עזרה!

anton96

New member
../images/Emo41.gifעזרה!../images/Emo53.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה לעלות בכח ויש מספר דברים שמונעים זאת ממני. דבר ראשון יש לי 891 טה"א רמה 50 ואני רוצה למכור אותם ולקנות רמה 20-רמה שיש בשוק. יש לי 824 מסוקים רמה 18 ואני גם רוצה להפטר מהם ולקנות רמה 14. אז אשמח שתתחילו לפנות לי שוק כדי שאוכל למכור..אני פיניתי שוק הרבה פעמים למדינות שהיו חייבות לרדת מהמאייה או סתם שהיו צריכות משהו. דבר שני,מישהו יכול להציע עלי שלום? אני רוצה לשמור על האדמה שלי כמה שיותר כדי שאני יעלה למאייה מוכן עם הרבה אזרחים. וגם אני רוצה קצת לבזבז תורים על פיתוח עיר מפני שיש לי רמה נובית (19). מס' המדינה שלי : 71294

berko2

New member
אם תעלה את המסוקים לרמה 21 ותעשה את השם

והתמונה של רמה 14 אני אפנה לך את השוק

anton96

New member
יש לי רמה 18 ואני יכול לעלות לרמה 19

ובכל הכסף הפנוי שלי להשקיע במסוקים עד רמה 21 ואז אני אמכור לך רמה 21 בכמות שתרצה.

anton96

New member
מישהו אחר?

אגב אי אפשר להציע עלי שלום כי אני מורחק :/

anton96

New member
יאללה קשה לכם לפנות?

אין לכם כפולות? אני פיניתי לי הכל עם כפולה אבל היא כבר איננה.

fabregas0

New member
פיניתי 3

כיהיה כסף בראשית אני אפנה לך גם את המשלוחים היותר גדולים.

anton96

New member
יאללה מסוקים רמה 18!

בשווי 6.6 מיליארד. סה"כ יש לי 18 מיליארד,זאת אומרת עוד 11.4 מיליארד. 142 טה"א רמה 50 בשווי 2.1 מיליארד. אם אתם משטר עם גיוס רחב אז אני מציע לכם 100 מיליארד טנקים ברמה 2 בכמות של 100,000! יש גם טנקי מרכבה דירוג 9 בשווי 52 מיליארד! לאוהבי המסוקים! 60 מיליארד מסוקים רמה 14! 3374 מסוקים!!! -יאללה אנשים אם אתם מחוץ לאלפייה זה לא קשה לפנות את הדברים הראשונים..רק 2 מכירות אתם עושים! אני לא יכול להתקדם למאייה עם 8 מיליארד טה"א :/

GM Alon

New member
אויש אני לא מבין למה לא פירקת את הטהא פשוט

זה כולה 2 מיליארד

anton96

New member
צודק אני יכול כבר לפרק..אבל יש עוד 9B מסוקים.

ואני רוצה לשים אותם בטה"א

anton96

New member
אממ..עוד מלך קנה ממני טה"א!

עכשיו אני יכול להפליץ 9,022,500,000 מסוקים רמה 18. יש עוד 9 כאלו כך שאם תרצו אין זו הגדה

למעלה