פאטץ' 0.52

MR Lordi

New member
../images/Emo41.gif פאטץ' 0.52 ../images/Emo41.gif

הפאץ' יתקיים מחר בשעות: 7:00-17:00 קראתי איפשהו מה יהיה בפאץ': (לא בטוח שזה מה שיהיה)
NPC של FangBlade (הLegit הראשון שהגיע לרמה 200 במייפל גלובל!)
Horntail
Monster Carnival (פארטי קווסט חדש בלודי!)
Showa!!!!!!!
סרבר חדש- Yellonde (הסמל של הסרבר
)

אעאע!! אני מנחש שפאצ' אחרי זה זה פסחא.

אגב מה כ"כ מיוחד בשאווה? לא מצאתי מידע רב.

ישש!! סוףסוף שוואה!!!!!11111111

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: מגניב לפאנגבלייד!! NPC משלו!!!!!XDDDDDDD בטח הוא יהיה במייפל איילנד יעזור לנובים כדי לשמש דוגמא D; ייאי שוווווווווואההההההההההההה

אז זה מה שמאצתי כי אני צריך ללכת לישון ....

בכל זאת פורים.... אז ככה: אני ראיתי כמה סירטונים ולפי הנזק אני מעריך שהפיקיו יכול להחליף את מייז או משו כמו 40-60 כאילו כזה בייניים בין לודי ל-מייז הפיקיו עורך 10 דקות ולא הבנתי למה יש בסוף LOSE כי לא ראיתי שהם עשו משהוא.... מעננין מה קורה אם מצליחים בו....

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אז זה נכון..

אז הינה עוד PQ לרמות האלה, כאילו שזה באמת חסר. מתי הם יחשבו על להוסיף משהו לרמות 71-100? ><

למה?? זה מעולה שיהיה סוף סוף מה לעשות

כי לודי PQ ממזמן לא יעיל למי שמעל לרמה 40+.... אני מוצאת את עצמי ממש נאבקת ברמה הזו

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אבל

יש לכם מרמה 35 עד רמה 50 כולל PQ בלודי, מרמה 51 עד 70 PQ באורביס וLMPQ ומרמה 71+ אנחנו צריכים להתאמן כל כך הרבה על מפלצות (להשיג 2.5 מיליון EXP מאימונים זה באמת לא כיף) כשNexon ממשיכים להוסיף לרמות 35-70 עוד אופציות לPQ's.

בל זה כל העניין....

כולם כל כך רוצים עבודה 3 אבל מיכיוון שזו היתה מספר העבודה הכי גבוה לא רצו שכולם יגיעו לרמות גבוהות בקלות בגלל זהמקבלים פחות מהפירט פיקיו מעל רמה 70 אבל עכשיו כשיש עבודה 4 אני בטוח שיוסיפו לפחות 2 -10071 101-120 ואולי כשיהיו הרבה רמות 160+ 121-160

תיקונים שאפחד לא יעיר

כולם כל כך רוצים עבודה 3 אבל מיכיוון שזו היתה מספר העבודה הכי גבוה לא רצו שכולם יגיעו לרמות גבוהות בקלות בגלל זה מקבלים פחות מהפירט פיקיו מעל רמה 70 אבל עכשיו כשיש עבודה 4 אני בטוח שיוסיפו לפחות 2 נוספים : אחד מ- 71 עד 100 ואחד מ- 101 עד 120 ואולי כשבמייפל יהיו הרבה רמות גבוהות מעל 160 121-160

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif לקח לי זמן לפענח את מה שכתבת,

זה לא כל הקטע, זה כל כך לא פייר עד שזה מבאס! כל הזמן מוסיפים פיקויים לרמות 35-70 +- ואנחנו צריכים לשבת על התחת ולהתאמן במשך שעות כדי להשיג את האחוזים שמשיגים תוך שעה בפיקיו.

MR Lordi

New member
המידע האמיתי על הפאץ':

-Monster Carnival -Horntail -Easter Event (חג הפסחא) וחפצי קאש...

מצאתי עוד חומר וגם על הורנטייל יש לי כמה.....

אז על הPQ קודם : מישהוא אמר למטה שיש פארטי נגד פארטי או משו כזה אז זה זה.... יש נקודות קרנבל שמשיגים מהריגת המפלצות הראשונות אבל שאתה משיג אתה צריך לבזבז אותן על מפלצות שיעכבו את הקבוצה השנייה מלהרוג אותן די מסובך לטעמי.... ובסוף מי שנישאר עפ הכי הרבה נקודות מנצח

שלחתי משהו והוא לא התקבל מישומה....

עוד פעם.... עוד על הפיקיו אי אפשר להיכנס לשם עם שיקויים כך אבל כל מיפלצת שאתה הורג נותנת כמה שיקויים וצריך לדעת מתי להשתמש בהם כי אחרי כמה זמן גם הקבוצה שנייה יכולה לקחת את אותו שיקוי לא כל כך הבנתי את זה כי..... נגיד שיש פארטי שהורגים מהר מידי ולא צריכיפ שיקויים אז האקר יכול לישאוב להם את כל השיקויים כשהם יהיו צרכים אותם

עכשיו על ההורנטייל

הורנט טילל כמו זאקום מורכב מכמה גופים אבל פה יש לו: זנב,כנפיים,שתי ידיים,ראש 1,ראש2,ראש3 לראש 2 יש הכי הרבה חיים (400 מיל) ולזנב יש הכי הרבה התקפה (1360) מה שבאמת קשה בו לפי הסרטונים שכשהורגים חלק מסוים הוא נישאר להילחם כמו שהוא היה אבל אי אפשר ליפגוע בו.....

למעלה