אוקי תגובה אמיתית הפעם../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif
הפרק הוא ככה ככה לטעמי וזה מוזר כי בדרך כלל כשיש הרבה סצינות עם היידן אז אני נורא אוהבת תפרק.. אניוואי: קלייר - אני צריכה לראות תסצינות שלה שוב אבל הסצינות היו פחות מעניינות מהפעם הקודמת.. מה שכן אהבתי הייתה הסצינה האחרונה שבה היא נראתה לגמרי שווה
וצחקתי כשהיא עבדה על גרטשן
גרטשן - לא סומכת עליה בכלל וגם לא ממש מחבבת אותה עכשיו אחרי שהיא מיררה לקלייר את החיים
(לא בטוחה אבל שהיא חלק מהקרנבל) פיטר -
כל פעם שהעלילה מתחילה להתרכז בפיטר אני משתעממת ולמרות שדברים יפים הוא אמר לסמואל עדיין לא אכפת לי ממנו בתור דמות סיילר + מאט - אחלה של טוויסט ומשחק אבל מה נסגר? אהבתי את מאט הרבה הרבה יותר בעונה הקודמת ויאללה סיילר תמות כבר ! איזה גיבורים יש לנו שאפילו לא מצליחים לחסל את הרשע הראשי
נוח - אני אוהבת את הקשר שלו וקלייר אבל חבל שלא היו לו גם סצינות אחרות בפרק אמה(דיאן בריי) חמודה
ויש לה כוח מוזר אבל יפה
היי אולי אם היא תהיה עם פיטר הוא יהיה יותר מעניין! מי עוד היה? הירו ואנדו - לא היו חסרים במיוחד מוהינדר - לא התגעגעתי חבל שטרייסי לא הייתה
אנג'לה מסכנה בקושי ראינו אותה בשבועיים האחרונים XD "ניית'ן" עוד יחזור אז אין מה לדאוג או ממש להתגעגע
סמואל - הרשע הראשון שאני אוהבת בתוכנית וזה כנראה כי הוא מעורר הזדהות (בגלל הילדות שלו ואיך שהוא מדבר) ומראה רגשות ולא רק רוצח או מתכנן להשתלט על העולם לידיה - נייס, יענו היא באמת נחמדה כן? חח אני אוהבת אותה וסמואל ביחד
שכחתי מישהו? מקווה שלא. והכי עצוב בכל זה שהירוז שאני הכי רוצה בעולם לאהוב ושדיברתי עליה לטובה כל הקיץ יצא שלא כ"כ אהבתי הפעם את הפרק שלה ו-Eastwick שחשבתי שהפיילוט שלה הוא בדיחה דווקא דיי אהבתי בפרק השני והיייתי במתח.