עידכון קצר

ellieg

New member
../images/Emo41.gifעידכון קצר

טוב אין לי ממש מה לעדכן, אבל כבר לא אופטימית לגבי ההמשך. (יום רביעי בטא 28, יום חמישי בטא 31). יצאתי לסופשבוע בצפון, וביום ששי ה
הגיע. המשכתי עם התמיכה בגלל שאמרו לי במרפא להמשיך ולעשות בדיקת בטא ביום ראשון. אין לי מושג למה לצפות, אבל אני מנסה לא להשלות את עצמי. זה די נאיווי שאני אחשוב שהטיפולי פוריות ימנעו ממני הריון כימי. כל הסופשבוע הייתי במין מצב ביניים, "לימבו". כבר לא משנה לי מה התוצאה, אבל שיהיה חד משמעי. בנוסף לכל הלחץ של הסופשבוע, דודה שלי, בלי להתכוון, אמרה לי משהו שמאוד פגע בי. המשפחה שלי מאוד רכלנית, כנראה שהיא שמע שאני בהריון ובא לשאול אותי עם הפעם היא תהיה האחרונה לדעת? דודה שלי מקסימה ולא התכוונה לפגוע, אבל כנראה שהתפשט שמועה שאני בהריון, ובשיא הדימומים שלי היא אמרה מה שהיא אמרה. אח"כ הבעלול שם
שנפגעתי וכנראה אמר לה, בגלל שהיא התנצלה עם חיבוק גדול. ודכאון קטן כל הערב.

אפרסקה

New member
אלי אני מאוד מצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

חשבתי עלייך בשבת, קיוויתי שזה יסתדר. מקווה שתרגישי יותר טוב עד כמה שאפשר. הלוואי שהיו לי מילים חכמות יותר אבל אין לי אז אני שולחת
אפרסקה.

טיפטיפ29

New member
אויש כל כך קיויתי

חשבתי עליך בשבת והתפללתי שהכל בסדר. קבלי
גדול גדול, אנחנו איתך, אל תתייאשי, זה גם יכול לקרות, וזה באיזשהו מקום טיפה מעודד, לא? עוד הריון, מגדיל לך את הסטטיסטיקה לפעם הבאה. ככה אני רואה את זה. תהיי אופטימית, לא לוותר!

s h i r a 3 0

New member
../images/Emo24.gif ההמתנה היא מאוד קשה.

מקווה לטוב ושההמתנה תעבור מהר ותדעי מה קורה.

ellieg

New member
../images/Emo26.gif כמו שכבר כתבתי

זהו התוצאות חזרו: בטא 5. לפחות התשובה חד משמעי.

osi28

New member
המון ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif |חיבוק

אוי אלי, כל כך הצטערתי לשמוע שזה לא זה...
כבר שמחתי כשבישרת לנו על הבטא, וחשבתי- הנה העשרים אחוז מהסטטיסטיקה שנכנסה להריון לאחר המפגש שלנו. אין לי מה להוסיף, רק תהיי חזקה והרבה

יעלה31

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ענק

והלוואי ובחודש הבא תהיה בתא שעולה וטופחת!!

צוקה1

New member
עכשיו נכנסתי וראיתי את תוצאת הבטא;-

צר לי על האכזבה אבל כמו שאת אומרת עדיף לדעת מאשר לא (אנו יודעות כמה אי הוודאות עלולה להטריף עלינו את דעתנו). שולחת לך המון
. בטוח שעוד יהיה אחרת: הרבה הרבה הרבה יותר אחרת מאחלת לך את האושר ויודעת שהוא יגיע.מכל ה-
צוקה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אלי ../images/Emo14.gif

אכן חד משמעי
ששובר את הלב. התקוה שעולה ומטפסת עם החיובי וההתרסקות שמגיעה בעקבותיה מכאיבים כל כך. קבלי
ענק, את הצהלולים אני שומרת לפעם הבאה. ההריון הכימי היה החזרה הגנרלית, ההצגה האמיתי תהיה מרשימה ותבכה לך בלילה בעוד עשרה חודשים בערך.
נועם

debby12

New member
מנהל
מצטערת לשמוע

שהבטא ירדה, מקוה שתצליחי לאסוף את עצמך מהר מהמקום העצוב בו את נמצאת. אני מאחלת לך בטא חיובית שתעלה ותכפיל במהרה (תחשבי חיובי -- בהריון הכימי הגוף שלך כבר הוכיח לך שהוא יודע להיות בהריון - עכשיו רק נשאר לך לתת לו עוד צ'אנס).

מם 1971

New member
מצטערת כל כך../images/Emo24.gif

קיוויתי כל כך והחזקתי אצבעות חזק חזק. מחבקת אותך מכל הלב ומתפללת שהפעם הבאה תהיה הצלחה מלאה.

h i l a l

New member
../images/Emo24.gifמצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

ושולחת לך את כל ה
ים,שהפעם הבאה תהיה האחרונה,הלוואי.....

לי מ ו ר

New member
אוי כל כך כואב

נכנסתי במיוחד לראות מה קורה איתך. שולחת לך חיבוק חק חזקכי אין לי מילים.

babywishing

New member
אויש מצטערת ../images/Emo7.gif

נכנסתי במיוחד כדי לראות מה קורה כל כך מצטערת שכך זה נגמר
שולחת לך חיבוק ענקי ללא מילים

einav8

New member
אוי - ממש מצטערת ../images/Emo7.gif

מחכה לעדכון - מקווה לטוב. בינתיים קבלי חיבוק גדול. מחזיקה אצבעות.

einav8

New member
אוי לא ראיתי את העדכון ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ליבי איתך! אין הרבה מה לומר במקרים כאלה חוץ מלתת הרבה

sab sab

New member
../images/Emo10.gif אתם בוודאי מאוכזבים וכואבים

מהתוצאה האחרונה וליבי איתכם....אני מאחלת לכם שהבטא הבאה תלמד לטפס על הרים גבוהים ביותר!!!

למעלה