עידכונים 29.6.2010

britmel

New member
../images/Emo13.gif חמודהה

ואוו זה נראה שווה
ילדה חמודה בהחלט

X Offender

New member
איזה מדהימה היא ../images/Emo99.gif

אם כבר יורשים אז היא היורשת היחידה של מדונה היא פשוט שכפול שלה, אני בספק אם היא תכנס לעסקי המוזיקה אבל משהו באופנה וסטייל היא בטוח תהיה Lourdes Ciccone זה שם של מעצבת על ללא ספק

theone24

New member
חופשי, לא יהיה לה קל...

בכל מקום שהיא תדרך הצל הענקי של אמה יעמוד שם כחוצץ. יצפו ממנה להרבה, ויש לי הרגשה שהיא תצטרך להוכיח את עצמה לא מעט,בכל דבר שהיא תעשה.... אבל אם כישרון עובר בדם, אז היא מסודרת.

candyheart

New member
אופנת שנות ה-80? לא תודה.

זה נחמג שהן עושות את הפרוייקט הזה ביחד והכל...אבל זה לא נשמע כמו סגנון שאני מעוניינת בו.

HanAn189

New member
יגידו את זה עוד מלא פעמים כמובן, אבל

ככה לא נראית אישה בת 52! אף פעם! וואוו

X Offender

New member
אני מבקש

בינתיים היא בת 51 ב-16.8 היא תהיה 52
כפרה עלייההה

HanAn189

New member
לידיי גאגא מצטלמת כגבר ../images/Emo27.gif

http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/world/Article-f83dde158088921006.htm הזמרת האקסצנטרית, שרבים טענו שהיתה זכר בעברה, שמה קצוץ על כל המלעיזים והצטלמה ל"ווג" היפני כשהיא מחופשת לגבר לכל דבר. הצהרה ג'נדרית, משאלת לב או סתם פרובוקציה נוספת? לדעתי היא מלכה

tali44

New member
זו היא??../images/Emo2.gif

היא ממש נראית גבר!! 100% גבריות.
איזו תעוזה

theone24

New member
אופסי ../images/Emo67.gif לא שמתי שכבר פירסמת...

הייתי עסוק בתרגום וכל אלה.

../images/Emo6.gif אין ממש הבדל../images/Emo3.gif

נראית יותר טוב כגבר (סתם
). באמת מלכה
לצחוק על עצמך זה תכונה חשובה. אה והחתימה שלך זה המערכון האהוב עליי מאחד העם 1 המדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!! עלק הכי מצחיק: מירי : ביי יהודית שתהיה לך שבת טובה ~ יהודית הולכת~ מירי לאילנית : איזה גועל נפש יהודית הזאת,אנטיפטית,לא מוציאה מילה מהפה אילנית משיבה : מסכנה היא אילמת
מירי : איזה אילמת,לא שומעת אותה כל היום רבה עם עמרם אילנית : מירי,זה עמרם. בחיים שלי לא שמעתי אותה
אין על השלוכות האלה!

HanAn189

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

מירי פסקל: "אני נולדתי בשנה מעוברת. שנה אני מזל דגים, שנה אני מזל שור. השנה אני דגים."
אילאנית (עם הדגש כמו שהערסים מבטאים) ומירי

למעלה