עדכונים

punky doll

New member
צרות במלזיה...

כפי שחלקכם יודעים הדולז הופיעו בקיץ 2006 במלזיה (ששם המשטר הוא מוסלמי... אני חושבת... כי קראתי משהו כזה באותו זמן) והממשלה לא אהבה את ההופעה הלא צנועה של הדולז ואמרו שהבגדים חושפניים מדי בשבילם והיה בלאגן תקשורתי ענק סביב הסיפור הזה באותו זמן. עכשיו הוחלט שהדולז יצטרכו לשלם פיצויים בסך 3400 דולר... יש הרבה כתבות כאלה עכשיו באינטרנט אבל הם כולם אומרים שהדולז צריכים לשלם את הקנס בגלל שחשפו את גופן (הגופיה של כרמית זזה בטעות וראו לה משהו שלא צריך לראות ואותו דבר קרה לאשלי באותה הופעה כשהיא הופיעה בשורטס קצרים מאוד ואממ תבינו לבד...) אבל הבעיה בכתבות האלה הם שהתקריות האלה לא קרו במלזיה אלא במועדון GAY בלונדון באותה שנה... אבל זה לא כ"כ משנה... טוב זה קנס ממש דפוק... 3400 דולר?? זה כמו דמי כיס בשבילן... קנס כזה ללהקה שעושה יותר מ-100 אלף להופעה (לפני תשלומים לתפאורה במה וכו'...) זה ממש שטות!!! אם זכור לכם שכשהן הופיעו בהופעת הצדקה של UNICEF הן קיבלו על ההופעה 300 אלף דולר... לדבריהם של הכתבים...

West Doll

New member
../images/Emo2.gif

יו איזה חוצפה
אז שלא היו מאשרים את ההופעה שלהן מההתחלה אם זה כ"כ לא מקובל עליהם
למרות ש3400 דולר זה באמת לא כזה ביג דיל בשביל הדולז...אבל עדיין, אני חושבת שזה חוסר אחריות מצד ה...אממ לא יודעת, מי שאחראי במלזיה על אישור ההופעות
היו צריכים להבין לבד שלהקה שעונה לשם "פוסיקאט דולז" לא כ"כ עונה לקריטריונים שלהם

punky doll

New member
בלוגים מקים

באתי לפרסם את הבלוג שלה מלפני כמעט שבועיים וכשנכנסתי לאתר היה עוד בלוג חדש מאתמול... I MISS YOU GUYS! We've been to Kuwait and performed for the troupes, we just had our big fashion show for the pussycat dolls line called....sshhh, and we are working on our next album!! Being in kuwait was an eye opeing experience. I came back with a better realization of what it's like to be in the military and serve our country. My father served in the marines and my grandfather and uncles served in the army. I've always heard stories but never really understood what it was like. I now understand what an honorable job it is and what sort of purpose it brings to one's life. It was a pretty amazing journey! We flew in, slept in the barracks, hung with the troupes, did a huge show, and flew out all in 25 hours!! Haha Then we flew back and performed at Pussycat Dolls' fashion show. It was awesome to be on stage at your "own" fashion show and see all those familiar faces starin at you. Pretty surreal! I miss my girl Carmit. She's a beautiful and confident talent and will always be my sister. I'll continue to support her in everything she does! Much love! Kimberly איזה חמודה
אהבתי את מה שהיא כתבה על כרמית... וברור שהן תמיד יהיו אחיות... JABBAWOKEEZ WON!!!!!! America's best dance crew! I just want to give love to the Jabbawokeez.....I hope some of you guys got to see the show on MTV. Its so nice to see more and more opportunities open up for dancers! Their were so many great crews on the show. Many containg friends of mine.....Go Phi! Haha..... and I've been watching attentively every week and supporting who I truly think represents the best. I just wanna say that dance is a beautiful artform that has been the underbelly of entertainment for a really long time. I get so excited when shows like Americas Best Dance Crew and So You Think You Can Dance do well because it gives the world a chance to embrace and love my biggest passion.
So to all you aspiring dancers out there!!! Keep it up! Xoxo Kimberly למי שלא יודע america's best dance crew זאת תוכנית חדשה בערוץ MTV (אמריקה וקנדה... לא אירופה) והג'באוואקיז הם אחת הקבוצות שהתחרו בתוכנית... והם ניצחו בגמר שהיה לפני כמה ימים וב-100 אלף דולר... כדאי לכם לצפות בתוכנית... אפשר לראות את התוכנית באתר של MTV... וגם לראות את קים (עם פרנקי-החבר שלה) ואשלי (עם קני
) בגמר... אבל ממש לשניות אחדות... הם היו בקהל... מי שרוצה לינק שיבקש

punky doll

New member
כפי שקים ואשלי כתבו בבלוגים האחרונים

הדולז התחילו לעבוד על האלבום החדש
אני יודעת שאתם כבר יודעים את זה אבל חשבתי שיהיה עדיף שזה יהיה מסודר בעדכונים... יש שמועות (שאושרו ע"י רובין אנטין ורון פייר) שהן כבר הקליטו 5 שירים וגם שמועות שאחד השירים הוא Psicho (כמו שחן פירסמה...) אך זה לא ברור אם השיר יהיה באלבום של ניקול או של הדולז (אם בכלל באחד משתי האלבומים)... בהתחלה שראיתי את השם של השיר חשבתי זה יהיה שיר קצבי אבל מסתבר שזו בלדה מאוד מאוד חמודה... אהבתי... ואני בד"כ לא מתלהבת משירים בפעם הראשונה שאני שומעת... לפי אותם שמועות הן עבדו כבר עם המפיקים שון גארט, טימבלנד (ברור! הוא מפיק לכולם שירים...), דארק צ'יילד וסי לו גרין (דונט צ'ה)

West Doll

New member
רק לא טימבלנד../images/Emo122.gif

הוא כבר מתחיל ממש להמאס ולא רק עליי. כל בנאדם שני ששומע את השם שלו אומר "אוף, עוד פעם הוא". בכל מקרה, אני כבר מתה שיצא להן האלבום השני
כל הציפייה הזאת לאלבום הבכורה של ניקול שלא יצא מזה בינתיים כלום והחרישה האין סופית שלי על PCD רק גורמת לי לרצות עוד ועוד אלבום שני לדולז
כמה פעמים כבר אפשר לשמוע את אותם שירים over and over again. יאללה אלבום שני!

punky doll

New member
הדולז באלבום של שון פול../images/Emo35.gif

לפי פירסומים באתרי מוזיקה שונים האלבום של שון פול שייקרא A New Age וצפוי לצאת השנה יכיל קולבו עם הדולז... הנה רשימת השירים שצפויים להיות באלבום: 1. Intro (A New Age) 2. Play Di Music 3. Beat Like Drum 4. One Life 5. Sufferer 6. All Out 7. Get It Right 8. Mama I Love You 9. Weak Inna Darkness 10. Young World 11. All Alone 12. Move Your Body 13. She Wants It 14. Watch Dem Roll 15. Pick It Up And Drop It 16. Sean Paul feat. The Pussycat Dolls - I Love Girls 17. Sean Paul feat. Justin Timberlake & T.I - My Car 18. Sean Paul feat. 50 Cent - Fire In The club 19. Sean Paul feat. Snoop Dogg & Akon - Smoke Ganya לא נראה לי זה אמיתי... השירים נשמעים מגוכחים וגם שיר 17 עם ג'סטין וטי.איי נשמע כמו העתק של השיר של ג'סטין וטי.איי my love.... אבל ברור שאני מקווה שזה אמיתי ובאמת הדולז יהיו באחד מהשירים... שיר כזה יכול להיות מאוד מאוד מעניין...

West Doll

New member
נחמד../images/Emo3.gif

אני לא מתה על שון פול אבל זה בהחלט שילוב מעניין. נחכה ונראה אם זה אכן אמיתי...

punky doll

New member
קים ב-"ROXY" עם פרנקי

קים הייתה במועדון הרוקסי עם פרנקי בתחילת השבוע לצפות בהופעת יחיד של איי ג'יי (מהבקסטריט בויז) מתויגות... באסה...

punky doll

New member
תמונות של קים ואשלי ב-"ABDC"

(America's Best Dance Crew) כפי שציינתי כבר קודם קים ואשלי היו בצילומי הגמר של התוכנית והנה כמה תמונות

punky doll

New member
../images/Emo99.gif

כפי ששמתם לב התמקדו יותר בקים... ושמתי לב גם כשנכנסתי לאתר וייראימאג' (אתר של תמונות מכל מיני אירועים) הזכירו שם רק את קים ופרנקי... כאילו לא מכירים את אשלי...

punky doll

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ד"א החולצות שהן לובשות (התמונה הראשונה היא תמונה ברורה של החולצה) הם מהאתר של אותה קבוצה שזכתה, הג'באוואקיז... כנראה קים ואשלי ממש רצו שיזכו...

punky doll

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זאת רק אני או שהיא נראית נורא מאוהבת בתמונות האלה?? ד"א אמרתי כבר שאני מאוהבת בחיוך שלה??? היא כזאת חמודה בתמונות האלה!!!

punky doll

New member
תמונה אחרונה...

אני שמחה לראות את קים מאושרת... אני רק מקווה שפרנקי הוא לא כמו הדיוויד הזה (שמתחיל עם כל דבר שזז...) וגם אשלי!!! כבר כמה זמן היא יוצאת עם קני? 3 שנים?? והם עדיין נראים מאושרים... חמודים... הוא הווווווררררררררסססססססס

punky doll

New member
כרמית בריאיון ראשון אחרי העזיבה

כרמית הייתה בריאיון לערוץ E והיא דיברה על מה היא מתכננת, מה היא תעשה וגם אמרה שבסופו של דבר היא תוציא אלבום סולו אבל זה לא יהיה עכשיו... המראיין גם ניסה להוציא ממנה מידע על מריבות שהיו עם הדולז (כנראה חשב שהיא עזבה בגלל איזה פייט שהיה ביניהן...) אבל הוא לא הצליח... כרמית היא מקצוענית בכל הקשור לריאיונות... אפילו ניקול אמרה את זה... לינק: http://youtube.com/watch?v=XuSnTUrgAzQ
אהבתי איך שהיא אמרה את השם משפחה של ניקול... שחזינגר!(נשמע ככה...)

למעלה