פאנפיק

אנחנו מדברות

כי אנחנו חברות,אופק דנה ואני, מדברות בדרך כלל יומיום ואהה.. והנושא הועלה בשיחה כי שלושתינו קראנו את הפאנפיק. לא ריכלנו על אף אחד, העברנו ביקורת. ואת יודעת למה זה לא ריכולים?! כי היה לנו את השכל הישר לפרסם את מה שאנחנו חושבות בפורום.נקודה.

ממש לא.. את יודעת טוב מאוד

שאני לא רוצה להרוג אותך.. פשוט אל תאשימי אותי וגם את אופק ואת דנה דברים כאלה.. אהה.. נלוזים כי זה לא ברמתינו לרכל, ואת יודעת את זה. וזה פשוט הכיעס האשמה הזאת. וזה הכל. אז חיבוק

inbal287

New member
אופק

את יודעת שאני ממש מכבדת את ההערות שלך וממש מעריכה את מה שאת עושה למען הפורום, אבל ברצינות, לבוא ולקבוע שפה לא יפרסמו פאנפיקים? זה לא עובד ככה. אם כ"כ לא נוח לכן עם הפאנפיקים אתן פשוט מוזמנות לדלג על ההודעות האלו. אבל זה ממש מפריע לי שאתן פשוט גורמות לאנשים להרגיש רע ותכלס מוציאות לאנשים את החשק לכתוב כאן... לא חבל?
... הרי תכלס, אם אתן כ"כ בקטע של "כולנו כאן למעו 30" אז אל תבריחו אנשים, זה נוגד את זה.

LoveYourHate

New member
ענבלירוןD=

אני דלגתי..על רובם..פשוט אמרתי את דעתי ושל הבנות שתמכו בי.. אני לא התכוונתי להכניס אף אחת לתסכול ואף את לבאסה והוריד לה את החשק מלרשום.. אני אמרתי כ"כ הרבה פעמים שלא תפגע ואני יודעת שזה פגע בה..אבל באמת שונאת שנפגעים ממני כמו עם מורן,אבל אני חייבת להגיד את זה כי זה מפריע לי .. אנ מצטערת אבל אני אומרת את הדעות שלי..אני לא אוהבת כ"כ את כל ה"הערצה" הזאתי שרושמים על ג'ארד כי לפי דעתי זה מוריד מכל היחס ללהקה ולפורום עצמו.. אני לא מבריחה אף אחת ..אני לא אוהבת להבריח אנשים..אבל אני אומרת את האמת..אם זה לא מוצא חן בעניה אני התנצלתי אין לי מה לעשות עם זה ..אני באמת שלא התכוונתי לפגוע בה והיא אמרה לי שהיא סלחה לי אז זה מעולה..

inbal287

New member
אוקיי, אבל אתן גורמות לזה גם אם אתן ממש לא

מתכוונות. [ואני הרי מכירה אותך ויודעת שאת לא עושה שומדבר מכוונה רעה]. אז אל תעשו את זה... זה פשוט כ"כ מציק ומטריד ומפריע לי לראות איך חבורה מסויימת תופסת גובה על שאר הבנות פה, אולי בלי לשים לב, וקצת גורמת לבנות אחרות לא להתנהג כמו עצמן. הבנתי שהכוונה שלכן טובה, למרות שאישית אני לא מסכימה איתה, אבל יש דרך להגיד דברים ויש גם מצבים שבהם צריך פשוט לשתוק...

LoveYourHate

New member
זה הקטע שאנחנו ממש לא מתכוונת לזה

אני יודעת שזה נראה שאנחנו "מרימות תחת" אבל באמת שזה משהו שאנחנו ממש ממש לא רוצות שיקרה.. באמת כמו שרשמת את מכירה אותי שאני לא אעשה משהו רע לאף אחד.. אני לא התכוונתי שזה יתפתח לכוון כזה גדול וירגום כזאתי מריבה בפורום באמת זה כמו ההבית השני שלי אז לראות את כולן רבות ככה זה חרא. אבל אין מה לעשות אני מצטערת אם פגעתי אבל אמרתי את הדעה שלי .. אני לא רוצה שאף אחת לא תתנהג כמו עצמה! בדיוק זה למה נגרמה המריבה פה.. אנחנו פוצצנו משהו שהיה לנו הרבה זמן על הגב וכן ידעתי שזה יביאי איתו מריבה אבל לא כזאתי.. אני ממש לא רוצה שמישהי לא תתנהג כמו עצמה אפילו אם היא רוצה לקלל אותי שתקלל אותי.. חשוב לי דעות של אנשים..באמת שזה הדבר שהיא חשוב לי ..לשמוע את כולם ומה שהם חושבים אבל חשוב לי גם שידעו את הדעה שלי .זה משהו בסיסי בדו שיח..גם אם לא כ"כ מוצא חן בענייהם לשמוע.. אני מצטערת אבל אין מה לעשות עם זה ..

אוחח נווו [ענבל כנסי אם את רואה את זה]

תעזבו ,שכחו מהפאנפיק הזה ,ענבל בבקשה , תמחקי את השירשור הזה ,נגמר הסיפור הפאנפיק הזה לא קיים ולא היה מעולם ,זהו . עכשיו אני אדע לא לכתוב יותר פאנפיקים .

היי היי.. בבקשה אל תעשי מזה סיפור כל כך גדול

סך הכל כמה בנות קמו ונתנו לך קצת ביקורת בונה. מכאן ועד שנראה שזה מערער לך את הביטחון העצמי... תקשיבי, אנחנו מעודדות יצירתיות, אף אחד לא אמרה "זה חרא זה חרא" פשוט יש כאלה (וכמוני ביניהן , סליחה) שחושבות שזה לא היה במקום. את לא חייבת לקחת את זה אישית. כמו שהסברנו לך כבר מקודם, אין לנו בעיה איתך ואנחנו אוהבות ומכבדות אותך מאוד. אם את בוחרת לקחת את הביקורת שלנו נהדר ואם לא.. אז.. לא.. אין מה לעשות מזה סיפור

אני לא עושה מזה סיפור .

פזוט תעזבו . אני ממש התעצבנתי עכשיו . וכשאמרתי לא לכתוב יותר פאנפיקים התכוונתי לפה ספציפית . זה סתם יגרום נזק ואני לא רוצה "להרוס" את מה שאתן מנסות לתקן על זה שאתן רוצות שלא רק ג'ארד יהיה במרכז . פשוט לא מתאים לי ,ואני גם מבינה שלכן לא מתאים הפיק הזה באמצע החיים אז סבבה ,נגמר ,הלך ,עזבו את זה .

הוו שאלה טובה...

1. כמו שמיטל [?! זאת עם המאומצון של הפיל XD] אמרה בהודעה מתחת ,פיקים בפורומים אחרים גם אם זה על הסולן מתקבלים בברכה ,מי שלא אוהב את הפיק בדרך כלל לא מגיב לזה ,לא אהבתם ,אל תגיבו . 2. "פשוט יש כאלה (וכמוני ביניהן , סליחה) שחושבות שזה לא היה במקום. " לא היה במקום?! אוקי מצטערת ,סליחה ,לא התכוונתי לפרסם פיק בפורום .

אוקיי

1. עצם זה שבחרת לפרסם פיק בפורום, יקירה, אומר... שיחד םע תהגובות הטובות יכולות לבוא גם תגובות לא כל כך טובות... וצריך לקבל גם אותן בברכה 2. לא אמרתי שלא תפקסמי פיקים בפורום.. פשוט.. פשוט.. חשבנו שהפיק הזה לא היה במקום. בואי נסגור את הנושא בבקשה, אני לא רוצה שזה יהפוך לדבר מכוער או גדול יותר ממה שהוא צריך להיות. פשוט תקבלי אותנו בהבנה, ותמשיכי פיקים כי אני יודעת שאחרות אוהבותאת זה. וזהו.

אחרות אוהבת ,סבבה להן .

אבל אני לא אוכל לכתוב פאנפיק כשאני יודעת שכבר לא מתים עליו ,זה מה שמפריע לי וכאן נגמר הסיפור .

inbal287

New member
את יודעת, יש צורה להגיב.

ואתן פשוט הגבתן בצורה מגעילה. זה מקובל לכתוב ביקורת בונה, זה אחלה ואנשים מבינים את זה. אבל אתן פשוט באתן ותקפתן אותה וקבעתן חד משמעית שלא יפרסמו פה פאנפיקים שהם לא לרוחכן, וזה פשוט לא עובד ככה.

אני מצטערת אבל..

לא באנו ותקפנו אותה חד משמעית ואמרנו שתפסיק לפרסם כאן פאנפיקים. יש גבול לכמה טוב אפשר לנסח תגובה על כך שאנחנו לא אוהבות פאנפיק מסויים לעומת בנות אחרות. מה נעהV? נוסיף סמיילי אחרי כל משפט?! מבחינתינו כתבנו את זה בצורה הכי טובה שיכולנו לנסח, אמרנו שמכבדות אותה, ואוהבות אותה ושזה פשוט לא מוצא חן בעיניינו. עכשיו, שתעשה עם זה מה שבא לה, לא קבענו שומדבר חד שמעית- רק הבענו את דעתינו. וכשדיברת על ללדלג אם אנחנו לא אוהבות עשינו את זה במשך 10 פרקים. גם מגיע לנו להשמיע את דעתינו אפילו אם היא שונה משל שאר הבנות, אם מישהי לא מסכימה עם זה, היא יכולה להגיב או כמו שאת אמרת לשבת ולבחור לא לעשות כלום.

חוסר דיוק..

לא קבענו שלא יפורסמו כאן פאנפיקים שלא לרוחנו. קבענו כל הפורום הזה יחד עוד בתחילת דרכו, שגארד לא הולך לקבל כאן יחס מועדף על פניי האחרים. ואתם יודעים לאיזו תופעה אני מתכוונת. מצטערת.

inbal287

New member
וואלה, אז תאלצו לסבול את זה.

ולהפסיק לתקוף כאן בנות [וכן, בעיניי זאת תקיפה וגם בעיני התקנון של הפורום].

לתקוף כאן בנות!?

לא תקפנו כאן אף אחד. ואם את מייחסת את זה כתקיפה אז זאת פעם ראשונה שזה קורה.

TheMarsArmy

New member
אני ממש לא חושבת שמישהו תקף פה מישהו.

רק הגבנו ומסרנו את דעתנו... בצורה יפה.

למעלה