פאנפיק

inbal287

New member
הממ.

מכיוון שזה לא ייגמר לעולם, אני אתייחס רק לנושא אחד מכיוון שהוא חיוני להמשך הפורום. לא, אני לא אמורה לנחש שיש לכם החלטות לעשות ימי קידום או פינות מיוחדות וכו', בשביל זה אני צריכה שיתוף פעולה מחברי הפורום כדי שאני אוכל לדאוג שהפורום יקודם. הוא לא יכול להיות מקודם סתם ככה, צריך סיבות. עובדה שזה עובד בכל פורום אחר שאני מנהלת, אין שום סיבה שכאן זה לא יעבוד. יום טוב
.

סבבה

אז בואי נגיד שזאת הייתה אי הבנה אחת גדולה. לא ידענו שאנחנו אמורות לדבר איתך על זה לפני. מעתה נעשה זאת

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה.../images/Emo205.gif

לא יכולתי לנסח יותר טוב.

יאוו..

הפאנפיק הזה לא יוצא לי מהראש.. זה ממש יפה..3>> אהבתי את זה שג'ראד כל הזמן עזר לה לזכור וממש לא אהבתי שג'ראד היה עצוב ושבור ושהם 'עשו'/צבעו את השער לחום ועשו פס בלונדיני אז זה נתן לי רעיון לצבוע את השער שלי לחום בהיר ואז לעשות פס בלונדיני

תודה...ו....

כבר סיימתי את הפיק ,הסוף שעשיתי כל כך ...טוב אני לא אגיד מה עשיתי ,תחכי ליום שלישי . אהבתי את הקטע עם השיער ..חח

טוב הנה הוא.[כנסי לתוכן ההודעה]

תקראו בעיקרון רק את העמוד האחרון ,פרק 12 ,פרק 11 הוא סתם ,לא כל כך בעל תוכן רחב ,אם אתם רוצים תקראו ,פרק 12 הוא ה-פרק .

The Fantasy

New member
וואי..

יומיים אני לא בפורום וזה מה שקורה פה?
אני ממש מאוכזבת ממה שהלך פה כרגע..באמת. לא ציפיתי שזה יקרה בחיים. שמעו בנות, אני ממש תומכת בענבל. כי זה ממש מגעיל אותי. כמה שאני גם לא אוהבת שאולי "מגזימים" בהערצה למישהו מהלהקה, זה עדיין זכותו של כל בנאדם. ולבוא ולתקוף [וכן אני מחשיבה את זה כתקיפה] בנאדם שבתום לב פרסם משהו שהוא כתב, ובצורה כזאת, זאת ממש התנהגות מגעילה. אופק, שני, דנה, וחן, אתן יודעות כמה שאני מעריכה אתכן, ואת התרומה שלכן לפורום וכו' וכו', אבל לבוא לילדה שבסה"כ רצתה תגובות על משהו שהיא כתבה [עוד לא קראתי את הפיק שלך, ואני מצטערת, פשוט יש לי חוסר זמן איום
] ולהגיד לה שלא תפרסם את זה או שלא תתמקד בבנאדם אחד בלהקה, זה ממש לא יפה ולא במקום. גם אם התכוונתן לא לפגוע בה, אני בטוחה ב100% שהיא נפגעה מכן, כי גם אני הייתי נפגעת. כמו שענבל אמרה, אם אתן לא רוצות לקרוא, אל תקראו ואל תגיבו. היא באה במטרה טובה ותמימה וזה מה שהיא מקבלת? אני ממש מתאכזבת מזה וזה ממש עצבן אותי כרגע. אני עם כאבי ראש לא נורמליים ומרגישה שאני עוד שנייה מתעלפת, כל היד שלי משותקת מהחיסונים והתרומת דם בגיוס, ואני מבואסת לגמרי כי אני לא הולכת להופעה של נייטוויש בגלל הצבא המסריח הזה, וגם מבואסת שאני בכלל התגייסתי ושאני צריכה לחזור לשם מחר. ואני צריכה לבוא לפה בתקווה שהכל מעולה פה ואני מגלה שלא? אני מקווה שכשאני אחזור ברביעי יהיה פה יותר טוב. ותתחילו להרגיע עם הקטע של ג'ארד וכל זה, כי אתן עושות מזה משהו יותר ממה שזה וזה מתחיל קצת לעצבן ולהרחיק אנשים. סורי אם נשמעתי תוקפנית או משהו, אני ממש לא, פשוט אני גם במחזור וגם עם כל מה שציינתי למעלה אז תבינו. שיהיה לכולם שבוע מעולה

למעלה