי שאני אוכל להשיג דברים, לארגן תחרויות וכו'. אני לא יכולה לעשות את זה אם אתן לא יוצרות איתי קשר, אם אתן לא מבקשות, אם אתן לא מיידעות אותי... אז בטח שאני ארגיש אאוט, אתן לא נותנות לי להרגיש אין. את גורמות לי להרגיש רע על זה שאני מנהלת את הפורום ולא אתן, לפחות ככה זה מרגיש].

Girls Not Grey

New member
אני אגיב רק על עניין אחד,

[כל זה בסוגריים ענקיים: כל הסיפור הזה באמת מיותר לדעתי. אני ממש לא רוצה לקחת צד, אבל תכלס? כולכן צודקות. זהו פורום של שלושים, של הלהקה, של הקידום שלה בישראל ואפילו בעולם {הכל נכון}. היא כתבה פאנפיק שלם {
} שכולו ג'ארד. פאקינג ביג דיל. לפי איך שהבנתי, מה שהכי הפריע לכם זה שאנחנו שייכות לאשלון, והאשלון דוגל בתמיכה בלהקה כולה {צודקות}, אבל בנות, לא צריך לקחת את זה בצורה כל-כך קשה! כמו שהיא אמרה, הייתן מדלגות על זה. מבליגות, לא קוראות ת'פיק.] ומה שבאמת רציתי לומר מלכתחילה, זה שאני מעריכה מאוד את מה שעשית לפורום, ענבלירון. ומצטערת על כל הבלאגן שהיה לך בשבוע שעבר, וזה
זה שאת מרגישה אאוט וכו', זה באמת ביינכם. דיי, ואני חושבת שמיצינו את עצמנו, בנות. מספיק עם זה;;

ואנחנו בתגובה

וזה יהיה קצר כי ככה זה חיים לא יגמר, אנחנו לא נגיב על זה עוד.. - לא רמזנו על אף אחת שהיא פאנגירל, לא אמרנו שכל הפורום מלא בכאלה, לא האשמנו אף אחת בדבר כזה וואט סו אבר. אנחנו לא מטרידות אף אחת על שום הודעה (גם לא של ג'ארד) פשוט, עכשיו, זה נראה לנו קיצוני ובחרנו להגיב. - ושנית, ענבל, את מגזימה, את מתייחסת לנושא אחד, מקרה אחד ופורסת את זה כאילו על כל הודעה של ג'ארד בפורום אנחנו מגיבות בעוינות שזה ממש ממש לא נכון. אם את חושבת שהאשלון מזוייף.. אני לא יודעת מה להגיד לך.. כי זה בדיוק ההיפך.. - אנחנו לא מסות להעביר אנשים לרישמי, אלא לגרום להם לכתוב גם שם. הלהקה רואה את השרשורים שמה, ואת הרישמי כי זה הפורום הרישמי של הלהקה.. משמע.. אם נראה שיש לנו שם מסה גדולה של אנשים הם יחשבו עלינו טובות. (ובגלל זה גם שם הבנות שכותבות כותבות באנגלית) - לא אמרנו שלא איכפת לך מהפורום, חלילה, באמת שהופתענו לגלות שאת מרגישה לא שייכת ובאמת שתהינו היכן את אם אחננו אמורות להגיד לך לפני כל הודעה על קידום שאנחנו כותבות נעשה זאת, אבל מישהו צריך להגיד לנו ולהודיע לנו אחרת אנחנו פועלות מיוזמתינו האישית וזהו. אנחנו גאות בפורום הזה, אנחנו חלק גדול ממנו, נתתי (ועכשיו אני מדברת לרגע בשמי) את הספר שכל הבנות בו בפורום הזה, כשאני מדברת על הפורום ברישמי אני מדברת על הפורום בתפוז, תכלס אני גאה בו ובאנשים אחרת ,ועכשיו נחזור ללשון כולם, לא היינו עושות כל כך הרבה עידכונים על הלהקה ודיונים האלה. כל הכבוד לך שאת יושבת וכותבת סיכום שבועי בעודך בכאבי תופת- אף אחת מאיתנו לא חומדת את הניהול, סך הכל רצינו להעשיר את הפורום. ברצינות, שאם כל ההודעה שנכתבת הדברים שלנו יוצאים מהקשרם הפכתן אותנו לחבורה של מפלצות שכשרק למישהי יוצאת השם "ג'ארד" מהפה אנחנו מתנפלות עליה בלפידים ואלות שזה בדיוק ההיפך, גם בפעם הקודמת כשבחרנו להגיב זה היה כשהמצב הגיע לשיא, ואני בטוחה שראית שכל יום נפתח שירשור אחר בנוגע לג'ארד, תמונות,ציטוטים, תספורות,סרטונים... וכו' וכו' וכו'. הרבה אוהבות את ג'ארד.. אבל אנחנו אומרות שיש העדפה של חבר מסויים , שכן זה טבעי ונכון לכולם ויש הערצה מטורפת. לא אמרנו שאת או כל בת אחרת, גם יערה, הן פאנגירלז התייחסנו לסיפור!!!! לפאנפיק!!! ולא אליה!!!! בבקשה, תביני את מה שאנחנו אומרות. לא הייתה לנו הכוונה להעליב או להרגיז אמרנו את דעתינו. ההודעה היא בלשון רבים. והיא משני, חן, דנה ואופק.

למעלה