עידכונים 15.4
J JOYE האחת New member 15/6/07 #2 בריטני הייתה באולפן הקלטות... ואחרי האולפן הלכה לסודיו שלה לעשות אודישן לרקדנים... ניראת מעולהההההההההההה
בריטני הייתה באולפן הקלטות... ואחרי האולפן הלכה לסודיו שלה לעשות אודישן לרקדנים... ניראת מעולהההההההההההה
0 0verpr0tected New member 15/6/07 #8 ../images/Emo99.gifניראת ממש טוב ממש אהבתי את איך שהיא התלבשה ניראת מעולהההההה
T tali44 New member 15/6/07 #13 ואוווו הפעם היא סופסוף נראית ממש טוב!! לשם שינוי אחרי כל השמלות והתוספות המזוויעות... זה שאין לה איפור זה משהוא אחר, אבל היא ממש יפה פה.
ואוווו הפעם היא סופסוף נראית ממש טוב!! לשם שינוי אחרי כל השמלות והתוספות המזוויעות... זה שאין לה איפור זה משהוא אחר, אבל היא ממש יפה פה.
0 0rin New member 19/6/07 #65 ../images/Emo210.gifיש עוד תמונות מהיום הזה? היא מהממתתת אמאא היא מדהימההההה ציפורניים, גוף, שיער, משקפיים, עגילים@!$@! והאקססורים [accessory] הנלווים ..
../images/Emo210.gifיש עוד תמונות מהיום הזה? היא מהממתתת אמאא היא מדהימההההה ציפורניים, גוף, שיער, משקפיים, עגילים@!$@! והאקססורים [accessory] הנלווים ..
Y YugiBoy New member 15/6/07 #12 מה יש לה על הרגל? כזה פס שחור... ועוד אחד ממש למעלה אבל זה נראה כמו תאורה.. אין לדעת
ע עדידי15 New member 15/6/07 #18 משום מה הלבוש שלה פה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif מזכיר לי את הלבוש של ג'סטין טימברלייק בכל קליפ שלו D:
משום מה הלבוש שלה פה../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif מזכיר לי את הלבוש של ג'סטין טימברלייק בכל קליפ שלו D:
I Invisible Boy New member 15/6/07 #9 נראת מעולה../images/Emo99.gif ולשם שינוי, השיער שלה נראה טוב. או שזה בגלל הכובע
Shiri from the block Active member 15/6/07 #1 מושלמת מושלמת מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
S SuperShiro New member 15/6/07 #14 אמרו שהיא הייתה באולפן ההקלטות במשך 4 שעות , ושהיא עשתה אודישנים בכדי לבחור שני רקדני רקע. מישהי תחזור בקרוב, בקרוב מאוד
אמרו שהיא הייתה באולפן ההקלטות במשך 4 שעות , ושהיא עשתה אודישנים בכדי לבחור שני רקדני רקע. מישהי תחזור בקרוב, בקרוב מאוד
S SuperShiro New member 16/6/07 #27 נכון, בשביל זה צריך לקוות שהחופש הגדול יגמר מהר ואני לא רוצה שהוא יגמר מהר