עידכונים 19.8

candyheart

New member
נראית קצת מוזר...

אבל זה בטח בגלל המקפיים המכוערות ושהשיער לא מעוצב.זה מסוכג התסרוקות שסבתות הולכות איתן.כשהיא תעצב את זה היא תיראה מעולה!

Shiri from the block

Active member
וואי אממ ממש לא דמיינתי שככה זה יראה../images/Emo12.gif אולי זה טיפשי אבל חשבתי שזה יהיה *קצת* יותר ארוך מזה, לא? הממ זה נראה קצת מוזר, היא צריכה אולי לעשות תספורת/תסרוקת שונה (איכשהו עם הקצת שיער הזה../images/Emo3.gif)

Over To You

New member
זה מוסיף לה כמה שנים חח

היא נראת כמו בת 30 ומשהו חח אבל זה חמוד לה :)

candyheart

New member
דווקא הראשונה יותר מגרת אותה לדעתי...

אבל כמו שאמרתי,זה פשוט התסרוקת והמשקפיים...זה לא בעיה לסדר.סה"כ זה באמת חמוד לה.

YugiBoy

New member
יאאא איזה יופי! למרות

שאני אוהב אותה בשחור, ולמרות שזה קצת מבגר, ושלא היה בא לי שהיא תצבע לבלונד שוב, אם היא עושה ככה פן היא נראית שיא הטוב! מקווה שבVMA היא לא תהיה עם תוספות ופיאה! קצר זה גם הולך עכשיו וגם צעיר, כשיודעים איך לעצב אותו יפה...

lolo6

New member
ממש לא מחמיא לה.

היא נראית זקנה יותר. הצבע מחריד זה יותר דומה לכתום לא לבלונד. וזה מבולגן.זה מכוער פשוט.והוא גם בקושי צמח לה...שישה חודשים אמור לגדול יותר לא? אולי זה בגלל שהיא מיהרה לשים תוספות....זה חונק את השיער ומכביד עליו...ככה שזו הסיבה הכי הגיונית להידלדלות בשיער שלה. תוספות זה לא בריא לשיער שלה....אבל מצד שני השיער הקצר לא יפה..אוף חבל שהיא עשתה קרחת אה?

מוזר לראות אותה ככה..

לא אהבתי בכלל,לא מתאים לה.. זה גם מבגר אותה..הייתי נותנת לה איזה 40-50 מבחינת הגיל.. ובשישה חודשים השיער היה אמור לגדול הרבה יותר... לא דמיינתי אותה ככה בכלל.. אוףף למה לעזעזעל היא גזרה ת'שער היפה שהיה לה קודם?ח-ב-ל!!

B G i r l

New member
40-50?../images/Emo12.gif

איפה את חיה? היא קצת נראית כמו דודה אבל 40-50? לא הגזמת..
חוץ מזה שלקחתם את זה יותר מדי קשה...שיער גודל ותמיד אפשר לשים תוספות

brit is my love

New member
איכססססססססס ../images/Emo5.gif

מה נסגר איתכם אנשיםם!?!? זה דוחחהההה!!! גאד היא נראית כמו איזה חולת סרטן.. שתשים את התוספווות!

0rin

New member
../images/Emo210.gif:O איזו הגזמה!! ממש לא נכוןןןןןןןןןןןןןן

brit is my love

New member
את צוחקת עלי?

היא נראית מפחידה רצח... היא דומה לשכנה הזקנה שלי! לא יודע השיער שלה דליל כזה היא עדיין צריכה להאריך אותו. לדעתי שתשים את התוספות שוב עד שהשיער יצמח, זה לא כזה ביג דיל לכולם יש תוספות.

סוף כל סוף

נפתרה אחת החידות הכי מעניינות בעולם הבידור לאחרונה-איך בריטני נראית באמת,בלי כל התוספות.האמת שזה לא כזה נורא.בטח כבר נמאס לה מהפאות והתוספות,למרות שהם מחמיאים לה.היא צריכה לעשות את ההופעה הראשונה בלי התוספות-פשוט כמו שהיא.

למעלה