עונה 4, פרק 3

Dean101

New member
כל הקטע הזה ../images/Emo58.gif

של הכוח של סמואל מוסבר ב-Heroes Wiki זה איזשהו כוח לשלוט במינרלים, כמו דיו ואדמה. והכוח הזה בשילוב של הכוח של לידיה (שהוא אמפת'יה) עושה את הנפלאות האלו.

always be me mc

New member
אוקי תגובה אמיתית הפעם../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif

הפרק הוא ככה ככה לטעמי וזה מוזר כי בדרך כלל כשיש הרבה סצינות עם היידן אז אני נורא אוהבת תפרק.. אניוואי: קלייר - אני צריכה לראות תסצינות שלה שוב אבל הסצינות היו פחות מעניינות מהפעם הקודמת.. מה שכן אהבתי הייתה הסצינה האחרונה שבה היא נראתה לגמרי שווה
וצחקתי כשהיא עבדה על גרטשן
גרטשן - לא סומכת עליה בכלל וגם לא ממש מחבבת אותה עכשיו אחרי שהיא מיררה לקלייר את החיים
(לא בטוחה אבל שהיא חלק מהקרנבל) פיטר -
כל פעם שהעלילה מתחילה להתרכז בפיטר אני משתעממת ולמרות שדברים יפים הוא אמר לסמואל עדיין לא אכפת לי ממנו בתור דמות סיילר + מאט - אחלה של טוויסט ומשחק אבל מה נסגר? אהבתי את מאט הרבה הרבה יותר בעונה הקודמת ויאללה סיילר תמות כבר ! איזה גיבורים יש לנו שאפילו לא מצליחים לחסל את הרשע הראשי
נוח - אני אוהבת את הקשר שלו וקלייר אבל חבל שלא היו לו גם סצינות אחרות בפרק אמה(דיאן בריי) חמודה
ויש לה כוח מוזר אבל יפה
היי אולי אם היא תהיה עם פיטר הוא יהיה יותר מעניין! מי עוד היה? הירו ואנדו - לא היו חסרים במיוחד מוהינדר - לא התגעגעתי חבל שטרייסי לא הייתה
אנג'לה מסכנה בקושי ראינו אותה בשבועיים האחרונים XD "ניית'ן" עוד יחזור אז אין מה לדאוג או ממש להתגעגע
סמואל - הרשע הראשון שאני אוהבת בתוכנית וזה כנראה כי הוא מעורר הזדהות (בגלל הילדות שלו ואיך שהוא מדבר) ומראה רגשות ולא רק רוצח או מתכנן להשתלט על העולם לידיה - נייס, יענו היא באמת נחמדה כן? חח אני אוהבת אותה וסמואל ביחד
שכחתי מישהו? מקווה שלא. והכי עצוב בכל זה שהירוז שאני הכי רוצה בעולם לאהוב ושדיברתי עליה לטובה כל הקיץ יצא שלא כ"כ אהבתי הפעם את הפרק שלה ו-Eastwick שחשבתי שהפיילוט שלה הוא בדיחה דווקא דיי אהבתי בפרק השני והיייתי במתח.

Slow Cheetah

New member
המ../images/Emo58.gif

הסיכוי שהיא ופיטר לא יהיו ביחד (לפחות לנשיקה) מאוד קטן, אני חושבת שהם הביאו אותה במיוחד בשבילו XD

always be me mc

New member
אני יודעת../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif

שכתבו אותה בשבילו, בתור בן זוג יענו אבל עכשיו משליהקו את דיאן בריי והיא דיי נראית מבוגרת ממנו אני תוהה אם זה עדיין יקרה

../images/Emo41.gifנמחקו פה הודעות../images/Emo88.gif../images/Emo41.gif

התפתח על גבי השרשור דיון מאוד לא נחמד ונאמרו מילים לא יפות. על מנת למנוע ויכוחים עתידיים דומים נאלצתי למחוק את ההודעה שאליה הויכוח שורשר. בבקשה שמרו על תרבות דיון פה, וזכרו שלכל אחד שרוצה לדבר על הסדרה יש מקום בפורום, גם אם הוא רואה את הסדרה רק כי משעמם לו או כי הוא מעריץ נלהב של מיילו ונטימיליה ושאר הסדרה בכלל לא מעניינת אותו. בנוגע להודעה שנמחקה - אני מבקשת בהודעות הבאות לרכך את הטון, יש פה גולשים שיפגעו לראות נימה כזו בהודעה. זכרו שזה פורום לסדרה, והרבה אוהבים את הסדרה, ואתם עלולים לפגוע באחרים ואולי אפילו לגרום לפרישת גולשים מהפורום, וחבל. גם אם אתם לא אוהבים את הסדרה וחושבים שהיא זבל מוחלט - יש דרך לנסח את הדברים!

alonback

New member
מה הניסוח העדין לזה...

בצער רב אני מצהיר על פטירת הסידרה "גיבורים". שמעו, אני פריק של סדרות מהסוג הזה וגם שהרמה מאוד נמוכה אני רואה (כראיה ראיתי את כל עונות מכושפות ואפילו שרדתי יותר מעונה אחת של פרויקט X) אבל אני באמת שוקל לא לטרוח עם גיבורים, איזה שעמום, בשלב כלשהו כבר התחלתי לשחק שולה המוקשים בזמן שאני רואה את הפרק, התסריטאים כל כך מפוזרים, אומנם קשה לכתוב סידרה שיש בה כמות כזאת של דמויות מרכזיות אבל זה נראה כמו תהו ובהו מוחלט.

Sandro

New member
לדעתי פרויקט X

הייתה תוכנית מגניבה מאוד, חבל שהסתיימה.. גם הפרק האחרון היה כ"כ מעניין והם פשוט החליטו להפסיק את הסידרה :( בגדול אני מסכים איתך, אני צופה בגיבורים בגלל השיעמום (עד שאכנס לאוניברסיטה עוד שבועיים) בינתיים אני מקווה כמו הרבה אנשים שישתפרו.. :)

alonback

New member
בקשר לפרוייקט X

התאוריה שלי היא שרצה התערבות בין כמה מבכירי הרשת עד כמה גרועה הסידרה צריכה להיות כדי שאנשים יפסיקו לראות אותה, הסידרה הזאת הייתה בדיחה לא מצחיקה

Sandro

New member
לא יודע..

אני אישית מאוד מאוד אהבתי, לפחות את העונה הראשונה והשנייה. השלישית הייתה לא קשורה לכלום.

Sandro

New member
למה לריב?

והפעם אני שואל בצורה יפה. כל אחד רשאי להביע את דעתו כאן גם אם הוא חושב שזו סידרה משעממת, זה פורום של כולם.

ההערה שלי לא הייתה מכוונת רק לסנדרו

אם הויכוח הזה ימשיך אני לא אהסס למחוק הודעות ולחסום משתמשים.

alonback

New member
למה למחוק ולהרחיק?

אסור שלאנשים יהיו דעות מנוגדות? זכותי המלאה לחשוב שהסידרה לא טובה ולכתוב את זה כאן, לא נעשה שימוש בשפה מעליבה שמצריך תגובה כזאת. אם הפורום יהפוך לפורום שהדברים היחידים שמותר לכתוב בו זה כמה אנחנו אוהבים כל דבר בסידרה הוא יהפוך לפורום מאוד משעמם ( תסתכלי על הפורום של "על טבעי" כדוגמא שם הדבר היחיד שמישהו כותב זה כמה התחת של... יפה)

אני מבינה שלא קראת את ההודעות

שלי בשרשור הזה. יש הבדל בין דיון לבין ריב. מה שהיה פה קודם היה ריב, וזה לא מקובל עלי. אם הויכוח על העניין ימשך אני אמחק ובהמשך אחסום. כתבתי גם שיש מקום לכולם פה בפורום. למה אתם מתעקשים לתקוף אותי כשברור שאני לא נגד אף אחד פה?

Sandro

New member
שמציינים את שמי בכותרת

זה גורם לי להרגיש מיוחס
חג שמח מאיה!

למעלה