עונה 4, פרק 3

Sandro

New member
אזוטרי

טעות שלי - זו טעות נפוצה לומר איזוטרי. אזוטרי = דבר סודי, דבר שידוע למעטים, דבר שהמידע עליו מועט.

Slow Cheetah

New member
אני דווקא לא מסכימה.

בעונה השניה בהחלט הייתה נפילה, אבל הם חוזרים למה שזה היה לאט לאט. אני לא חושבת שאפשר לחזור למה שהיה בעונה הראשונה, ברוב הסדרות שאני מכירה אחריי העונה הראשונה-שניה מתחילים להדרדר, אבל עובדה שבגיבורים הם הדרדרו וכרגע הם משתפרים.

זו הבעיה.

רוב האנשים לא יצפו בסדרה כי `אולי היא תשתפר`. אם היא גרועה עכשיו הם יפסיקו לצפות בה. סדרה צריכה לשמור על רף כלשהו, גם אם הוא בינוני פלוס.

Slow Cheetah

New member
אני אצפה בה בכל מצב,

אני אוהבת את הסדרה. חוץ מזה, אני חושבת שאחריי העונה השניה היא חזרה להיות טובה, פשוט לא ברמה של העונה הראשונה.. ובעיניי זה הרבה מעל לרמה הבינונית פלוס.

אבל יש אנשים שלא אוהבים את הסדרה

כמוך, והיוצרים לא צריכים להסתמך רק על אלו שמתים על הסדרה. הם צריכים לגרום גם לשאר לצפות בה ולא בהבטחה המעורפלת `זה ישתפר בהמשך`.

Slow Cheetah

New member
אבל בלי ההערצה שלי, הסדרה טובה.

העונה הראשונה הייתה ברמה מאוד גבוהה, אם לא היינו מתרגלים לזה אז היינו רואים בעונה השלישית ובפרקים שהיו עד עכשיו לרביעית כטובים+.

Mr Sinister

New member
תכל'ס, גם העונה הראשונה לא היתה *כזאת* טובה.

הבעיה העיקרית של הסדרה, אחרי ריבוי דמויות ועלילות משנה לא קשורות, זה החוסר יכולת שלהם לסיים עלילה בצורה טובה. גם העונה הראשונה, וגם שני החלקים של העונה השלישית התחילו חזק, ואיפשהו באמצע התפזרו לכיוונים לא מעניינים, ועם סוף מעפן.

Sandro

New member
ילד הפסיכומטרי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחח איזה כיף, גם לי יש כוח על

למעלה