עזרה בבקשה

MiSs FiZz

New member
../images/Emo41.gif עזרה בבקשה

שלום אני צריכה עזרה אתם יודעים אולי איפו אני יכולה לקנות את כלי הכישוף הבאים?
מזבח
פגיון
גביע
פעמון בשביל המעגל שלי ?

ToryMaster

New member
חפשי בלוחות הפורום

בנוסף, מעניין אותי איזה כישוף את מתכננת להטיל, יש מבצ שתספרי?

MiSs FiZz

New member
תודה...

אני מעדיפה שלא כי גם אין לי ממש רצון שתתחילו לתקוף אותי ולהגיד לי שאני לא צריכה ובלה בלה למרות שהכישוף שאני רוצה להטיל נכלל במאגיה לבנה והוא לא למטרות אנוכיות.

ToryMaster

New member
מה זה פה?

המטריקס? לא הגזמנו קצת עם הקנוניות? אף אחד לא בא לתקוף אותך, אנחנו עושים ואומרים מה שאנחנו אומרים כי אנחנו רוצים לעזור, לא היינו אומרים כל מה שאמרנו שלא מתוך רצון להגן עלייך, מבינה? עכשיו, איך זה שהלוחות לא עזרו לך?הקטלוג של קיטארו זה הקטלוג של המ שנמצא בחנות, בחנות של נטלי יש כל מיני דברים שגם יכולים להועיל לך... בטוחה שלא עזר? איפה את גרה?

RainBird

New member
השאלה של טורי היא מסקרנות. לא משום דבר אחר. אף אחד לא מעביר ביקורת על מאגיה של אף אחד, רק חוקי הפורום אינם נותנים לגיטימציה לאפשר לפרסם כישופים. וכמובן דעה אישית של רבים, לגבי כישופי אהבה וכדומה, היא לגיטימית.

ToryMaster

New member
תראי

אני לא יכולה לחוקק חוק שאומר שאסור לשאול שאלות על מה שאנשים נוטים לכנות "מאגיה שחורה" או על כישופי אהבה למיניהם, אבל זה לא אומר שמה שרוב האנשיפ פה חושבים לא תואם את זה. להבא, אם את שואלת שאלה על וודו לדוגמא, אולי תנסי להסביר מראש למה את שואלת, ואז תקבלי תשובה במקום הטפות, מה דעתך?

MiSs FiZz

New member
תשובות לכולםם!!

טוף אני פשוט אגיד הכישוף שאני רוצה לעשות הוא קודם כל מאגיה לבנה ושנית הוא על חברה שלי לעשות לה קצת מזל טוב בחיים כי עכשיו היא עוברת תקופה קשה מאוד אבל הכלים שביקשתי ממכם לא כולם קשורים לזה... ואני גרה בתל אביב ותראי תיכנסי לאתרים בלוחות תראי שמה שאני מחפשת לא נמצא שם...

RainBird

New member
אני ממליץ לעשות טיהור טוב לפני שאת ממש מתחילה לזמן מזל. קודם לנקות את הליכלוך, אחר כך לפנות מקום לדברים הטובים.

MiSs FiZz

New member
חחח לא הבנתי

איזה ליכלוך שלי של חברה שלי חח תסביר בבקשה

למעלה