עידכונים

candyheart

New member
כן,רוב האנשים חיים את הרגע...

מה שיש עכשיו זה מה שקובע,לא משנה מה קרה בעבר.זאת גישה שהיא הרבה פעמים חיובית-אבל תלויבאיזה מקרה. בנוסף יש אנשים שלא יודעים לגבש דעה משל עצמם,הולכים עם מה שהתקשורת אומרת להם,כי הם לא מספיק אינטליגנטים לחשוב לשניה שאולי מה שהתקשורת אומרת לא תמיד נכון.הם לא מצליחים לקלוט מתי התקשורת מתנקלת למישהו בצורה אובססיבית,גם כשהוא לא עשה שום דבר,כמו בריטני ומתי התקשורת נותנת לדברים שמישהו עושה לעבור כמו כלום,כמו ג'סטין למשל. זה עצוב שהמצב ככה...ממש עצוב.

Kryptonite

New member
המקרה הכי עצוב זה שאנשים אומרים משהו כמו

"אבל זה היה כתוב בוואלה!!!!" "אבל ראש 1 פירסמו את זה במדור שלהם!!!!!!!!!11111111111111111111" זה מ-מ-ש עצוב.

Brit22k

New member
אני שונא את ראש 1 !!!

הם פשוט שקרנים וחארות! כל הזמן רושמים שקרים ולא רק זה ! במדור של המוזיקה הם שמים לכולם כתבות עם תמונות ! ולבריטני אף פעם לא שמו תמונה במיוחד בזמן האחרון .... כמה פעמים רשמתי להם , ושלחתי פקס , והם אף פעם לא ענו או פרסמו את המכתב שלי אבל הדבר היחד שהם יודעים לעשות זה לשים תמונות פפרצי שלה

brit is my love

New member
אני שונא את וואלה!!!!

הם כאלוו קקות הם רושמים תדברים הכי שקריים שיש!.. ובקשר לראש 1 הם דווקא אחלה כשבריטני עשתה קרחת הם רשמו כזה:"מאתנו לא תראו את התמונה עם הקרחת אנחנו תומכים בה".. או שהם רשמו:"אנחנו לא יודעים אם זה נכון שבריטני ניסתה להתאבד או לא אבל אנחנו עדיין תומכים בה ואוהבים אותה... העיקר שתחזור לעצמה"... ממש חמודים
אבל מי יודע... לא קראתי שנים ראש 1 ככה שיכול להיות שהם רושמים דברים מגעילים עליה

Brit22k

New member
אני צריך לעדכן אותך בקשר לראש 1 ../images/Emo9.gif

הם רשמו השבוע כתבה על בריטני ! על זה שהיא טבעה את תחנת הרדיו ... ובסוף הם רושמים : -"אין לך דברים יותר מעניינים להתעסק בהם מאשר לאיים על תחנות רדיו קיקיוניות?" וזה היה ממש מעצבן כי הם לא רשמו בכתבה שאת התמונות של בריטני עם קרחת הם מפרסמים ברחוב וזה ... אז למה שהם לא ירשמו בריטני את צודקת או בושה לתחנת הרדיו הזאת , משהו כזה ... זה די מעצבן! אבל את המשפטים שאת רשמת , אני קראתי אותם בעיתון ואני שמחתי אבל גם מה שמעצבן זה ולא רק בראש 1 ... זה שפעם הם מצד של בריטני ופעם הם מלכלכים עליה... כל פעם משהו אחר...!

tali44

New member
כן, אני גם מכירה את זה שפעם הם בצד שלה

ופעם לא. בדרך כלל כותבים שליה דברים טובים, אבל לפעמים הם כותבים דברים מגעילים, זה תלוי בכותב ובסגנון כתיבה שלו וההערכה כלפי בריטני וזה תלוי במקרה ובתקופה. בכל מקרה, אל תקחו את זה ברצינות.

tali44

New member
ועוד פעם הייתי כזאת...../images/Emo4.gif

לאינטרנט לא הייתי מאמינה, אבל לעיתונים כן. וגיליתי שזה ממש לא ככה... אני מודה לאלוקים שאני לא פתאטית כזו יותר.

annaLOVExtina

New member
אני בטוחה שהם יודעים טוב מאד למה היא התכוונה

הם פשוט רוצים להפוך את הכיוון כדי שיווצר תירוץ טוב לרדת על בריטני, מה ניראה לכם?

SuperShiro

New member
הרבה יותר קל להם ונוח להאמין שהיא לא הייתה

צינית. זה עלוב פתאטי, מכוער, מגעיל ומה לא? אבל אין מה לעשות, ככה התקשורת בנויה, בעיקר כשמדובר בבריטני. אנשים נהנים להאמין שהיא הייתה אלכוהוליסטית מסוממת ונשארה כזאת, התקשורת פשוט לוקחת את המעשים שלה, הופכת אותם ומשתמשת בהם לטובתה [לטובת התקשורת כמובן]. היא הייתה במצב נפשי קשה, היא לקתה במניה דיפרסיה, ואם אנשים נהנים ומעדיפים להאמין שהיא הייתה אלכוהוליסטית מסוממת משוגעת זו אך ורק הבעיה שלהם - To hate someone you first of all got to hate yourself. שיבושם להם, אני רק מחכה לרגע שהם יאכלו את הכובע

Brit22k

New member
../images/Emo20.gif עוד תמונות פפרצי ../images/Emo20.gif

התפרסמו עוד תמונות פפרצי של בריטני עם השומר ראש מאותו היום שבריטני עשתה קניות! בריטני נראת מדהים! אבל רק השיער לא משהו...
לא ברור מה היא עשתה איתו ...
בקיצוררר....: לחצו על הקישור כדי לראות את התמונות

shir spears

New member
חחחחחח לא נראה משהו?

הוא זוועתייי..
שתתחיל להסתובב עם השיער האמיתי שלה בלי תוספות ובלי כלום..הוא אמור להיות כבר די ארוך לא??
חוץ מהשיער נראת טוב

למעלה