עוףטוסטר!!!

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo41.gifעוףטוסטר!!!../images/Emo41.gif

טוב שרשור עוףטופיק או עוףטוסטר נשמע יותר נחמד! ספרו מה קורה... תוסיפו תמונות שלכן (ושלכם...), תספרו תספרו ותספרו! אוקיי אני אתמול הייתי בטקס החלפת הרמטכ"לים.. נשמע מצחיק, אבל אני כמריה את בוגי משה יעלון והוא הזמין אותי ואת ההורים שלי איך אנחנו מכירים זה סיפור ארוך מי שראה את הטקס או שיראה די בהתחלה אמרו לי שראו אותי, אני לבושה בגופיית קשירה בצבע טורקיז ומכנסיים שחורים עם למטה טווס אתן מוזמנות לנסות לראות אם יהיה שידור חוזר... והיום גיליתי שכל-כל-כל אתרי הדוליז בפייבוריטס שלי נמחקו נעלמו להם! וככה גם החשבון אייסיקיו שלי שלמזלי זכרתי את הסיסמא והצלתי את האייסיקיו שלי טוב אז עכשיו תורכן! ~רותי משועממת בע"מ~

suffer

New member
סיפורי הקט:

ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinke®Bell

New member
אוקיי..

אתמול בשלוש ורבע בלילה ראיתי סרט משעמם בהולמרק,ואז בבוקר האחים שלי העירו אותי עם הפעמון בדלת בלחיצות ארוכות וזה לא גלינג-גלונג, זה בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז כזה מעצבן!!!! ו.. הנה תמונה שלי,אבל לא רואים בה כל כך את הפנים שלי,אני צריכה למצוא תמונה מסויימת,הלכתי לחפש

Invisible TaL

New member
חחח נשמע נחמד רותיל´ה... ../images/Emo42.gif

לי אין מה לספר חוץ מזה שאני בדיכאון עמוק, ושאני שונאת את העולם האכזרי הזה! וזהו... ואין לי תמונה שלי...
אבל יש לי תמונה של טראוויס. אני יודעת שנמאס לכם ממני כבר, אבל אין מה לעשות

Invisible TaL

New member
המממ... מיכל... ../images/Emo42.gif

*שיעול* תזהרי*שיעול* אין לי תמונה שלי.

אמ....

שלום, אני טל ואני משועממת. הייתי היום בכנרת, והשתזפתי מאות מאות.
ואממממ... זהו בעיירך. רותי - אם יש שידור חוזר של זה תודיעי לי טוף?!

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo180.gifתגובות../images/Emo180.gif

אוקיי הראשונה לא זוכרת מי יופי שמשעממם לך, מה את רוצה בידור? לכי לאתר בדיחות! טינק אנחנו רוצים פרצוף אנחונ רוצים פרצוף ואנחנו רוצים פרצוף! לשתי הטליות אני אעלה את התמונות שלכן... מוהאהאהאהא ולטל (אוי למי אני אקרא מה? אינויסיבל) למה לשקר, לא יפה! ואל תתאבדי בבקשה! וטוליפ (מצאתי!!!) אני אבדוק אם יש שידור חוזר ואודיע לך
שמישהי תהיה באייסיקיו!!!!!!!!!

את יכולה להעלות את התמונה שלי...

פשוט היא יותר גדולה מ250KB ואין לי כוח לחתוך אותה..

suffer

New member
תודה על התמיכה!!

אהה....ושכחתי לציין שידיד שלי עשה לי השכמה ב 5 בבוקר והלכתי לישון ב 4 רררררררררררררררררררררר נראה לי הוא חירש כבר...... ומחר ב 5 בבוקר....

Invisible TaL

New member
רותי../images/Emo70.gif חסר לך שתפרסמי את התמונה../images/Emo70.gif

חחחחח... די
היא סתם ישנה ולא מעודכנת
פליייייז

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo180.gifהודעה חשובה../images/Emo180.gif

אולי בימים הקרובים לא תראו אותי... דנה את כבר יודעת במה מדובר... יש בי איזה משהו שגורם לי להתלהב מדברים ואז לאט לאט הם נמאסים אני עושה הפסקה ואז הם חוזרים במידוד הנכון אז בטח כפי שהבנתם פעם (טל תגיד לכן!) הייתי עושה איזה שלוש-אחת בובות ביום כיום אני עושה בקושי אחת בשבוע... אין לי כבר את הרצון לפתוח את התוכנת אנימציות ולהכין בובה... גם בזמן האחרון אני לא הרבה בפורום ואנילא יודעת אולי אני אעזוב אותו באמת אני לא יודעת עדיין... אני רק רוצה שתדעו שאם פתאום אני לא אהיה פה, אעלם או משהו, תדעו שפשוט איים סיקיויט ככה שאם בזמן ההפסקה תרצו לדבר (אם לא ימאס לי האינטרנט שפעם כבר נמאס לי ולא הייתי בו מלא זמן) אייסיקיו: 156378080 מסג´ר: [email protected] שלכן ~דיפסרט אין אקשיין רותי~

../images/Emo7.gif

גם את, גם מיכל....
בסוף הפורום יהיה רק חדשות...לא שזה רע...זה פשוט....משעמם. עד שכל אחת מגיעה לרמה שאפשר להתקדם ממנה, זה לוקח שנה, ואז היא מחליטה שהיא עוזבת...ואז שוב הפורום נהיה רק חדשות ו....אוף

לחלוטין.../images/Emo4.gif

רותע - תראי אותי, אני מכינה אולי שתי דוליז בשבוע, וגם זה רק כשיש לי מצב-רוח טוב. אבל אני נשארת כאן בגלל שאני אוהבת פה את הבנות... כנ"ל פורום ה"פ.
אני לא חושבת שאת צריכה לעזוב - אבל היי, מי אני שאגיד משהו?! (*בורחת ממיכל*)

למעלה