עדכונים מהוילה יום-83 6.2

Better Man

New member
עדנה ראתה בפותנה בנאדם

בגלל זה היא הרשתה לעצמה להפרד ממנה בדברים שיכולים להשמע סטריאוטיפים, אבל מה לעשות, הם מייצגים את פותנה(של התוכנית) בצורה מושלמת. אם עדנה לא הייתה מזכירה דבר מאכל בדברי הסיכום שלה מפותנה, אז היה אפשר לחשוד שהיא "משוחדת" בגלל שהיא "פעילת שלום".

ayaliar

Well-known member
אני לא מבינה, הם חושבים שהקהל שמאלני או ימני?

פותנה מנסה לנגן על הרגש של הקהל עם עלבון מהסטריאוטיפ הערבי ולעומתה סער מנסה להגן על הרגש של הקהל עם נאום ימני פטריוטי במי לתמוך?

Shirly23

New member
בלי להישמע גזענית - רוב הצופים של האח

הם ימנים והמבין יבין...מה שאני לא מצליחה להבין זה למה ההפקה סיפרה לדיירים המטומטמים שעדנה מגיעה. איפה אפקט ההפתעה ? ההתקלות בשידור חי ? במקום זה - הם מתאמנים מה להגיד ואיך להגיד והכל הולך להיות צפוי ומשעמם. ההפקה השנה פשוט שוברת שיאים שליליים. וכן, סער מבחיל גם אותי. הגדולה של האדם היא לסלוח. קל וחומר שמנגד עומדת אישה חולה.

annabrl

New member
על מה אלירז רוצה להיר פותנה../images/Emo35.gif ../images/Emo51.gif

פותנה לאלין השילמו
פותנה נראה לי ביומיים האלה עשתה לעצמה נזק בשביל כל העונה חבל

annabrl

New member
תיקון - על מה אלירז רוצה לדבר עם פותנה ../images/Emo35.gif

לנאום הזה יכולות להיות שתי השפעות

סער יהיה בגמר. אחרי ששום דבר לא הלך לו בתוכנית הזו, נשאר לו רק הקלף הפטריוטי, והוא יכול להוביל אותו עד לגמר. יש לזה אוהדים בבית, לא מעט. פותנה לא תהיה בגמר, הקהל שלה מאוד לא יאהב את ההתנצחות הזו עם אישה חולה. מאחר ששניהם נאבקים על אותו כרטיס, זה יחתום את תמונת הגמר. אלירז, אלין, ארז, איילה, סער.

annabrl

New member
לסער אין מקום בגמר רק אם ההפקה תתערב

אבל ממש התערבות בוטה כמו שכבר שמעתי שהיא הולכת לעשות להאריך את השהות בבית ב 10 ימים כדי לתת לסער/איילה לתקן את התדמית שלהם אם זה רק תלוי בהקהל לסער אין מקום בגמר איילה גם אם אף אחד לא יצביע לה, רק הבית שלה היא תיהיה בגמר

מהשלישיה: פותנה, גואל וסער

אחד יהיה בגמר. מתמטיקה פשוטה. הקהל לא אוהב אף אחד מהם במיוחד, אבל יש מקום פנוי בגמר, והילה היא לא זו שתתפוס אותו.

SG12

New member
נראה שאלירז עצבני על פותנה כי היא לא רוצה להש

להשלים עם אלין.. איך אפשר לראות את אלין עצובה ולא להשלים איתה.. פאק האישה בת 37.. לא משנה מי צודקת היא צריכה להבליג ולהשלים עם הילדה..

ביטניקט

Well-known member
פותנה נדפה לגמרי, מדקלמת כבר שעה את הנאום

שלה לעדנה. אגב, בהורוסקופ האח הגדול השבועי של דיירי האח הגדול השבוע נחזה שפותנה תנאם נאום שיפגע בה בהמשך.... שימו לב לקטע הבא מתוך הורוסקופ האח הגדול: "פותנה מוצאת את עצמה במערה חשוכה ללא קרן אור באפילה. היא מסתבכת עם מה שנראה כמו פגיעה בעקרונותיה, אבל עושה מזה רייטינג ענק. המזל הטוב נופל עליה ברגע בו היא מתחילה להישבר. רגשות של הרס וחורבן חוזרים לפקוד אותה והיא חשה לא רצויה. היא נושאת נאום שמקפל בחובו משחקי כבוד ונותנת הסברים שבאים לתרץ את תסכוליה. פותנה זוכה בשטיח אדום, שלא ממש תורם לאושר שלה. מה הכוכבים רוצים ממנה: שתתפוס בשתי ידיים את גלגלי ההצלה המושלכים לעברה. מפני מה הכוכבים מזהירים אותה: שלא תחפור בזיכרונות."

sivan1237

New member
הנה ארז אומר לפותנה שהוא יתגעגע לאוכל שלה

והיא גילגלה לו

Better Man

New member
כולם שם מפחדים מפותנה

הם יודעים שעדנה סכמה אותה בצורה נכונה. אם הם ישחקו את משחק האסוציאציות , במילה "פותנה" לא יהיה שם אחד שלא יגיד משהו שקשור לאוכל.

למעלה