פאנפיק

../images/Emo41.gifפאנפיק../images/Emo41.gif

אוקי ,לא להרוג אותי פשוט לא יכולתי לפרסם אותו אתמול . אז...המשכתי אותו ,משהו מפתיע ביותר ,תקראו . עכשיו אני שוברת את הראש איך להמשיך ,הצעות יתקבלו בכיף ,נתקעתי בתחילת פרק 11 ,תקראו . הקיצר ,שלחו לי מסר או משהו אם יש לכם רעיון זדוני לעשות סוף יפה . יש לי משהו אבל ..טוב עזבו ,יש לי סוף טוב מאוד! אתם תראו שבוע הבא כנראה .

מאוד מאוד מאוד אהבתי. ^_^

אחת הסיבות שאחרים לא מגיבים לך כרגע היא מכיוון שחצי מהם ישנים
אז אהמ, חכי למחר
מחכה להמשך ^_^

../images/Emo220.gifאת רושמת מדהים!

חח.. ג'ארד אבא(בקרוב..) אך.. כריס ושאנון.. וטים נשאר לבד?(או שזה היה טומו?!) מסכנים:) אני מחכה לסוף!

LoveYourHate

New member
יקרתי תשמעי..

אני יודעת שזה לא ימצא חן בעניך מה שאני הולכת לרשום..אבל זה אחד מהעקרונות החשובים ביותר בפורום הכל נרשם מתוך כוונה טובה ותמיכה בלהקה ולא מתוך כוונה רעה בכלל! באמת שלא..[קרה לי כבר בעבר שנפגעו ממני אז אני לא רוצה שזה יקרה שוב כי אני ארגיש חרא עם זה..אז בבקשה בבקשה בבקשה רק תלמדי ממה שאת הולכת לקרא אל תפגעי ממנו!! אני יודעת שאני לא היחידה שאיכפת לה מזה כי דברתי על זה עם כמה בנות וזה לא מצא חן בעיננו.. אני לא זוכרת אם היית כששרשרתי את ההודעה על כל העניין עם ג'ארד והיחס של המעריצים האדוקים של הלהקה אל המעריצים היחידים של ג'ארד[אם לא היית אני אעלה לך קישור שתקראי את מה שרשמתי] לא נעים לי להגיד את זה וגם לבנות אחרות אבל אני לקחתי את היוזמה והחלטתי להגיב לך.. כל העניין של הפאנפיק.לא מוצא חן בעיינו כ"כ.. הפרום הוא בעצם ללהקה עצמה [למרות שאת משלבת אותם בסיפור] את עדיין נותנת יחס מיוחד לג'ארד ומדחיקה את הלהקה עצמה ..אם זה היה משהו על כל הלהקה ולא על ג'ארד בלבד ניחה..אבל את רק רושמת על כמה שהוא "אוהב אותך" וכמה שהוא "מת עליך" ואני מבינה את הפנטזיה אבל זה לא כ"כ נשמע לנו טוב.וקשור ללהקה עצמה אלא לג'ארד בפרט. את חייבת להבין שזה שאת מכניסה שג'ארד מכיר לך את"החברים" שלו זה לא אומר שאת רושמת על הלהקה.. אני מבינה יש לך דמיון מאד מפותח וזה אחלה![ואני יודעת איך זה גם אני רושמת סיפורים לא פאנפקים אבל דברים אחרים ואני יודעת איך זה עם הקטע של הדמיון והכל]..אבל בשביל כמה בנות זה דיי הזוי ומוזר.. אני ממש לא רציתי להגיע למצב כזה של לרשום לך את זה ..אבל לא יכולתי יותר.. אני לא יודעת איך להגיד את זה בנימה יותר יפה ופחות פוגעת מזאתי.. אני לא אומרת לך לא להעלות סיפורים שאת רושמת[אני רושמת סיפור כבר הרבה זמן ואני במחשבות אם להעלות אותו או לא כי הוא לא קשור לפורום] אני אשמח לקחת על עצמי או שאת תקחי על עצמך לפתוח "פינת סיפורים ושירים" אבל לא פאנפיקים! אני אשמח להעלות סיפורים שלי ואני בטוחה שעוד כמה בנות רושמות פה למגירה
הא בנות?*פרצוףזומם* אז בובה אני מצטערת שהיית צריכה להגיד את זה ככה אבל אני לא רוצה שתקחי את זה אישי.. אתן יודעות שאנחנו אוהבות כאן כל אחת ואחת מכן ובאמת הכל נעשה בכוונה טובה בשביל הפורום..ולא בשביל משהו אישי שלי או של הבנות... אז שוב אני מקווה שאת לא כועסת עלי ולא תקחי את זה קשה. כי באמת אני אוהבת אותך המון!!! וגם שאר הבנות!!

אז מה את באה לומר לי פה?..

את לא אוהבת פאנפיקים ,זה אחלה בחלה כל אחד והטעם שלו ,אני לא אעצור אותך מלא לאהוב פאנפיקים וכל השיט הזה . "...אבל זה לא כ"כ נשמע לנו טוב..." לנו? מי זה לנו? ... ועוד משהו ,אחת הדמויות הראשיות פה זה ג'ארד אז קצת הגיוני שנתמקד בדמות הראשית לא? תגידי לי את . את אמרת שאת כותבת הרבה סיפורים ..אז את בטוח יודעת שבדמות ראשית מתמקדים קצת יותר... ולומר לך את האמת ,הפייבוריט שלי בלהקה זה טומו ,אני פשוט חולה על אנשים שמנגנים בגיטרה ,בשיא הרצינות ,ודווקא את ג'ארד פחות . וממש לא נעלבתי ,ממש לא ,אל תחשבי לכוון הזה בכלל . ותכלס לומר לך את האמת ,ממש אבל בשיא הכנות ירד לי לגמרי מהפאנפיק הזה עכשיו ,הכי בעולם .

jared leto30stm

New member
את לא צריכה להתבאס..

כל אחד והדעה שלו אם זה לא מוצא חן בעיניה אז זה לא צריך להפריע לך, אני מקבלת ת'טענה שלה כמו שאני חושבת ששלך נכונה ואם את כותבת את הפאנפיק הזה וניהנת תמשיכי כי את צריכה ללכת לפי מה שאת מרגישה ולא לפי מה שאחרים מרגישים... אבל כל אחת צודקת בדרך שלה! את כותבת ממש יפה ותמשיכי=))) ואני גם נורא אשמח אם תמשיכי לשים את ההמשך של הפאנפיק הזה. אני למשל אוהבת את ג'ארד נורא אבל אותו דבר לגבי טומו ושנון,זה לא אומר שאם ג'ארד הוא הסולן ובמקרה הפאנפיק מתרכז בו זה לא יכול להיות אותו פאנפיק לגבי שנון , טים או טומו תלוי מה הסיפור ומה שזורמים איתו ואני בטוחה שאת או כל אחת אחרת יכולה לכתוב פאנפיק דומה לזה ושהדמות המרכזית לא תיהיה בהכרח ג'ארד. אני מקווה שאף אחד לא נעלב ושכל אחת תקבל ת'דעה שלי כמו שאני קיבלתי את שלה=)) כל אחת ומה שהיא חושבת=)

LoveYourHate

New member
אוקי אני אסביר ..

לנו זה לי ולעוד כמה בנות מהפורום.. יש לך כישורון כתיבה מדהים באמת שמדהים..אבל כל הקטע הזה של לכתב על אחד מהלהקה זה נשמע מוזר.. לא יודעת ובמיוחד שזה ג'ארד שכבר דברנו על זה שהוא לא צריך להיות מרכז הכתרת. את רושמת עליו פאנפיק..זה לא בא בתקופה טובה כ"כ..[אני אסביר לך הכל במסר יותר טוב ואישי] כמובן שמתמקדים בדמות הראשית אבל הדמות הראשית שלך זאת האישה לא ג'ארד. לפי דעתי כן..הדמות הראשית זו האישה.את מדברת בגוף יחיד עליה את כאילו מספרת את הכל דרך העניים שלה אז אני לא חושבת שג'ארד הוא הדמות הראשית של הסיפור. חח הפייבוריטים שלי הם טים[כרגע] ושאנון יש לי משהו מטורף למתופפים ובאסיסטים
אני מקווה שאת לא אומרת את זה בציניות
ירד לך ממנו בגללי?

תכלס...

אין לי מה לומר עכשיו ,באמת שלא . להגיד שירד לי בגללך אני לא אגיד שכן אבל אני לא אגיד שלא . ולא רשמתי את הפיק בתקופה טובה? אני אשמח לקבל על זה הסבר . זהו באמת שנשארתי בלי מילים ,באמת שלא .

../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

לא קראתי את הפיק אבל ממה שהבנתי הוא בכלל לא היה עליה, אז איפה פה הפנטזיה? וכאילו, מה זאת אומרת לא מוצא חן בעיינך ובעוד כמה בנות בפורום? אתם לא חושבים שזה פוגע שאתם- מדברים מאחורי הגב של כמה חברי הפורום פה? וכןןןן, כבר סיכמנו שג'ארד הוא לא המרכז, אז מה? מעכשיו אסור להתבטא ולכתוב עליו סיפורים? והיא ציינה שהוא בכלל לא הפייפוריט שלה אז מה הבעיה?

אני אגיד לכן מה הבעייה..

הבעייה היא שזה פורום של 30seconds to mars. ופאנפיק על ג'ארד ועל שאתם שוכבים ושיש לכם ילד .. אני לא יודעת אם זה במקום לפה. ובכלל, כל הדיון הזה שהיה בעבר על העניין של היחס לגראד לעומת היחס לכל הלהקה בא יותר ליידי ביטוי פה. אנחנו באמת אוהבות אותך ואנחנו מקוות שאת גם יודעת את זה, פשוט סיפור מסוג הסיפורים האלה מתאים יותר לקומונה או לפורום של גארד לטו. פה זה פורום על להקה שלמה. ושום דבר שנאמר פה לא נאמר בנימה של כעס או התקפה או שום דבר. דרך מחשב הכל נשמע שונה וחשוב לי להדגיש שזאת לא הכוונה. בכלל בכלל לא. [:

אוח נו באמת,../images/Emo205.gif

א. היא לא אמרה שהפיק לא עליה? הוא מסופר בגוף ראשון ממה שהבנתי אבל הוא לא עליה. ב. לא התייחסתן לזה- "וכאילו, מה זאת אומרת לא מוצא חן בעיינך ובעוד כמה בנות בפורום? אתם לא חושבים שזה פוגע שאתם- מדברים מאחורי הגב של כמה חברי הפורום פה? " שאגב, אותי עיצבן אישית.

מיטל.. מה זה ריכולים?!

מה זה לדבר מאחורי הגב?1 אנחנו לא מדברות דברים רעים על אף אחד.. סך הכל, הסכמנו עם איזשהי דיעה ואופק הסכיהמ לכתוב אותה על גבי הפורום. מה זאת ההגזמה הזאת?!

אמרתי ריכולים? ומה הגזמתי??!../images/Emo205.gif

עובדה שאתן כן מדברות מאחורי הגב, אחרת, איך הגעתן למסקנה הזאת?

למעלה