פאטץ' 0.52

deisy

New member
הבנתי שיהיו משימות חג הפסחא גם

אולי תמצא גם חומר עליהם? תודה!

לא מצאתי אל מצאתי משהוא אחר....

איונט של מצעד העגבניות במייפל אירופה יש שם עגבנייה ענקית שקל להרוג אותה והיא עושה 1 כל פעם אבל היא תופסת חצי מהמפה

עוד כמה זמן!?!?!?

למדתי משהוא חדש: ְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְְֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֱֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֲֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֳֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֵֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַַָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂ כל יום לומדים משהוא חדש... פעם הבאה שאני יכתוב משהוא שיש לו שניסוגים של ניקוד אני ינקד :)

גמני היתבאסתי....

סתם..... למרות שרק ללכת לשם לראות את המקום והמשימות שיש שם בהחלט שוות

SimsY

New member
אני לא חושב שצריך להיות כל כך שליליים

אז לא יהיה שאווה.... פעם הבאה... גם בלי זה יש המון דברים מדהימים לפאטץ' הזה כמו הקווסט של ההורן טייל שנותן את השרשרת הזאת שמפוצצת אותך ב-DEF והקרנבל המוזר הזה עדיין לא יודע מה זה וגם הגיע זמן הנקמה בביצים - שנה שעברה כשהיה את חג הפסחא רק התחלתי לשחק - היה לי לוחם ברמה 11 והם קרעו אותו!!!! שנייה לא יכולתי לשחק זה היה מזעזע - בינתיים הספקתי להגיע לרמה 36 עם הלוחם הזה - להשתעמם, לעבור לקוסם להגיע לרמה 64 ועכשיו הגיע זמן הנקמה.

SimsY

New member
אוקיי ניסונות התקנה -

ניסיון ראשון - אחרי חצי מגה זה עשה לי הודעת שגיאה - מעניין כמה זמן נצטרך לחכות עד שהכל יותקן כמו שצריך בלי בעיות

שתי משימות חדשות../images/Emo27.gif

למישהו יש מושג מאיזו מפלצת נופלות ביצים ירוקות??

נראה לי הבנתי את הקטע....

ביצים צהובות נפלו לי מחרטא של מפלצות כגון ג'לי ושות' לנובים כך שאני מניחה שהירוקות נופלות ממפלצות לרמה גבוהה יותר... (כי ללכת עכשיו עש לודי בשביל ביצים שישכחו
)

וואו.קמצנות לשמה.../images/Emo87.gif

גם עוד פיקיו עלוב ומיותר בעליל. וגםםםםםםםםםםםם (!!!!!!!!) אין שאווה. מה שכן הוסיפו בכל זאת- הורנטייל הארור יימח שמו. הפיקיו חסר התועלת. כפתור TRADE למי שיש לו חנות. מפה כללית של כל מייפל (!!!!!). ובמובן- הביצים הארורות.

זה לא חדש

זה כבר היה מאז שחדשו את המפות בכל המקומות- רק היה צריך ללחוץ קליק שמאלי על מפה

למעלה