עידכונים 29.6.2010

לגמרי ../images/Emo23.gif

וכמובן המערכון של מירי עם יוסי במעלית
"שתדע לך שאני כ"כ מודרנית שאתמול ישבתי במסעדה והזמנתי קיש"

britmel

New member
בבקשה לבדוק יותר טוב לפני שאתם מפרסמים משהו

ניקולה פורמיצ'טי ,סטייליסט שבין היתר עובד גם עם ליידי גאגא פרסם לפני יומיים בבלוג שלו תמונות לעיתון ווג היפני, ושם הדוגמן כביכול הוא ג'ו קלדרון. כמו שאתם רואים בתמונות הבאות יש דמיון מאוד מ-א-ו-ד גדול בין "הדוגמן" הזה לגאגא. מה שעורר עוד יותר את החשד שאכן מדובר בגאגא היא העובדה שג'ו קלדרון הוא לא דוגמן שמוכר לאף אחד וגם לא מופיעים עליו שום ערכים בגוגל או בויקיפדיה. בהמשך לכך עלו השערות שג'ו זה בעצם ג'ואן , השם השני של ליידי גאגא וקלדרון זה שם משפחה איטלקי כמו ג'רמנוטה. בנוסף לכך פרז הילטון פרסם בטוויטר שלו את אחת התמונות ( התמונה הראשונה) תחת השם "MY HUBBY" – ככה פרז מכנה את ליידי גאגא. לפני 4 שעות ניקולה פורמיצ'טי עצמו , שהוא הייה הסטייליסט בצילומים האלה רשם בטוויטר שלו : "Lady Gaga As A Boy For Vogue Hommes Japan?" … אז מה אתם חושבים? : *** עדכון : אחרי שאני רואה את התגובות שלכם פה אני חייבת להסביר לכל הגאונים שמתחילים שוב עם זה שגאגא היא קוקסינל- אני כמעט בטוחה שזו גאגא , כל הרמזים מצביעים על כך! אבל זה לא אומר שהיא גבר! היא בוודאות לא גבר!! זו תחפושת!!!! בשביל העיתון! זה בסדר כשאנשים שהם לא מעריצים של גאגא ולא טרחו לבדוק שום דבר לפני שהם אומרים שהיא גבר , אבל אתם הרי יודעים שהיא לא , לא צריך סתם להתחיל עם זה עכשיו. נחכה ונראה , אני מאמינה שזה סוג של תרגיל שיווקי או משהו כזה , ובסופו של דבר נגלה שזו אכן הייתה גאגא. אם זו היא או לא נחכה... ונראה לי שזו לא היא... :\

theone24

New member
ברור שגאגא היא לגבר, או הייתה גבר אי פעם...

אני לא ראיתי איפשהו בפורום שמישהו רשם שהיא גבר, אלא שהיא מלכה על כך שהיא זורקת ז** על כולם ומעיזה להצטלם ככה. אם היו למישהו ספקות למישהו שהיא גבר, אני חושב היא הוכיחה זאת חד משמעית עם הבגדים שהיא לובשת (או יותר נכון, לא לובשת). לדעתי זאת כן היא, "הוא" די דומה לה בפנים ובצורה החיצונית של האף. לדעתי אם זאת היא, היא יצאה "גבר גבר"... צוחקת למוסכמות בפנים ומעיזה. מלכה.

britmel

New member
סבבה .. סליחה על ההתקפה..

אני לא רואה את הדמיון.. אבל מעניין באמת... לדעתי לא כזה דומה לה...

HanAn189

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קודם כל למרות שמאקו מפרסמים הרבה זבל סמכתי עליהם משום מה
וכן היה לי מוזר שאין סימנים לחזה אצל הבחור הזה. אבל עדיין, זה דומה בטירוף (האף!). ובקשר למיניות של גאגא! אני אף פעם לא חשבתי שהיא אישה. כל אדם שפוי יודע להבחין בתווי פנים של אישה וגבר. גם האישה הכי בוצ'ית בעולם אפשר להגיד שהיא אישה ולא גבר. זאת שמועה הרסנית שרצה ותרוץ תמיד בכל העולם וחבל.

theone24

New member
רגע...אני מבולבל.

אז אתה חושב שהיא אישה או גבר? מצד אחד אתה לא חושב שהיא אישה. מצד שני חושב שזאת שמועה הרסנית.

britmel

New member
גםאני לא ממש הבנתי ..

קצת סתרת את עצמך... ותגיד לי אם זאת נראית לך גבר.... ------->>

HanAn189

New member
צודקים שניכם ../images/Emo6.gif

אני מיהרתי אז אפילו לא שמתי לב להמ שכתבתי
אני אף פעם לא חשבתי שהיא גבר. רואים בפנים שלה, ורואים את זה כל פעם לפי הגוף שלה (ולא חסרות הזדמנויות לראות את הגוף שלה
). זהו

candyheart

New member
זו באמת היא? ../images/Emo2.gif

בחיים לא הייתי מנחשת! אם זו אכן היא,אז כלהכבוד על התעוזה! רעיון נחמד מאוד.

YugiBoy

New member
אף אחד לא אמר שזו היא../images/Emo69.gif

למען האמת, אף אחד לא אמר שום דבר. שונא מדורי סלבס של אתרים בישראל, זה יותר גרוע מTHE SUN

theone24

New member
ליידי גאגא על Vogue היפני כגבר?

תמונות חדשות של גבר, המזכיר באופן חשוד את גאגא, דלפו לרשת בלי הרבה הסברים לגבי האדון. נרמז שתמונות אלו שייכות למגזין Vogue היפני שצילם את גאגא כגבר. האם מדובר בדרך שלה להלחם בשמועות הרבות שהופצו על מיניותה מרגע הגעתה לסצינת הפופ? האם מדובר בעוד סנסקציה מבית גאגא הלא יודעת שובע? אני מניח שעם הזמן נדע.

YugiBoy

New member
למרות הדיווחים שזו גאגא (באתרים בארץ)

כרגע הם שומרים את כל העניין במסתוריות. אני לא חושב שזו גאגא, אבל לא הייתי מופתע אם זו הייתה היא
מאוד מאוד דומה.

theone24

New member
קיילי מינוג - אפרודיטה 2010 - תמונות.

תמוונת נוספות מתוך הבוקלט הרישמי של האלבום.

theone24

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

!

theone24

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

theone24

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה