עדכונים

West Doll

New member
חמודה../images/Emo9.gif

חחח איך היא אמרה שרזינגר בסגנון צרפתי שכזה
גם המנחה המפגר הזה "כרמית בקר"
אבל נחמד שהיא תצא עם אלבום משלה...מעניין איך ילך לה

punky doll

New member
תמונות חדשות של קים מצילומי תוכנית הריאליטי

הנה תמונות חדשות מאתר הצילומים לתוכנית הריאליטי celebracadabra עם האל ספארקס (שחקן וקומיקאי)

punky doll

New member
עם מורי סאוצ'ק

הוא אחד הקוסמים המדריכים את המפורסמים (כל מפורסם מקבל קוסם שידריך אותו כל שבוע וילמד אותו טריק חדש... ולפי מה שראיתי אלה לא טריקים פשוטים... ראיתי תמונות של ריחופים, קסמים מתחת למים וכו'...) המפורסמים (שרובם היו מפורסמים בשנות ה-80-90): ANT-קומיקאי האל ספארקס-שחקן C.Thomas Howell-שחקן כריס ריד (קיד מ-קיד אנד פליי... להקה)-זמר ליסה אן וולטר קרני וילסון-שחקנית וכמובן קים... קים די הצליחה שם...אולי היא תזכה ב-100 אלף דולר? כפי שמישהו שהיה הנציג של Ellusionist (הספונסרים) אמר: The PussyCat Doll brought the house down with one of her sets in front of 100 people, she was amazing and her set was routined brilliantly to showcase her own personal style. הוא גם אמר שהיה לו קשה להתרכז לידה... חחח אני מנסה למצוא את החלק הזה אבל אני לא מוצאת.. שאני אמצא אני אפרסם... התוכנית צפויה לעלות לאוויר ב-27.4 ב-VH1 (שוב באמריקה... לא באירופה) ועכשיו גם לא בטוח שיהיה אפשר לצפות בתוכנית באתר כי הם לא מרשים יותר לצפות בפרקים באורך מלא באתר...

punky doll

New member
מצאתי../images/Emo70.gif הנה זה../images/Emo70.gif

הנה מה שהנציג של Ellusionist אמר על קים אחרי שהוא הודיע שתהיה גם פוסיקאט דול בתוכנית (הוא כתב את זה אחרי שכולם התחילו להגיב שהם יצפו בסדרה רק כי יש שם פוסיקאט דול...
): And she's so hot guys practically faint as she walks by. I wound up spending a lot of time with her and its hard not to get all, "b-db-d...... uh...... I....." with her. But after I got a little more used to the 'hotness' I was fine.... I actually put her through a pretty all-out inquisition of an interview on camera at one point. Asked questions she sure doesn't get normally. You can see a pic I took of her on the blog.... holding a Ghost Ace to the camera. בטח היה קורה לי אותו דבר אם הייתי פוגשת אותה... ד"א הנה התמונה שהוא מדבר עליה בסוף... פרסמתי אותה כבר בעבר... מזמן....

West Doll

New member
הו אני מחכה לזה!../images/Emo9.gif

בטוח תהיה איזשהי דרך לראות את התוכנית...תמיד יש
ובתמונה הראשונה החזה של קים נראה ממש...גדול

Aeon

New member
התמונה עצמה יפה (יותר מהקודמת שהיא מרימה

את הידיים...) אבל העיצוב בהחלט מכוער

tamir r

New member
זאת לא התמונה על בטוח

הגדלתי את התמונה, ואם תשימו לב מישהו לא היה לו מספיק מקום אז הוא הדביק עוד חול וראואים תהדבקות הוא עשה את זה בצייר
ליד ה"NICOLE SCHERZINGER" יש מלא הדבקות

tamir r

New member
למה

בואי נגיד שהיא הרבה יותר יפה מהעטיפה הקודמת אני אפילו מעצב יותר טוב מהעטיפה הקודמת

Scream במצעדים../images/Emo27.gif

בריטניה עלייה אל המקום ה-12 ארצות הברית ירידה אל המקום ה-122 [המיקום הנמוך ביותר של טימבה אי פעם במצעד הזה
אפילו WUL הצליח יותר
] סלובקיה דריכה במקום ה-8 שבדיה עלייה אל המקום ה-6 לטביה ירידה אל המקום ה-13 אוסטרליה כניסה אל המקום ה-20 רומניה עלייה אל המקום ה-28 גרמניה ירידה אל המקום ה-9

West Doll

New member
Super Villain VS Misses Glass?

קשה שלא לשמוע את הדמיון בין שני השירים[מבחינת ההפקה לא הליריקס]
אבל אחרי הכל, זה אותו מפיק...אז אפשר להבין. לשמיעת השיר Misses Glass של ליאונה לואיס.

West Doll

New member
ניקול עם שיר חדש../images/Emo98.gif

ניקול הקליטה את השיר Rio שבמקור הוא של דוראן דוראן לאיזו פרסומת ברזילאית. אני מאוד מקווה שזה רק לפרסומת ולא יהיה באלבום או משו כי זה שיר...וול, מכוער
לשמיעה.

punky doll

New member
בלוג מאשלי

HI there!! xoxo Long time no talk.. my sincere apologies. How is everyone? I miss you guys. I promise you we are working hard on the next album and want to have our first single hopefully by June :) I have been keeping busy and enjoying the beautiful sunny day's we have been having here in Los Angeles. About a week ago Kim and I got to see the finale of America's Best Dance Crew on Mtv. One of the member's of the winning crew, Jabbawockeez, Is one of my oldest friends and it was such an amazing thing to watch him win and represent Dance in such a positive and respectful light. Go Phister!! I feel so thankful that so many people around the world now are getting to see how talented an amazing the art of dance is! So exciting..Let The Music Set You Free!! ;) I am in the process now of buying my first home!! :) Its such an exciting time.. I feel like I'm growing up and am blessed to be able to make such a big step in my life. Thank you our loving fans for sticking by us on this long break.. You mean the world to me and I'm so excited to get started on another round of PCD!! Much love!! Ashley PCD LTMSYF סינגל ראשון ביוני
הלוואי
הלוואי
הלוואי

למעלה