עידכון קצר

ginger5

New member
מצטערת

מבינה מה את עוברת ומכירה את האכזבה שאחרי התקווה. מאחלת לך שזו תהיה האכזבה האחרונה

חבובי

New member
מצטערת לשמוע...../images/Emo4.gif

ומאחלת לכם יותר הצלחה בפעם הבאה... אבל תתעודדי, כי לפחות זה קרה!!! ב"ה תשאבי מזה כוח, והרבה תקווה.

נרי כ

New member
../images/Emo7.gif זה ממש לא פייר.

אני לא יודעת איך אפשר לנחם, בטח לא עכשיו, כל כך צמוד לשמחה ולאכזבה הקשה. אולי באמת רק בידיעה שהנה זה אפשרי, ורק צריך עוד קצת מזל, או עוד יותר תמיכה וזה יצליח. אבל בינתיים רק
חם לנחמה ו

חגית6

New member
אלי, מצטערת לשמוע ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתתאוששי מהר ותמשיכי הלאה לחתור להריון קל ותקין

chompi1

New member
אוי, אלי, ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

אני כל כך מצטערת. אין לי מילים, רק
חזק חזק. זה כל כך כואב לגעת באושר ואז שיתנפץ, אבל לפחות את יודעת שנקלט הריון וזה טוב. בפעם הבאה הוא גם ישאר ל- 9 חודשים.

d2b2

New member
אויש אלי אני לא הייתי בבית כל היום

וגם אני קיבלתי היום שלילי על הזרעה אחרונה וחודש הבא כבר הולכים ל-IVF פשוט יום מנוכס !!! כל כך קיוויתי לשמוע ממך על בטא יפה היום . בכל מקרה ממש הצטערתי לשמוע אבל שתינו צריכות להתחזק לקראת הנסיון הבא שנקווה מאוד שכל זה היה באמת חזרה גנרלית אחת גדולה לקראתו !!! שולחת לך מלא חיבוקים ונשיקות .

h i l a l

New member
שולחת ../images/Emo24.gif גדול גדול

ומקווה שהפעם הבאה תהיה האחרונה,והכי חשוב לא להתייאש כי בסוף זה מגיע ןבגדול......
ומה שלומך ככה?

Yosepha

New member
לאלי

כל כך מצטערת לשמוע. זה קרה לי פעמיים. שום דבר לא יעשה את זה יותר קל עכשיו, כי זה כואב נורא. שולחת לך חיבוק גדול, ושתדעי שהזמן מביא תקוות חדשות. מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה תצליח, ותסתיים אחרי תשעה חודשים עם תינוק/ת/ות מקסימים. יוספה.

ellieg

New member
תודה בנות

היום הייתי באיכילוב, ומתחילים עוד סבב. הבעלול טוען שהעשיה של הטיפולים מחזירים לי
לפנים. לחוצים איתנו לא להגיע ליותר מדי זקיקים (בגלל שיודעים אצלי נקלט), אז בגלל שהחודש הקודם נוצר רק זקיק אחד אין חודש המתנה (ואני מעדיפה ככה). אפילו כצת מרגיע הריון כימי: מרגיע שגם עם זקיק אחד ו 7 מיליון ניתן להשיג הריון. ובונוס קטן. בארומה של איכילוב פגשתי את D2B2. נחמד לראות פרצוף מוכר.

d2b2

New member
הי אלי בהחלט נחמד לפגוש פרצוף מוכר

גם אני מאוד מאוד שמחתי לראותך ונקווה שבפעם הבאה שנפגש שם זה יהיה בחדרי הלידה אמן אמן אמן !!! זהו שלחי לי מסר אם בא לך ונהיה בקשר . לילה טוב

rozi3

New member
עצובה בשבילך וכואבת ../images/Emo140.gif

מקווה שבפעם הבא הבטא תכפיל כמו שצריך!

למעלה