בבקשה לבדוק יותר טוב לפני שאתם מפרסמים משהו
ניקולה פורמיצ'טי ,סטייליסט שבין היתר עובד גם עם ליידי גאגא פרסם לפני יומיים בבלוג שלו תמונות לעיתון ווג היפני, ושם הדוגמן כביכול הוא ג'ו קלדרון. כמו שאתם רואים בתמונות הבאות יש דמיון מאוד מ-א-ו-ד גדול בין "הדוגמן" הזה לגאגא. מה שעורר עוד יותר את החשד שאכן מדובר בגאגא היא העובדה שג'ו קלדרון הוא לא דוגמן שמוכר לאף אחד וגם לא מופיעים עליו שום ערכים בגוגל או בויקיפדיה. בהמשך לכך עלו השערות שג'ו זה בעצם ג'ואן , השם השני של ליידי גאגא וקלדרון זה שם משפחה איטלקי כמו ג'רמנוטה. בנוסף לכך פרז הילטון פרסם בטוויטר שלו את אחת התמונות ( התמונה הראשונה) תחת השם "MY HUBBY" – ככה פרז מכנה את ליידי גאגא. לפני 4 שעות ניקולה פורמיצ'טי עצמו , שהוא הייה הסטייליסט בצילומים האלה רשם בטוויטר שלו : "Lady Gaga As A Boy For Vogue Hommes Japan?" … אז מה אתם חושבים? : *** עדכון : אחרי שאני רואה את התגובות שלכם פה אני חייבת להסביר לכל הגאונים שמתחילים שוב עם זה שגאגא היא קוקסינל- אני כמעט בטוחה שזו גאגא , כל הרמזים מצביעים על כך! אבל זה לא אומר שהיא גבר! היא בוודאות לא גבר!! זו תחפושת!!!! בשביל העיתון! זה בסדר כשאנשים שהם לא מעריצים של גאגא ולא טרחו לבדוק שום דבר לפני שהם אומרים שהיא גבר , אבל אתם הרי יודעים שהיא לא , לא צריך סתם להתחיל עם זה עכשיו. נחכה ונראה , אני מאמינה שזה סוג של תרגיל שיווקי או משהו כזה , ובסופו של דבר נגלה שזו אכן הייתה גאגא. אם זו היא או לא נחכה... ונראה לי שזו לא היא... :\