עזרו לי?

../images/Emo41.gifעזרו לי?../images/Emo41.gif

[לא ידעתי לאן לשרשר] מנשמע איתכם? ♥ טוב, אז, רציתי לדעת, יש דרך לעדכן פאטצ' שלא עודכן כמה חודשים טובים-בדרך שהיא לא הורדה מחדש?

yonVata

New member
בעיקרון...

לדעתי הם שינו את זה ועכשיו פשוט יורד פאץ אחרי פאץ עד הסוף... אבל אני מקוה שאת יודעת שאחרי הודעת הפרישה הציוד שלך חולק ברחבי מייפל וורלד...

ידוע גם ידוע.

גם היו לי מיולים מדמויות אחרות בכלל שנפרצו בכלל, אבל בקטנה. לא התכוונתי לחזור אליהם. בכ"מ כשהמחשב שלי יפסיק למות אני אנסה להוריד מחדש.

yonVata

New member
אווץ'...

בכל מקרה שתדעי שלדעתי את יכולה פשוט לעדכן את המשחק עד שהוא יוריד את הפאצ' האחרון... אבל יכולהיות שאני טועה... את מתכננת לחזור לברה?

כה. התגעגעתם? ../images/Emo3.gif

סתםסתם. אבל אני עדיין לא יודעת אם אני אחזור, רק אם המחשב שלי לא ינסה להתאבד שוב. ההורדה עכשיו אצלי על 32%, נראה מה יהיה.

../images/Emo41.gifטוב חזרתי למשחק,

עד שלא יהיה לי משעמם.
מי שבברה והתגעגע אליי נורא-PlasticStarL, תוסיפו. :)

בהחלט פרוע כי הוא לא נכון../images/Emo3.gif

קוסמת אס אולווייז. כאילו, עתידה להיות. היא פרו ברמה 6 כרגע.
אבל יש לי תכנון על לוחמת מתישהוא, לא עכשיו.

yonVata

New member
זה דיי פשוט עכשיו

אני וניר הגענו לרמה 30 ביומיים שלושה בלי יותר מידי השקעה... איזה קוסמת?

קרח אופקורס.

הייתי נורא שמחה לגוון אבל אין לי כוח לדמויות שאני לא מכירה ואני נורא אוהבת קרחברק.
תגיד, אפשר קצת הסבר על מה נשתנה ומה חדש וכו'? כי שמתי לב לכמה שינויים ובטח כשאני אגיע לרמות גבוהות יותר אני אראה מלא שינויים

yonVata

New member
אז סליחה על השאלה...

למה לא להמשיך עם הדמות שלך?!.... ו... איזה שינויים את רוצה לדעת? לא יודע מתי הפסקת לשחק 8-\

חזרתי לסטארלייט, אבל...

אין לי מסוס, אין לי נשק, אין לי בגדים, אין לי כלום, ואני לא יודעת איך להתקדם ולהסתדר. -_- אין יל מושג מה לעשות.

yonVata

New member
בעיקרון

תעשי הרבה APQ בשביל תפוחים, זאת אחלה של דרך, ואניכול להביא לך קצת נראה לי....

Guid

New member
תנסי להסתדר עם משהו בסיסי בנתיים,

חבל להתחיל דמות מההתחלה, ועוד אותה הדמות! מילא דמות אחרת, זה כבר משהו אחר...

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

מקס' את יכולה להשתמש במייקר לייצר נשק... או משהו בסגנון...

yonVata

New member
זמן טוב להתחיל...

חוצמזה שאם אני זוכר נכון את יכולה למכור חצי מכמות השיקויים שאת מחזיקה ולקבל כמעט 1 מיל מסוס... זאת גם התחלה...

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif והקווסטים של המייקר כיפיים!

אבל אני מחובבי הקווסטים גם ככה

למעלה