עידכונים

Kryptonite

New member
זה גם היה בעמוד האחורי של ידיעות

(לתום שלא מאמין שהיא כן מופיעה שם
) שמו תמונה שלה מהמשחק של הלייקרס (הכי אחרונה, עם הפיאה החומה... חבל שלא שמו את הפעם הראשונה עם הפיאה הבלונדינית) וכתבו שהיא מסתובבת עם פיאה, והיא הגיעה למשחק של הלייקרז, כנראה כי יש לה רומן עם שחקן.
ממתי גם הם נהיו כאלה מעפנים?!

Britney Style

New member
../images/Emo6.gif מגניב, זה טוב שמפמפמים אותה כאן

בתקשורת ... כמה שיותר חשיפה ככה יותר טוב ואולי ייוצרו מגעים להבאתה לארץ (דיי תנו לי לחלום!
)

0rin

New member
../images/Emo210.gifעכשיו שמועות שהיא יוצאת עם

כדורסלן? אני שמעתי כל השבוע בערוץ E שהיא וזה ששיחקה איתו טניס במכון גמילה בדרך להיות ביחד....מ'זה בדרך..ביחד. והיא גם אמרה שהוא הנשקן הכי טוב שהיה לה עד עכשיו..

SuperShiro

New member
פאולו דה דון עובד עם בריטני

Polow Da Don Working With Britney Polow Da Don who frequently works with Sean Garette is signed on board to work with Britney as well: "Now working with 50 Cent, Nicole Scherzinger, R. Kelly, and Britney Spears, as well as with his own artists Rich Boy and Keri Hilson" He has done this: Fergie "London Bridge","Glamorous". Co-Produced: The Pussycat Dolls Buttons"
תרגום פאולו דה דון שלמעשה עובד עם שון גראט עובד עם בריטני גם כן. כרגע הוא עובד עם 50 סנט, ניקול סצ'יזנגר [סולנית להקת הפוסיקט דולז], ר. קלי, ועם בריטני ספירס. כמו כן הוא עובד גם עם האמנים שלו [בטח אלה שהוא "גילה"], Rich Boy וקרי הילסון. הוא הפיק את "London Bridge" [גשר לונדון], "Glamorous" [זוהר] לפרג'י, והשתתף בהפקת השיר "Buttons" [כפתורים] של להקת הפוסיקאט דולז.

xtina 4 ever

New member
נשמע נחמד..../images/Emo210.gif

אבל זה לא בדיוק פופ, ויהיה דיי חבל אם היא תפנה לכיוון האראנבי לגמריי.

Upgrade U

New member
וואלה? מגניב ביותר

אם אני לא טועה הוא גם עבד עם קליס על Blind For Me או איך שלא כותבים את זה.

Kryptonite

New member
../images/Emo124.gifג'סטין התקשר לבריטני!

במסיבת עיתונאים לכבוד הסרט שהוא משתתף בו "שרק 3" הוא סיפר על זה. "התקשרתי כי הייתי מודאג לה. היא אישה נהדרת, אני בעדה. זה ניראה כאילו עכשיו היא לאט לאט משתלטת על הכל."

מכין לעצמו קרקע..

ממש כמו אבריל שהתחילה לעדן את מה שהיא אמרה על בריטני הם יודעים שהם הולכים להישאר מאחור אז אתם יודעים מה אומרים "אם אתה לא יכול להילחם באויב שלך תתאחד איתו" [או משו בסגנון...]

רחלי פ

New member
2 שאלות

Bloodshy & Avant עובדים/עבדו עם בריטני על האלבום החדש? עם מי עבדו לפני ג'י.אר רותם, סוויז ביטז, שון גארט, פארל וויליאמס, ני-יו, דר. לוק, טי-פיין, סקוט סטורץ וטימבאלנד?

למעלה